Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maximum 15 bin TL ye kadar az yakan bir araba arıyorum.

Günlük ortalama 65 - 70 Km arası yol yapacağım.

Aracın 200 - 250 kuruş arası yakması benim için çok iyi olacaktır. Daha da az yakarsa iyi olur.

Vites düz olsun istiyorum.

Bu özelliklerde hangi marka aracı önerirsiniz ??
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Dostum biraz daha biriktirmen gerekçek, kimsenin beğenmediği taksi çıkması kuş serileri bile 12-13lere çıkmaya başladı. Accent yumurta kasalar bile çıldırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Dostum biraz daha biriktirmen gerekçek, kimsenin beğenmediği taksi çıkması kuş serileri bile 12-13lere çıkmaya başladı. Accent yumurta kasalar bile çıldırdı

Bütçem 8 bindi 10 bine çıkart dediler 10 bin yaptım sonra 15 bin yap adam gibi araca bin dediler zorladım 15 bin yaptım daha da üstüne çıkmam mümkün değil.
  • En az binbeşyüz düşecek ondan, pazarlık payı kesin bırakmıştır... eğer düşmeye meyilli değilse bil ki al-satçı. Hasarın yeri önemli, umarım önden değildir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berker051

Ustam 2009 1.4d4d 74000 de 1 kapısı değişik gümüş gri corolla ne kadar eder sizce ?

Kmsi iyi görünüyor, hasar kaydı çıkıyormu? Sanırsam manuel, bir de Comfort mu elegant mı?

Hasar kaydı çıkmıyor Elegant donanım manuel vites

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berker051 kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda 41-42 hatta tutturabilirsen 43-43.5 a kadar yolu var ama kapıdan düşecekler.

Edit: 2bin lira düşerse iyi, umarım sütuna yada direğe boya çok sürmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 14 Haziran 2015; 13:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

Bütçem 8 bindi 10 bine çıkart dediler 10 bin yaptım sonra 15 bin yap adam gibi araca bin dediler zorladım 15 bin yaptım daha da üstüne çıkmam mümkün değil.

Üzgünüm dostum enflasyon senden hızlı silah çekti.

Edit: Seçeneklerin arasında:
    Kuş serisi 99 üstü
    Fiat Palio, Tipo, Brava vs. Accent 99 üstü
    Son sahibi olursun dedikleri (Rover, Suzuki Alto- Swift)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 14 Haziran 2015; 13:36:44 >

• berker051 kullanıcısına yanıt
    Kmsi güzel satılır muhakkak. Bu işler nasip olayı hep.
    Zarar muhakkak edeceksiniz kurdan dolayı kaçarı yok. (2014 kasım sonu Dolar 2.20 gibiydi)
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Hocam elimizde megane 2 1.5 dci araç var 2006 model authentique kasa safir mavi renk, kaza değişen yok bir kaç parça yüzeysel boya yapılmış ciziklerden dolayı, 152bin km orjinal,üstünde 15 inç alaşımlı jantlar var, ön farlar mercekli model. Sizce ne kadar eder?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane ll 2006 model 200.000 de 5 parça boya 2 değişen var araba oldukça diri duruyor. Hasar kaydı yok araçta. Ederi nedir usta ? Tavanda boya yok. Şasilerde sıkıntı yok. Dinamik paketi, sunroof eksik ful araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 14 Haziran 2015; 14:07:00 >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Hocam Frs.lardan anlamam yazmıştım ilk mesajda. Dizel Megane 2lerin piyasası çok geniş fiyat aralığında, çok fazla alınıp satılmaya çalışıldığı için. Fiyatı tam olarak belirleyen boyası. Oyuncaklar fazla para etmez biliyorsun en fazla 300-400 yazar. 24 ile 27.5 arası diyelim, bulunduğun yere de bağlı
  • 2011 Volvo S40
    1.6 d2 115hp dizel
    6 ileri manuel
    Cruise Control, sunroof, ısıtmalı koltuk yok
    Bi-xenon far ve yağmur sensörü var
    Renk metalik siyah
    130.000 kmde
    Tek hasar kaydı var o da maalesef 14.500tl. Işıklarda araca arkadan çarpmışlar. Bagaj Kapağı değişik sol ve sağ arka iki çamurluk Boyalı. Gerisi orjinal
    120.000 bakımları eksiksiz olarak yaptırdım.

Şimdi hocam benim iki sorum var. Birincisi bu Aracın Donanım seviyesinin adı ne? Prime mı Drive mı? Ikincisi şu an satacak olsam ne kadar para eder? Şimdiden teşekkürler.

• Hocam cok calismadigin yerden sorayim :))
    Megan 2 lpg li max 120,130binlerde otomatik sunroof lu ozellikle. bursa danim.gerekirse yakin illere giderim.
    Ortalama ne kadar butce hazirlamak lazim?
    Degisen ve boyaya cok takmiyorum ama satarken sorun oldugu icin az seviyede bakicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MartenStorm

2011 Volvo S40
    1.6 d2 115hp dizel
    6 ileri manuel
    Cruise Control, sunroof, ısıtmalı koltuk yok
    Bi-xenon far ve yağmur sensörü var
    Renk metalik siyah
    130.000 kmde
    Tek hasar kaydı var o da maalesef 14.500tl. Işıklarda araca arkadan çarpmışlar. Bagaj Kapağı değişik sol ve sağ arka iki çamurluk Boyalı. Gerisi orjinal
    120.000 bakımları eksiksiz olarak yaptırdım.

Şimdi hocam benim iki sorum var. Birincisi bu Aracın Donanım seviyesinin adı ne? Prime mı Drive mı? Ikincisi şu an satacak olsam ne kadar para eder? Şimdiden teşekkürler.

Dostum DRIVe dedikleri aslında 109 bglik motorun adıydı. Sonradan pazarlama diye heryere bastılar. Drive'ı boş, baz trendline gbi düşün Çok ağır kalktığı için 115 bglik Ford-Peugeot motorunu eklediler o yıl ona da D2 demişlerdi.
    Araca sonradan paket ekleniyordu 16" Alüminyum jant, yağmur park sensörü olan Premium pakedi, hız sabitleyici bluetooth vs olan Dynamic pakediydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: techsen

2007 focus Tdci trend sedan, kaza, boya yok 115.000 km. Ederi nedir? Kolay gelsin

Benim sorumu cevaplamadınız

• hocam 20 bine aile arabası ne önerirsin?
    hb, sedan far yapmaz.
    abs
    ve klima olmazsa olmazım.
  • techsen kullanıcısına yanıt
    Başkasına danıştım hocam zaman aldı.düz vites temizse 31-32 ve birazcık daha fazla yapar hocam eğer kendiniz satarsanız. Pazarda 30.5-31. İstda beşyüz lira ekle üstüne

• Cebrail hocam iyi günler. 2012 opel corsa 1.3 cdti 50 binde hasarsız ederi nedir. Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    2 soru sordum ikisinin de cevabını tam alamadım benimki Ford-Pca motorlu olan. Büyük ihtimal prime. Bluetooth yok ama 16' çelik Janet mevcut.

• MartenStorm M kullanıcısına yanıt
    Premium paket hocam sizinki, vaktinde satarlarken pazarlama taktikleri biraz sıradışıydı.
    Fiyatı hasardan dolayı sordum msj beklyrm.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.