Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

cembrail hocam 20 bine aile arabası ne önerirsin?
    200 bin kmdeki astra g ler, civicler alınır mı? yoksa başa bela mı olur?

Bana kalırsa fiat marea iyi bir seçim olur. Konforlu tam bir aile aracı. Piyasasıda fazla yoktur. 15-16 bine düzgün bulabilirsiniz

arkadaşımda var. tavsiye etmiyor. konforu, gidişi vs. çok iyi ancak arkadaşım lpgde sorun yaşıyor. araba stop edip duruyor gazdayken ve sanırım biraz fazla (40-45 kuruş) yakıyor. bende ondan dolayı çekinceliyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Bana kalırsa fiat marea iyi bir seçim olur. Konforlu tam bir aile aracı. Piyasasıda fazla yoktur. 15-16 bine düzgün bulabilirsiniz

arkadaşımda var. tavsiye etmiyor. konforu, gidişi vs. çok iyi ancak arkadaşım lpgde sorun yaşıyor. araba stop edip duruyor gazdayken ve sanırım biraz fazla (40-45 kuruş) yakıyor. bende ondan dolayı çekinceliyim.

Konfor beklemiyorsanız;
    Renault clio
    Fiat albea
    Hyundai accent admire,era

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiat Punto Evo 2011 1.3 Dizel. Active Paket (Baz) 40.000km de satmayı planıylorum.

Hasar olarak arkdan çarpmışlardı. Tramer kayıtarında 1170tl'lik işlem gözüküyor. arka tampon değişti. bagaj kapağı düzeltildi.

ortalama kaça gider ?

Bg de de Lexus Ct200h ı satıcam 35.000 lv istiyorum . inş bunuda satabilirim :)

• Direk link paylasiliyor mu bilmiyorum ancak yukaridaki arac 26 bin eder mi?

Link acamayanlar icin;
    1.4 Polo Basicline 2004 Model Manuel Benzinli
    Beyaz renk, boyasiz, 76 bin km, ilk sahibinden

• piyasadan haberdar olan arkadaslar benm aracın su ankı fiyatını soylerlerse bende model yukseltmem ıcın ona gore butcemı ayarlayım.. 2009 bordo linea 1.3 multijet 117.000 kmde, 2011 den beri bizde, değişen yada boyanan parca yok, 2011 ekimde doluda kaldı dolu izlerini kaskodan yaptırdım 1450 tl lık hasar kaydı carpma die gozukuyor ( bu arada sms sorgusundaki carpma ifadesini değştirilebilr miyiz dolu hasarı dıe) mal bu sizce ne eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getbusy06 -- 16 Haziran 2015; 17:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2013-toyata-auris.boyasiz-hasar-kayitsiz%2Ctemiz-215810068/detay
    Arac bizim.acaba aracin ederi nedir?fiyatimiz uygun mu?degerlendirmeniz icin simdiden cok tesekkurler

Cebrail ustam su ilana bir zahmet bakar misin.arkadas aracini satamiyor.

Hocam imkanı var mı satabilmesinin? Bayiiler sağolsun liste fiyatı 61 bin lira olan Advance'i 3-4 bin lira aşağı bırakıyor. Hele elinde 2014 varsa daha da ucuza.
    Vatandaş da üstüne 3-5 "kredi çeker sıfır alırım'' diye bakıyor. Etrafından bakacak eli mecbur, rengi genç işi belki tutar...

Dogru sifiri varken 2.ele bakilmiyor 10 gun oldu satamiyor.en son 52e birakacak.fiyat sence nasil?ya da neye birakmali?

Dostum, 2 ucu zararlı değnek...Prim yapmıyor körolasıca Aurisler, Corolla olsa yaz bin lira altına 2 güne gider.
    sahibindende 500 lira birşey değil, malum herkes 2-3 üstüne abanıyor. Bu aracı pazara götürsen sırıtır, ölücüler üşüşür başına.
    En kötü komisyon karşılığı galeriye bırakacak yapacak birşey yok

• Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 hafta önce adanada boyasız 90 ya da 100 bin km ydi servis bakımlısını 27 buçuk 28 arası vereceklerdi 1 gün daha dusuneyim dedim satıldı araç. Bu arada sahibinden ilanı yaklaşık 6 aydır yayındaydı ona güvenmiştim kısmet değilmiş, fikir olur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel.Espaso

Fiat Punto Evo 2011 1.3 Dizel. Active Paket (Baz) 40.000km de satmayı planıylorum.

Hasar olarak arkdan çarpmışlardı. Tramer kayıtarında 1170tl'lik işlem gözüküyor. arka tampon değişti. bagaj kapağı düzeltildi.

ortalama kaça gider ?

Kazasızı düşük km olmak şartıyla pazarda 32.5-34.5a alıcı buluyor. Seninkinin km çok güzel, gerisi sana kalmış. Hafif modifiye, jantla etrafına satılabilir aslında, gençler hala seviyor.

Yabancı bir forumda arkadaşla konuşmuştuk, adama dedim ki: Mercedes A serisi gibi fiyasko görmedim. Lexus CTyi görene kadar bekle dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 16 Haziran 2015; 19:17:56 >

• scaner123 kullanıcısına yanıt
    50 bini geçince yaklaşık 3bin lira düş. 100bine dayandı mı psikolojik sınır tabir edilen iyiden traktör muamelesi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-polo-1.4-basicline-2004-model-76400-km-217010391/detay

Direk link paylasiliyor mu bilmiyorum ancak yukaridaki arac 26 bin eder mi?

