Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracın değişensiz ve hiçbir parça lokal boya olmayışı ve de ilk sahibinden olması özellikle insanin dikkatini çekiyor telefonla konuştuğumda aracın sahibi kullanmaya bağlı tamponda normal çizikler var arabayı aldığımdan beri garaja koyup bir işe birde Edirne ye gidiyorum dedi. ufak tampon çizikleri o yaştaki her araçta var zaten 38bin dedi ciddi olduğumu anlayınca bin lira indirebilirim dedi bende 35-35500 civarına anlaşmayı düşünüyorum. aracın sahibi kasa yenilemek amacıyla satıyormuş aracı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granada0020 -- 15 Haziran 2015; 18:27:03 >
  • arifersoy33 A kullanıcısına yanıt
    Benzinli mi ?
    Aldığınız fiyatın 4 bin üstünü isteyin
    1000 yada 1500 pazarlık yapıp verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Benzinli mi ?
    Aldığınız fiyatın 4 bin üstünü isteyin
    1000 yada 1500 pazarlık yapıp verin

İşin güzel tarafı araç dizel, galericilerin ağzının suyu akıyor görünce ama alırken paketlerini öldürüveriyorlar.
    90binin üstüne rahat gidiyor ama kaç saattir tam fiyat alamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa-

1.6 dizel 3 bin km de 2010 model linea emulation plus full paket araba ne kadar eder.akrabam camurlugunu vurmustu kaza yapip 3 bin tl ye kaskodan sag camurlugu yeniletti.kazadan sonrada hic kullanmadi.arabanin poseti uzerinde duruyo.32-33 veresim var.ne dersiniz

ben arada kaynadım sanırsam
  • Bursadan 2004 honda civic ls. 3 parca boyali. Orjinal arac. 27Bin istiyorlar. Ilgilenen icin telefon verebilirim. Ayrintisi hakkinda bilgim yok

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    2013 30 bin km dağ grisi A180 CDİ AMG...sahibi 89 istiyo en son 88 e bırakırım dedi
    xenon yok cam tavan var
    fiyat normal mi ?
  • he_man kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com varken kimse kendi kafasına göre fiyat belirleyemez
  • GOlf6 highline 50bin km kaza boya yok, ne verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2013-toyata-auris.boyasiz-hasar-kayitsiz%2Ctemiz-215810068/detay
    Arac bizim.acaba aracin ederi nedir?fiyatimiz uygun mu?degerlendirmeniz icin simdiden cok tesekkurler

Cebrail ustam su ilana bir zahmet bakar misin.arkadas aracini satamiyor.

• quote:

quote:

1.6 dizel 3 bin km de 2010 model linea emulation plus full paket araba ne kadar eder.akrabam camurlugunu vurmustu kaza yapip 3 bin tl ye kaskodan sag camurlugu yeniletti.kazadan sonrada hic kullanmadi.arabanin poseti uzerinde duruyo.32-33 veresim var.ne dersiniz

ben arada kaynadım sanırsam

Hocam km çok güzel, kaza kötü olmuş ama yükseltin biraz daha. 50bin kmliler biraz beklese dahi 34-35+ yapıyor. Kmsine yazık.
  • hocam 2010 model Honda Civic Premium manuel vites LPG'li siyah renk 92.000 km de kazası boyası yok ne kadar eder ?
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2013-toyata-auris.boyasiz-hasar-kayitsiz%2Ctemiz-215810068/detay
    Arac bizim.acaba aracin ederi nedir?fiyatimiz uygun mu?degerlendirmeniz icin simdiden cok tesekkurler

Hocam imkanı var mı satabilmesinin? Bayiiler sağolsun liste fiyatı 61 bin lira olan Advance'i 3-4 bin lira aşağı bırakıyor. Hele elinde 2014 varsa daha da ucuza.
    Vatandaş da üstüne 3-5 "kredi çeker sıfır alırım'' diye bakıyor. Etrafından bakacak eli mecbur, rengi genç işi belki tutar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cefe1985

hocam 2010 model Honda Civic Premium manuel vites LPG'li siyah renk 92.000 km de kazası boyası yok ne kadar eder ?

Hocam, Civic piyasası çılgın biliyorsun. Elg. ya da otm. oluvereydi daha da güzel giderdi. Şimdi tertemiz boyasız kazasız ise ilana 47.5-48 civarından koyun, arayana 46.5- 47ye düşün en fazla. Ama gerçek alıcısı fiyatını bilir: 44-45 çıkartır en fazla. LPGyi kaç kmde taktınız o da önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

sahibinden.com varken kimse kendi kafasına göre fiyat belirleyemez

O site piyasayı bulandırmakla kalmadı, kendi ayağına da sıkmaya başladı. Şahısa tek ilan hakkı verip, ticari hesapla galericileri çoşturdu. Sitenin adı sahibinden değil de galericiden olsa daha iyi. arabam.com şu an yükselişte.
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 5000 km de taktırmıştım, bende 48 yazdım bakalım arayan soran yok daha ? millet kazalı arabalara bakıyo herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

quote:

Hocam imkanı var mı satabilmesinin? Bayiiler sağolsun liste fiyatı 61 bin lira olan Advance'i 3-4 bin lira aşağı bırakıyor. Hele elinde 2014 varsa daha da ucuza.
    Vatandaş da üstüne 3-5 "kredi çeker sıfır alırım'' diye bakıyor. Etrafından bakacak eli mecbur, rengi genç işi belki tutar...

Dogru sifiri varken 2.ele bakilmiyor 10 gun oldu satamiyor.en son 52e birakacak.fiyat sence nasil?ya da neye birakmali?

• Hocam ramazan ayı piyasayı nasıl etkiler? 2. el yavaşlar mı ?
  • cembrail hocam 20 bine aile arabası ne önerirsin?
    200 bin kmdeki astra g ler, civicler alınır mı? yoksa başa bela mı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

cembrail hocam 20 bine aile arabası ne önerirsin?
    200 bin kmdeki astra g ler, civicler alınır mı? yoksa başa bela mı olur?

Bana kalırsa fiat marea iyi bir seçim olur. Konforlu tam bir aile aracı. Piyasasıda fazla yoktur. 15-16 bine düzgün bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.