Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbzn061

Ford mondeo beyaz renk 1.6 tcdi 35 bin km boya değişen yok sunrooflu, titanyum 27 Aralik 2012 TFF cikis tarihi ederi nedir acaba?

Hocam, 2.ele tam düşmedi daha fiyat belirlemek zor. Sunroofsuz 65 ve üzeri Allah ne verdiyse gider, sunrooflu ne kadar daha eder bilmiyorum açıkcası.

Bu segmentteki araçlar (hele dizel değilse) 2.elde üzücü şekilde değer kaybedebiliyor geçen 2011 mod 508e bakmıştım, içim darlandı. Bir de yeni kasa çıkınca malum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 13 Haziran 2015; 22:00:02 >
  • cebrail bey,2011 model 2010 kasım çıkışlı füme renk honda civic fd6 kasa premium 47000 km de 900 tl hasar kayıtlı sağ arka çamurluk işlem görmüş boyalı yani,landirenzo lpgli 47500 e alındı...

nedir durum var mı bir kazık yeme durumu:)
  • 2012 model Fabia 1.2 70 bg Optimal (full versiyon) kazasız boyasız hasar kayıtsız 30.000 km'de kaça gider ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam kusura bakmayın unutmuşum.Km şu anda tam 101.000'de.ayrıca 4 adet yazlık lastik(1.000 km yaptı) 4 adet de 2 yıl idare edecek kışlık lastik mevcut.Bir de en ince bakımına kadar yapılmış durumda şu an.

• Boyasız degisensiz 80bg 1.5dci 2007 megane 2 extreme(disi privilege, ici otantik). 80bin kmde. Aliciya kaca gider acaba?

• sa cebrail bey...ve dh ahalisi...

bana da tavsıye lazım 40 bin +-5 bin... manuel vites.

dusuk km dızel
    yada lpg de olabılır neler onerebılırsınız. 2 elde gideri ıyı olanlardan.
  • 2012 clio 4 icon 0.9 tce 20.000 km kaza boya yok garanti var ne eder hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranni34 -- 15 Haziran 2015; 22:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4sus

öldürcekseniz azrail usta koy bence :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 Renault Megane 2 Extreme dizel düz vites sedan 22 binde arka tamponda boya var ne kadar eder ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

cebrail bey,2011 model 2010 kasım çıkışlı füme renk honda civic fd6 kasa premium 47000 km de 900 tl hasar kayıtlı sağ arka çamurluk işlem görmüş boyalı yani,landirenzo lpgli 47500 e alındı...

Efsane kasa Civicler böyle, eğer otm.se ve içine sinmediyse getir ben alıyım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

cebrail bey,2011 model 2010 kasım çıkışlı füme renk honda civic fd6 kasa premium 47000 km de 900 tl hasar kayıtlı sağ arka çamurluk işlem görmüş boyalı yani,landirenzo lpgli 47500 e alındı...

Efsane kasa Civicler böyle, eğer otm.se ve içine sinmediyse getir ben alıyım hocam.

neyse,güzel...

bir dosta aldık,bnm ısrarımla aldı...

evet otomatik ve 1 yıldan fazla daha garantisi daha var...

ayrıca 4 tane de çok az kullanılmış kışlık lastik kopardık...

bana küfür etmeyecek en azından:))

• km çok çok iyi, denildiği gibi Vw'nin kendi kitlesi var. Bugüne kadar sadece eski kasa Touareg ve Golf 5 1.6FSI (dsg) yavaş ve biraz ucuza gittiğini gördüm, onun haricinde külüstür Boralar bile değerli.

• Dostum bir üstündeki mesaja bak, Megane, Türkiye'nin en hızlı alınıp satılanlarından. Eğer km orj. ve cidden temizse biraz da ricayla 31-31.5a bırakır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 13 Haziran 2015; 23:31:51 >
  • Kia Rio hb 1.5 crdi ne kadar eder? 2008 model 203 bin kmde 2007 trafik cikisli

• Km o kadar düşük ki değerini belirlemek tamamen sana kalmış sırf tamponsa sorun değil, yalnız kmye inanmayanlar çıkabilir. Vosvoslar gibi fanboyları yok ama illa meraklısı çıkar basar parayı

• 2006 model peugeot 207 1.4 HDİ trendy orjinal 120bin km de triger ve lastikler yeni.
    Sağ ön çamurluk değişmiş ve sağ kapının uç tarafında biraz lokal boya var.Hasar kaydı yok tramer temiz
    Sizce ne kadara gider?
    Trendy:2 hava yastığı abs elektrikli yan ayna soğutmalı torpido
    (Fransız aracı ama belki fikriniz vardır diye yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 13 Haziran 2015; 23:49:23 >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Km orijinal zaten servis bakımlı olduğu için ve muayene bilgilerine bakabilecekleri için km ye inanırlar. Ortalama ne kadar eder bilginiz var mı ?
    Ayrıca Anadol A1 coupe araştırıyoruz onların değerleri ne kadar, internette fiyatlar uçmuş.
    Köylerde temiz Anadol arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

2008 Renault Megane 2 Extreme dizel düz vites sedan 22 binde arka tamponda boya var ne kadar eder ?

2009 kasa olan extreme 50binde 1.6 16v benzinli , sıfır kaza boya olanı 32bine sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

140 bin km 2005 dci privilege gümüş megane hiz sabitleyici vb...donanimli. fiyat ne nedir hocam ben alıcıyım. İçi krem döşeme. Araç komple boyali

26 eder

22 ye alayımmı hocam zorlarsam 21 ede alirim

22 bedava valla. Benim taksici enistemde var, 400.000 km de. 26 ya satacakti en son

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.