Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0Lid

Selamlar, ford mondeo ghia 2007 tdci otomatik vites 160bin km 4-5 yerde boyasi var, degişeni yok sizce ne kadar eder? Kasko değeri 31.7k.

Hocam vatandaş 2.0ın MTVsinden şeytandan kaçar gibi kaçıyor (ki alt dilimden ödenebiliyor) 33-34ler rahatlıkla telaffuz edilebilir ama araç başında en kötü boyalarından öldürmeye çalışır alıcısı.
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tabii ki ben de polemik çıksın istemem. Bu aracın kullanıcısı olarak ara sıra internet sitelerine girip bakıyorum fiyatlara ve şişirilmiş olduğunu düşünüyorum, onun için de sadece bilen birinin fikrini, arabanın gerçek değerini öğrenmek istedim. Yakın zamanda satma gibi bir niyetimiz de yok zaten. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: be46

quote:

quote:

Sevgili arkadaşlar; Satılan Araçların Gerçek Fiyatları ( 2. elde doğru fiyatlar) konusu fiyat danışma odaklı hale geldi... http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=18646251&mpage=91

Rahatlıkla danışıp fikir alışverişi için burayı kullanalım.

GERÇEK PİYASA SATIŞLARI VE ARAÇ TEMİZLİĞİ KRİTERLERİ BULUNDUĞUNUZ İL/İLÇEYE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR.

ÖNEMLİ NOT: Fransız araçlarından pek anlamam.
    *Önemli 2.not: Nikim biraz haşin kaçabilir, alay etmeyelim lütfen anısı var, günah ayrıca.

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)

2012 model Opel Astra J kasa HB 1.3CDTI ve araç sport paket
    Km:85.000, araç kaç bin liraya kadar satar?(Satıcıyım)
    Araçta kaza,boya,değişen yok yalnızca eski sahibi tamponun alt kısmındaki bölmeyi kırmış onuda kaskodan yaptırmış ondan ötürü 800 lira bir hasar kaydı var .4 lastik yeni, aracın rengi siyah.
    Şimdiden teşekkürler.

Sanirim arada kaynadi.

Hocam alıcısı nedeni anlaşılmaz bir şekilde sunroof istiyor Araba pazarlarına henüz pek düşmüyor ama sizinkine tahminim 49-51 aralığında

Tamam hocam tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 1.2 benzin polo 35bin kmde sol çamurluk boyalı , tampon köşelerinde lokal boya var , hasar kaydı yok.

2014 1.2 dizel polo 8bin km full orjinal. Nedir fiyatlar hocam ?

1.6 motor benzinli ıvırı zıvırı mevcuttur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0Lid

Selamlar, ford mondeo ghia 2007 tdci otomatik vites 160bin km 4-5 yerde boyasi var, degişeni yok sizce ne kadar eder? Kasko değeri 31.7k.

Hocam vatandaş 2.0ın MTVsinden şeytandan kaçar gibi kaçıyor (ki alt dilimden ödenebiliyor) 33-34ler rahatlıkla telaffuz edilebilir ama araç başında en kötü boyalarından öldürmeye çalışır alıcısı.

Hocam alıcı benim mondeo ya kilitlendim :) sizce kaça almalıyım, ayrıca 30bin e dizel otomatik sorunsuz hangi arabayı alabilirim? çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0Lid -- 15 Haziran 2015; 9:05:21 >

• Arac bizim.acaba aracin ederi nedir?fiyatimiz uygun mu?degerlendirmeniz icin simdiden cok tesekkurler

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Bir sene önceye kadar bizde de accent vardı gercek piyasasını az çok biliyorum. Araba en dolusu güzel araba modeli de güzel ama ederi 13.500 14 civarı felan yani. Hani 3 4 parça boya olsa da bişey olmazdi ufak tefek sürtmeler olur da direklerde işlem olması iyi değil. Hani ilerde bi kaza olur araba eski sağlamlığında olmaz size yazık olur

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    Privilege dediğin sunroof dahil en dolusu olan mı yoksa faz 1 dinamik kasa mı ? Komple boyalı araba sakat ama 21e veriyosa hemen al hatta az daha zorla al yani

• Saygılar hocam 2005 seat cordoba s-rider 1.4 tdi. Sol on tarafı kullanmayı ogrenirken sürttüm ama yaptirmadim. Arac orjinal tum bakimlari yetkili seat servislerinde yapıldı. Sence kaca olur?

selamlar,
    2010 model beyaz ford focus 1,6 hb comfort - otomatik- zavoli lpg - orj 73.000km - marşpiyel sürttürmüştüm onu yaptırdım , tramerde de görünmüyor - bunun dışında hiçbir kazası vs yok

şuan satsam ederi nedir acaba ? teşekkürler şimdiden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Hocam iyi günler;

Maximum 15 bin TL ye kadar az yakan bir araba arıyorum.