Link acamayanlar icin;
    1.4 Polo Basicline 2004 Model Manuel Benzinli
    Beyaz renk, boyasiz, 76 bin km, ilk sahibinden

VWe cvp vermek içimden gelmiyor, sanki babaları üretiyormuş kar payını yiyorlarmış gibi defansa geçiyorlar.
    Yazılan fiyat yüksek ama belli ki düşecek, ben şahsen bayandan araç almam ki bayandan demiş adamın adı Abdullah Türkoğlu ve telefonu geçici.
    Bu aracın fabrika verisi 8.5 lt civarı olması lazım ama 9.5dan aşağı inmez ki devirlere dikkat etmen lazım. Bir de klima var mı bu araçta bilmiyorum çünkü o yıllarda klima opsiyonelmiş. Klimayı açtınmı da araç biraz yavaşlıyor. Uzun yolda Allah yardımcın olsun.
    Eğer illa Polo almak istiyorsan comfortline al dostum.

• getbusy06 kullanıcısına yanıt
    http://www.sbm.org.tr/tr/Sayfalar/Hasar-Bilgi-D%C3%BCzeltme-(Otokontrol-5664).aspx işinize yarar belki.
  • quote:

Hocam 20 bin liraya ES7 kasa (2001-06) Civic bul, getir ben alıyım.
    Neden pahalı derseniz tüp takılmayanlarının rektifiyesiz 300-350 bini tık demeden rahat devirdiğini gördüm.
    Astra Glerin hastası inanılmaz o yüzden 20ye temiz CD,Edition bile bulmanız zor.
    Seçenekleriniz en iyi şekilde 2004-07 Symbol. 2005e kadar Accent, Genç işi istersen 2004-2006 Peugeot 206
  • quote:

quote:

Hocam 20 bin liraya ES7 kasa (2001-06) Civic bul, getir ben alıyım.
    Neden pahalı derseniz tüp takılmayanlarının rektifiyesiz 300-350 bini tık demeden rahat devirdiğini gördüm.
    Astra Glerin hastası inanılmaz o yüzden 20ye temiz CD,Edition bile bulmanız zor.
    Seçenekleriniz en iyi şekilde 2004-07 Symbol. 2005e kadar Accent, Genç işi istersen 2004-2006 Peugeot 206

bu fiyata 2004-2005 hyundai elentra, mitsubishi lancer bence cok mantikli, siz ne dusunuyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2013-toyata-auris.boyasiz-hasar-kayitsiz%2Ctemiz-215810068/detay
    Arac bizim.acaba aracin ederi nedir?fiyatimiz uygun mu?degerlendirmeniz icin simdiden cok tesekkurler

Cebrail ustam su ilana bir zahmet bakar misin.arkadas aracini satamiyor.

Hocam imkanı var mı satabilmesinin? Bayiiler sağolsun liste fiyatı 61 bin lira olan Advance'i 3-4 bin lira aşağı bırakıyor. Hele elinde 2014 varsa daha da ucuza.
    Vatandaş da üstüne 3-5 "kredi çeker sıfır alırım'' diye bakıyor. Etrafından bakacak eli mecbur, rengi genç işi belki tutar...

Dogru sifiri varken 2.ele bakilmiyor 10 gun oldu satamiyor.en son 52e birakacak.fiyat sence nasil?ya da neye birakmali?

Dostum, 2 ucu zararlı değnek...Prim yapmıyor körolasıca Aurisler, Corolla olsa yaz bin lira altına 2 güne gider.
    sahibindende 500 lira birşey değil, malum herkes 2-3 üstüne abanıyor. Bu aracı pazara götürsen sırıtır, ölücüler üşüşür başına.
    En kötü komisyon karşılığı galeriye bırakacak yapacak birşey yok

Cebrail usta yardimlarin icin tesekkur ederim.auris gercekten satmiyor sirf sedan olmadigi icin tutmuyor.halbuki auris corollanin hb hali.neyse ins satabilir isi zor gozukuyor.sana da tesekkur ederim klavyene saglik bu kadar kisiye yetismek zor allah yardimcin olsun...

• Nerede ikamet ettiğine bağlı, İst. ise olur. Dışarısında 2.eli yavaş. Ne yazık ki Mitsubishi'nin değeri tıpkı Subaru gibi bilinmiyor
  • Arkadaşlar 99 Model 1.6 CD Opel Astra'nın ederi nedir ? 180.000 Km'de,max 1.000 liralık masrafı var
  • 2012 clio 4 icon 0.9 tce 20.000 km kaza boya yok Garanti var ne eder hocam.
  • 2011 Model 93,000 KM de Ford Focus 1,6 Collection ,Dizel , HB

Arka tampon boyalı + ceviz kadar boya atması var(Darbeden dolayı).
    kapılardan birinde çok ufak bir boya var ,çizikten dolayı

Bu araca 38,000 tl iyimi?Piyasa fiyatı nedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel.Espaso

Fiat Punto Evo 2011 1.3 Dizel. Active Paket (Baz) 40.000km de satmayı planıylorum.

ortalama kaça gider ?

Kazasızı düşük km olmak şartıyla pazarda 32.5-34.5a alıcı buluyor. Seninkinin km çok güzel, gerisi sana kalmış. Hafif modifiye, jantla etrafına satılabilir aslında, gençler hala seviyor.

Yabancı bir forumda arkadaşla konuşmuştuk, adama dedim ki: Mercedes A serisi gibi fiyasko görmedim. Lexus CTyi görene kadar bekle dedi.

31 civarina vermeyi düşünüyorum. Punto yu

Ct200h o kadar degildi. Kalite olarak seviyesi iyidi en azindan astra ve golfe göre. Iyi zarar edicem yanliz ;) lexus tan

• 35Bin bütçe ile alınabilecek en mantıklı araç nedir ? Astra H düşünüyorum ama temiz olanların fiyatları pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.