Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

ilanı varsa gönderebilir misin merak ettim

Bir memur arkadasimizin araci dun satmaya karar verdi.o da yeni fabia satin alacak.daha ilan vermedi.beni dun bilgilendirdi araci satiyorum ilgilenirsen dedi.arac siyah ici de piril piril aracta asr bile var.fotograflari olsaydi keske gosterebilseydim.tahmini ne verilmeli?ha bu arada lastikler de yeni lassa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Vay be!

Hocam şu araba için ilana ne yazmalıyız?

2011 Safeline Doblo
    1.3 MJet
    40.000 KM
    Çürük, kırık, vuruk, boya vs. hiçbir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 citroen DS4 d-style 45000de dizel
    Ön tampon değişti ne kadar eder.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Temizlerine 49-50 çekiyorlar. Kimse kızmasın ama şu Dsgler bozulmasa Golf 7 lerle başetmelerine imkan yok. O hasarla ederi 47-47.5. Şahıstan alman gerek, araç başında gösterceksin hünerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 14 Haziran 2015; 1:19:12 >
    Eyvallah hocam galeride zaten araç yarın nasiose gidip bakacağım peki son bir soru bu dönemde 2.el alınır mı bunu sormamin nedeni elimde bir.miktar döviz olduğu için araç almada kullanacağım

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Memurla da pazarlık yapılmıyor arkadaş

Lastikler taş çatlasın 600-650₺ (sıfırsa) fiyat koymak zor çünkü piyasası fazla yok aracın,p.tesi bir arkadaş var skodacı ona sorayım...

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Koalisyona kadar 3ü rahat görecek diyorlar....
    Ötv zammı, yüksek fiyatlar, seçim stresi vs olmasına rağmen biraz da ucuz kredinin desteğiyle sıfır satışları patladı biliyorsun, millet yastık altındakini çıkardı. Eğer arabasız gezerim diyorsan geçen her gün senin için kar. Satıcı, fiyata dövize göre ayar veremeden yükseliyor, para sende ayrıca sen ne dersen o olur.

Ayrıca Honda, Toyota gibi yerli üreticilerin bayiileri kur ucuzken havuzdan vadeli satın alıyor araçları. Liste fiyatlarıyla bayii fiyatları arasında o yüzden uçurum oluşuyor.Bence bir araştır sıfır istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 14 Haziran 2015; 1:36:34 >
    Eyvallah hocam sağolun verdiğiniz değerli bilgiler için zaten ilk aracımız olacak bakalım nasip.neyse o.olsun

Peki hocam çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için tekrar görüşmek üzere.

• pburak1903 kullanıcısına yanıt
    Birisi benim Fb7 Civicle takasa girmeye çalıştıydı vaktinde. Gidip bakmadım bile değer kaybeder diye...

• ticariden hiç anlamam dostum ne yazık ki

• 92 model doğan L var 6000 istiyoruz 5500 civari bırakırım iyi midir

Yine de teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Tam otomatik olması gerek, kaydırma yapmasın diye.
    Jazzlar biraz tuzlu, poloda 2007 sonrası dsg var, Yaris malum...Bunu bir araştırayım.

• Ben zaten aracımı 2. El almıştım yani kaybedeceği değeri kaybetmişti zaten: )

• piyasa nolur hocam 2. elde butce 60 bin acelemiz yok bi sure sonra ciddi dususler olurmu

• Hocam 23 - 26 bin arası hangi aracı,modeli önerirsiniz 2.el'de. LPG araç düşünüyorum.Malum benzin,dizel pahalı. LPG araç sizce alınır mı ? Aldığım aracı en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum.Teşekkürler.
  • 95 bin de sağ arka çamurluk sağ arka kapının altında lokal boya olan sol on camamurlukta boya olan 1-2 tane su damlası kadar güneş yanığı olan agir bakımları yapılmış 2005 lpgli logan kaç para eder?

• Hocam selamlar.
    2011 astra h 1.3 cdti otomatik.
    90 binde.
    Kaza boya yok.
    Nedir ederi?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Sevgili arkadaşlar; Satılan Araçların Gerçek Fiyatları ( 2. elde doğru fiyatlar) konusu fiyat danışma odaklı hale geldi... http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=18646251&mpage=91

Rahatlıkla danışıp fikir alışverişi için burayı kullanalım.

GERÇEK PİYASA SATIŞLARI VE ARAÇ TEMİZLİĞİ KRİTERLERİ BULUNDUĞUNUZ İL/İLÇEYE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR.

ÖNEMLİ NOT: Fransız araçlarından pek anlamam.
    *Önemli 2.not: Nikim biraz haşin kaçabilir, alay etmeyelim lütfen anısı var, günah ayrıca.

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)

2012 model Opel Astra J kasa HB 1.3CDTI ve araç sport paket
    Km:85.000, araç kaç bin liraya kadar satar?(Satıcıyım)
    Araçta kaza,boya,değişen yok yalnızca eski sahibi tamponun alt kısmındaki bölmeyi kırmış onuda kaskodan yaptırmış ondan ötürü 800 lira bir hasar kaydı var .4 lastik yeni, aracın rengi siyah.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 14 Haziran 2015; 5:47:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.