Günlük ortalama 65 - 70 Km arası yol yapacağım.

Aracın 200 - 250 kuruş arası yakması benim için çok iyi olacaktır. Daha da az yakarsa iyi olur.

Vites düz olsun istiyorum.

Bu özelliklerde hangi marka aracı önerirsiniz ??

Hocam bana sormadiniz ama soyle temiz 2000 model civari dizel Citroen Saxo bulursaniz bence 15-18 lira araliginda alirsiniz.Bence en iyi tercih bu olur.Accent'ten falan cok daha fazla memnun kalacaginizi dusunuyorum.

Onemli degil hocam arac bilginiz varsa seve seve sizdende yardim almak isterim.

Yanliz butcemin ust limiti 15 bin tl daha ustune cikmam imkansiz

• Volvo S60, 24500 km. premium+confor paket, krem+siyah çift renk deri koltuk, katlanır ayna, city safe, 2012 üretim, 2013 trafiğe tescilli, powershift, beyaz renk 17 inch jant, ince yanak lastikler, hiç hata yok, resmi servis bakımlı, orijinal cam ve kaput koruma filmleri, tamamen otoparkta muhafaza edilmiştir. Ev alacağım, 2 ay sürem var, alt ve üst fiyat limiti ne olmalı?
  • Ayrıca diesel, DRIVe motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

selamlar,
    2010 model beyaz ford focus 1,6 hb comfort - otomatik- **** lpg - orj 73.000km - marşpiyel sürttürmüştüm onu yaptırdım , tramerde de görünmüyor - bunun dışında hiçbir kazası vs yok

Hocam 2.elde Lpgli Focus arayanlar malum sedana yoğunlaşıyor. Hb olarak ise muhtemelen simit brc vardır, ruhsata işli olduğunu varsayarsak comf. 38.5-39 dan açılır fiyatı. 37,5- 38e düşebilir.
    Hasardan 500₺ kaybeder en fazla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

selamlar,
    2010 model beyaz ford focus 1,6 hb comfort - otomatik- **** lpg - orj 73.000km - marşpiyel sürttürmüştüm onu yaptırdım , tramerde de görünmüyor - bunun dışında hiçbir kazası vs yok

Hocam 2.elde Lpgli Focus arayanlar malum sedana yoğunlaşıyor. Hb olarak ise muhtemelen simit brc vardır, ruhsata işli olduğunu varsayarsak comf. 38.5-39 dan açılır fiyatı. 37,5- 38e düşebilir.
    Hasardan 500₺ kaybeder en fazla...

aynen z.a.v.o.l.i. marka lpg sistemi + simit tank var , ruhsata da işli... 2012 de 32bin tl ye almıştım , 24bin km de idi . lpg vs hepsi mevcuttu. Şuan geldiği fiyat normal ozaman. Tşekkür ettim tekrardan

• Bu arada işlerimden dolayı bir süre cvp yazamayabilirim, şimdiden özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 16 Haziran 2015; 12:29:11 >
  • Ustam önceden Astra G 2000 model iki kapı 2.0let gsi aracım vardı. onu satıp golf 5 aldım biraz uğraştırdı 2 yıl kullandıktan sonra onu 1 ay önce sattım.
    fakat eski aracımın tadını unutamadım yol tutuşu çok harikaydı. Astra G Classic 2 kasaların 2008-2009 parti sedan üretimlerine bakıyorum 30-38 bin arası 40 ila 70 bin kmde Tüp
    takılmamış temizini bulmak mümkün sizce fiyatları normal midir? (araç son üretim olduğundan dolayı değerini koruyor denmekte)
    Yarın için 2008 odak opel çıkışlı astra classic 2 sedan sp sport paket ve enjoy elegance jant 68 binde tüp takılmamış hiç değişensiz ve boyasız Gümüş Gri renk araca bakmaya gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granada0020 -- 15 Haziran 2015; 16:52:05 >
  • Hocam 2000 model full servis bakımlı değişensiz bi kaç parça lokal boyalı 152000 km'de olan tofaş doğan slx 1,6 ie ne kadar eder
  • granada0020 G kullanıcısına yanıt
    Hocam G kasanın inanılmaz fiyatı cidden beni şaşırtıyor. Temiz bulabilmek cidden zor. Yarın ne fiyat verecekler paylaşabilirmisinz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.