Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi akşamlar

Opel Corsa Beyaz .

2012 Model 2013 trafiğe çıkışlı

Dizel 66bin km de .

1 Arka tampon kazası onarım gördü

Boş donanım . satmayı düşünüyorum ederi nedir ,?

Kaynamış arada benim konu
  • 2010 astra enjoy otomatik 35bin km. Boya degisen yok.eski kasasindan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Kia Rio hb 1.5 crdi ne kadar eder? 2008 model 203 bin kmde 2007 trafik cikisli

203 Binin maşallahı var, Ex comforttur muhtemelen, yirmibin küsürlara gidiyor ama İst.dışı yavaş satılabilir.

Evet ex comfort:) 20500 e almistim gecen yil 196 binde. Satmayi dusunmuyorum oldukca memnunum da ogrenmek istedim piyasasini

• 35-40 bin arası dizel manuel araç bakıyoruz. Genelde şehir içi kullanılacak yaz geldiği için ayda 2 3 kez uzun yol yapabilirizm. Önerilerinizi bekliyorum. Babama peugeot aldık şimdi sıra bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 14 Haziran 2015; 9:02:36 >
  • quote:

Memurla da pazarlık yapılmıyor arkadaş

Lastikler taş çatlasın 600-650₺ (sıfırsa) fiyat koymak zor çünkü piyasası fazla yok aracın,p.tesi bir arkadaş var skodacı ona sorayım...

Lastikler daha 2 aylik.memur bilincli gicik oluyor dogrudur.☺.o zamana kadar ilani da koyar zaten.ilgniz icin cok tesekkur ederim.boyle onemli bir konuyu actigniz ayrica tesekkurler.

• Ustam 2013 model 1.4(benzinli) ford fiesta titanium 30bin km de degisen boya yok ne kadar eder sence

• HERKES FİYAT SORUYOR CEVAP VEREN YOK
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    sen cvp ver, az çok biliyor gibisin
  • Hocam kışa doğru megane 2 almayı planlıyor babam 1.6 16v dynamique 150-200 bin km arasında bulabilirsek full boyalı şeklinde alıcağız güneş yanığından vb. gibi ufak şeyler yüzünden boyandığını kanıtlarsa satıcı.Değişen sıkıntımız yok tamponlar çamurluklar değişmiş olabilir.

Full boyalı 4-5 parça değişenli 150 bin kmde ki megane 2 1.6 dynamique ne kadar verilir? veya sadece 4-5 parça değişenli olarak ne kadar verilir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

2010 MODEL İ10 servis bakımlı 34 plaka 50000 km otomatik brc lpgli muayene yeni ne kadar eder,ilk sahibinden boya darbe vs yok.Teşekkürler

Team? Select?

Select mavi renk

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

35-40 bin arası dizel manuel araç bakıyoruz. Genelde şehir içi kullanılacak yaz geldiği için ayda 2 3 kez uzun yol yapabilirizm. Önerilerinizi bekliyorum. Babama peugeot aldık şimdi sıra bende :)

Dostum bir kaç mesaj önce 2 tane megane 2 var mesela, bir tanesi efsane niteliğinde. İlla iyi birşey almak istiyorsan 2009-2010 Golf 6 1.6 TDI trendlinelar var kmleri yüksek ama yağ yakmaktan başka problem çıkarmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

Ustam 2013 model 1.4(benzinli) ford fiesta titanium 30bin km de degisen boya yok ne kadar eder sence

Sattığın yere bağlı. İst.da 42ye kadar yolu var, diğerlerinde 40-41.
  • 2006 gri doblo
    70.000 km
    Arka kapı değişti
    Lokal boya yok
    Sürekli kasko yapıldı
    Tek kullanıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: berker051

Ustam 2009 1.4d4d 74000 de 1 kapısı değişik gümüş gri corolla ne kadar eder sizce ?

Kmsi iyi görünüyor, hasar kaydı çıkıyormu? Sanırsam manuel, bir de Comfort mu elegant mı?
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    2007 focus Tdci trend sedan, kaza, boya yok 115.000 km. Ederi nedir? Kolay gelsin

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıdık bilen 2 kişiye sordum, birşey demiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

35-40 bin arası dizel manuel araç bakıyoruz. Genelde şehir içi kullanılacak yaz geldiği için ayda 2 3 kez uzun yol yapabilirizm. Önerilerinizi bekliyorum. Babama peugeot aldık şimdi sıra bende :)

Dostum bir kaç mesaj önce 2 tane megane 2 var mesela, bir tanesi efsane niteliğinde. İlla iyi birşey almak istiyorsan 2009-2010 Golf 6 1.6 TDI trendlinelar var kmleri yüksek ama yağ yakmaktan başka problem çıkarmaz...

Tam siz bunları yazarken bir tane buldum bütçeyi aşıyor biraz ama pazarlıkla birazda çıkarak alabilirz diye düşündüm araç bu. 5700liralık hasar kaydı var. Km ile oynanmamış ama ilginç birşey var adam arabayı aldığı gün ilana koymuş. İlan bu
    www.arabam.com
    COMFORTLİNE ÖZELLİKLERİNDE - Pasif İlan - 5546169 | arabam.com
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-golf-1-6-tdi-trendline/comfortline-ozelliklerinde/5546169?ref=bu

• quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

İyi akşamlar

Opel Corsa Beyaz .

2012 Model 2013 trafiğe çıkışlı

Dizel 66bin km de .

1 Arka tampon kazası onarım gördü

Boş donanım . satmayı düşünüyorum ederi nedir ,?

Kaynamış arada benim konu

2013 Active ortalama 38-40 ve üstüne rahat alıcı bulabilir. Hasarı düşmen lazım, kaskoda çok yazmışlardır: 37-37.5 iyi gibi.
  • Aman diyim dikkatli dur plaka 45. İzm. Ege bölgesinin 2.el çöplüğü haline geldi. Satan komisyoncu değilse hiçbirşey bilmiyorum
  • Çok şüpheye düştüm plakanın sahiplik süresi 1 ay 7 gün ilan tarihi 4 mayıs. Bakalım olmadı bi usta getirip bide ekspertize sokucaz. Gerçekten öyle İzmir de resmen eli yüzü düzgün araba yok 2 3 aydır temiz dizel manuel araç bakıyoruz. Peki araç düzgünse fiyat nasıl sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 14 Haziran 2015; 13:04:56 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.