Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
99
Favori
80.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Başkasına danıştım hocam zaman aldı.düz vites temizse 31-32 ve birazcık daha fazla yapar hocam eğer kendiniz satarsanız. Pazarda 30.5-31. İstda beşyüz lira ekle üstüne

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu , bi önerim olacak :Mesajlara cevap verirken alıntı yapın.

Soru neydi cevap neydi diye aramak sıkıntı oluyor

Ayrica aracını soran arkadaşlar ilani da koyarsa araba arayanlar da görüp alıcı olabilir

• Kolay gelsin hocam. 2013 model A3 sedanım var satmayı düşünüyorum. 2014 ocak çıkışlı. 27000 km'de. Ambiente, advance+bixenon+iç aydınlatma+ adaptif crouse control paketleri var. 1.6tdi s-tronik. Beyaz. Boyası kazası yok. Ne kadar eder acaba. Şimdiden teşekkürler.

• 2010 model Kia Rio

Tam otomatik 1.4 litre Benzinli Comfort ABS donanım

31.000 km de çok temiz sadece sol kapılarda otoparktan çıkarken sürdüğüm için boya var tahmini olarak ne kadara satabiliriz ?

bu arada bu muhteşem hizmetinden ötürü teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekkonetto -- 14 Haziran 2015; 16:45:59 >
  • 1.4 doch motor otomatik getz almak istiyorum aşağı yukarı fiyat nedir?

• Elimde 2013 model clio icon 1.5 dizel var. Full + full

65 bin km
    Hatasız

Kaç para eder ? Düşünen olursa satabilirim. Renk beyaz. Tavan siyah sticker

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyniunverdi

Kolay gelsin hocam. 2013 model A3 sedanım var satmayı düşünüyorum. 2014 ocak çıkışlı. 27000 km'de. Ambiente, advance+bixenon+iç aydınlatma+ adaptif crouse control paketleri var. 1.6tdi s-tronik. Beyaz. Boyası kazası yok. Ne kadar eder acaba. Şimdiden teşekkürler.

Hocam genelde galeriden gidiyor bunlar. Galerici kaça alır bilemiyorum yerine göre değişiyor. Satışı pan. cam tavanlısı 100binden başlıyor. Galerici advance fln anlamaz

• 1.6 dizel 3 bin km de 2010 model linea emulation plus full paket araba ne kadar eder.akrabam camurlugunu vurmustu kaza yapip 3 bin tl ye kaskodan sag camurlugu yeniletti.kazadan sonrada hic kullanmadi.arabanin poseti uzerinde duruyo.32-33 veresim var.ne dersiniz

• 2006 Suzuki Swift Kırmızı 38 binde.Otomatik benzinli dört çeker değil.İki ufak kazası var.Çamurluklarda ve ön köşede sürtünmeden kaynaklı çizikler var.Ne kadara gidiyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

2006 Suzuki Swift Kırmızı 38 binde.Otomatik benzinli dört çeker değil.İki ufak kazası var.Çamurluklarda ve ön köşede sürtünmeden kaynaklı çizikler var.Ne kadara gidiyor hocam?

Kmsi çok iyi, ben alacak olsam en az 29u var. Ama satışı ağır. Kıbrısta olsa 24 saat dahi beklemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

1.4 doch motor otomatik getz almak istiyorum aşağı yukarı fiyat nedir?

Bayandan çıkma olmayan temiz bulabilirsen öp başına koy dostum. Tam otomatik olduğu için problem riski yok. Model yılı belirtmemişsin...

• hocam benim kia rio içinde tahmini bir fiyat söylersen çok sevinirim :) arada kaynamış olabilir :D
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Merhaba. 2013 model Passat 1.6 TDI Comfortline DSG ne kadar eder? Siyah renk; kaza, boya, değişen yok. Şimdiden teşekkür ederim.

• 2000 model Clio Symbol 190 bin kmde temiz kazasız Lpg klima yok ne kadar eder

• Üstad konularınıza bazen denk geliyorum, forumda yavaş yavaş efsane olmaya başladınız. Zekice yaptığınız kapaklar da gözümüzden kaçmadı. Sizde Civic var tahminimce - piyasası hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • clio 2004
    lpg+benzin
    130bin

ön kaputta çizik var
    ön tampon boyalı sağ ön kapı bel altı boyalı (çizik vardı o yüzden boyandı-vuruk değil)

bagaj kapağında 2-3 cm işlem var belli bile olmuyor.

akü yeni- temiz bakıldı- hiç bir sıkıntısı yok.
  • 2009 Doblo safeline var 1.3 dizel. sol arka kapı, ön tampon ve tek far Değişti. Başka bir sıkıntısı yok. Ilk sahibiyiz 72 binde. Ne kadar eder tahminen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 14 Haziran 2015; 21:43:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle etmez ufak tefek boyaları olsa ederdi ama araba çok temiz değil malesef

• 2006 Model 120 binde Mitsubishi Colt sağ far sağ çamurluk ve ön tampon serviste değişti.3 parça lokal boya var.Lpg işli.Bu araç kaça gider
    2011 Model 24 binde Makyajlı Colt değişen ve boyanan parça yok.İlk sahibinden.Bu kaça gider
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.