Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedim ya bu kmde olmadığı için birşey demek zor..40tan aç, en kötü 38.5a bırak.Şu rakamı 7 yaşındaki reno için telaffuz ettim ya ölsem de gam yemem

Bu arada nikin pek havalıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 i10 1.1 select otomatik ne kadar eder? (Alıcıyım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Kia Rio hb 1.5 crdi ne kadar eder? 2008 model 203 bin kmde 2007 trafik cikisli

203 Binin maşallahı var, Ex comforttur muhtemelen, yirmibin küsürlara gidiyor ama İst.dışı yavaş satılabilir.

• Clio 4 1.2 Joy 75 hp 14000 km

Kaça gider
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Hocam 2011 astra 1.6 cosmo j kasa 1500 tl hasar kayıtlı camurluktan dolayı 35000 km kaç bine alınır renk beyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: c4sus

öldürcekseniz azrail usta koy bence :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu bayağı bir ilgi görmüş, emeğinize sağlık bügünlerde bende aracımı yenilemek amacı ile elden çıkaracağım. 2005 model 1.6 Astra H (enjoy) , BRC lpg var, bütün bakımları yetkili servisinde yaptırdım, 133 binde... ön tamponu küçük bir hasar sonucu değişti, arka tamponda ve sağ marşpiyelde sürtme kaynaklı boya var. Genel olarak temiz bir araçtır. Sahibinden de çok farklı fiyatlar var ancak, reel piyasada hangi fiyatın altına düşmemeliyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

2010 i10 1.1 select otomatik ne kadar eder? (Alıcıyım)

Daha önce de biri sordu, cvp yazmadım. Araçlar hakkında genelde polemik olmasın diye yorum yapmıyorum ama 27-28 hatta 29 isteyen var bu arabaya...Bayan arabası diye satılıyor ama onun yerine 2.nesil düz vit.olmak koşuluyla Yaris al geç. (Toyotada M/MTler yarı otm. yokuşta fln kaydırıyor alışması zor)

• 2007 focus Tdci sedan, kaza, boya yok 115.000 km. Ederi nedir? Kolay gelsin.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açmanız iyi oldu: bir önceki sayfada bahsettiğim saçma sapan söylentinin eseri bu oynak fiyatlar...ben kendim de tıpkı sizn aracın (brc) otm.vitesini aradım,110b civarında buldum özellikle şampanya rengi istediğim için zor oldu. Bana (1.5 ay önce) 32bin civarı fiyat çekti, 31.5 belki olacaktı sırf komisyoncu diye bıraktım. Şu an doların da kudurmasını hesaba katarsak sizin için düz vit.28-29un altı zarar yazabilir. Sıkışmadığınız sürece kasmayın

2010 a4 60 bin kmde 120 hp manuel sunroof + bixenonlu deri yok 3 parça boyalı en fazla ne kadar verilmeli?
    Böylesine güzel bir konu açtığınız için tesekkur ederim. İlgilenmeniz ayrı bir güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgi için çok teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam 2011 astra 1.6 cosmo j kasa 1500 tl hasar kayıtlı camurluktan dolayı 35000 km kaç bine alınır renk beyaz

düz mü, otm.mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 14 Haziran 2015; 0:49:36 >
  • Cebrail usta skoda fabia sedan 2003 comfort 3 parca lokal boya tavanda hafif gunes yanigi tavanda ve kaputta boya yok degisen yok 1.4 101 lik atiker lpgli 173000 km de.aracin ederi nedir?21000 tl yazmis ederi nedir?tesekkurler simdiden

• Ortak paylaşım için 2.elde doğru fiyatlar sayfası çok yararlı ama fikir almak isteyenler de çok oluyor, alternatif olsun diye düşünmüştüm...telefonu 2 kez şarz ettim bugün

Otomatik hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

2010 i10 1.1 select otomatik ne kadar eder? (Alıcıyım)

Daha önce de biri sordu, cvp yazmadım. Araçlar hakkında genelde polemik olmasın diye yorum yapmıyorum ama 27-28 hatta 29 isteyen var bu arabaya...Bayan arabası diye satılıyor ama onun yerine 2.nesil düz vit.olmak koşuluyla Yaris al geç. (Toyotada M/MTler yarı otm. yokuşta fln kaydırıyor alışması zor)

Kardeşime alacağım. Kendisi bayan. Küçük bir araca ihtiyacımız var. 27.000 TL civarı. Siz ne önerirsiniz. Otomatik olması gerek daha acemi.

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    ilanı varsa gönderebilir misin merak ettim

• Hyundai Getz 2006 1.4 DHOC 97 BG

Atiker Sıralı Sistem LPG ruhsata işli,2000 ıla 3000 km oldu takılalı

Muaynesı yeni

4 lastik yeni

60bin KM'de

Sol arka kapıda boya var.

Ne kadar eder bugunun pıyasasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DedemZenciydi -- 14 Haziran 2015; 1:13:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.