Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah saolasin bakicam focuslara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarda yazdım kaynadı galiba bir şey demediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

yukarda yazdım kaynadı galiba bir şey demediniz?

Garip bir şekilde dh bnm pcde Chromedan açımca donup kalıyor. Cep de şarzı içti resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Hocam 2007 sonrası DSGler alerji yapıyor. Araç güzel ama otm. olarak klasman dışı...

Ben 2005 model elegance A5 kasa 1.6 102hp trip.vites kullanıyorum.Dsg değil araç ve bir sıkıntıda yaşamadım.Konfor olarak elegance modelleri 30.000 tl ile 38.000 tl arasında değişiyor temizliğine göre.Hız sabitleyicisinden dijital çift yönlü kliması esp lastik basınç göstergesi 10 hava yastığı sınıfına göre çok dolu bir araç.Motor zaten vag grubunun motoru , hiçbir yerinde skoda yazmıyor bütün parçalarda vw audi yazar.Bir gözat derim.
  • 2013 (2014 şubat çıkışlı ) astra j sedan sport 1.3 cdti dizel füme renk araç var 1 parça boya var 20.000 km de ilk sahibinden ne kadar eder?
  • merhaba,

2013 punto easy paket, ek olarak konfor paket mevcut ( hız sabitleyici ve elektrikli arka camlar)
    30.000 km de. değişen arka tampon. başka boya değişen vs yok.
    kaça gider?
    teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 comfort extra corolla 150 binde renk gri aşırı gereksiz bir çizikden sağ çamurluk değişmiş o kadar ederi ne kadar bunun?
  • 20bin altı hangi araç alınır

• Evet arkadaşlar şu an K.paşa araba pazarndaym.
    Geçen seneye göre piyasa daralmış. Hava ısınmaya başladı. Gezdikçe yazmaya devam edeceğim.

Kuş serisi, Tipo, Uno yığılı.Birkaç Astra J, eski 2-3 Civic. Bolca haf. ticari.

Beyaz Linea çılgınlığı devam ediyor 2011-12 mjet 50bin kmde: 32-32.5
    90binde: 31.5 civarı...
    2011 Fiesta 1.4 Tit X Temiz gibi 55bin km: 32.200₺
    2010 Focus trend lpgli 74bin km. 2kapı boyalı: 42den açıyor. (sıcak başına geçmiş komisyoncu)

Civicler bildiğiniz gibi, Fd7 2014 makyajsız, man.Eleg. 50bin km: 61.5
    1999 1.4ies Civic otm. lpgli az boyalı:23.5
    2011 Civic Elg. Otm.(kmyi öğrenemedim) 52.5 pazarlıkla 51 olur.

2013 Fluence Touch benzinli (28bin km) Lpgsiz, kapıdan çizik boyalı 41.250den açıyor.
    2012 astra H hb essantia otm.1.3dizel 62bin kmde: 45bin tl pazarlık yapılabilr.

Keseye uygun sedanlar: 99 Vectra sunrooflu 2.0 Cd otm,234bin km,lpgli: 16.000₺ (değişensiz olduğunu iddia ediyor)
    2004 Hyundai sonata 2.0 yeni lpgli,Otm deri koltuklu kmsi 100bini geçmiş: 24.500₺ (pazarlık yapılmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 21 Haziran 2015; 12:42:40 >

• Sayın hocam

-2012 chevrolet aveo 1.3 hb lt

-2013 trafiğe çıkış

-Ek olarak sunroof

-Kaza boya darbe yok

-21.000 km de.

Sizce ederi nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllnz

Sayın hocam

-2013 trafiğe çıkış

-Ek olarak sunroof

-Kaza boya darbe yok

-21.000 km de.

hocam temizleri 32.5-33.5 başlıyor, kmsi çok iyi sunroofta çabası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

2011 1.4 tsi b7 passat takribi 30-80,000 km de comfortline
    2011 1.6 tdi b7 passat takribi 30-80,000 km de trend-comfortline

ne kadara alınır.

Bu kadar spesifik net fiyat soran biri ilk defa geldi. B7, B6nın makyajlı kasasıdır tabi büyük değişiklikler var. Passat fiyatları, talep patlamasından dolayı çok çeşitlilik gösteriyor, satanlar ne kadara tutturabilirsem diye bakıyor.
    Öncelikle DSGden uzak duracağınızı varsayıyorum 1.6 tdi b.motion olmayan bulamazsınız, TSilarda var.Fiyatını arkadaşa msj atıyorum, cvp geldiği gibi yazarım.

manuelinin fiyatını merak ediyorum zaten.dsg mevzusundan haberim var.cevap geldimi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ne kadara alınır.

Bu kadar spesifik net fiyat soran biri ilk defa geldi. B7, B6nın makyajlı kasasıdır tabi büyük değişiklikler var. Passat fiyatları, talep patlamasından dolayı çok çeşitlilik gösteriyor, satanlar ne kadara tutturabilirsem diye bakıyor.
    Öncelikle DSGden uzak duracağınızı varsayıyorum 1.6 tdi b.motion olmayan bulamazsınız, TSilarda var.Fiyatını arkadaşa msj atıyorum, cvp geldiği gibi yazarım.

manuelinin fiyatını merak ediyorum zaten.dsg mevzusundan haberim var.cevap geldimi acaba?

Hocam TDI için çok yüksekten uçuyorlar, farklı fiyat çok var.Temiz Comfortline için 75-80 arası deniyor. Arkadaşın dediği 60-70bin kmye en fazla 71-73 verilir.
    Alıcılar uyanık satıcılardan bıktı, talep biraz düşebilir...

Bugün pazarda 2 jettanın yanında vardı.2011 passat 33bin km.Tsi comf. tertemiz 64bin tl çekmişti fiyat, 63e düşerim diyor ama 62.5dan bırakır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadara alınır.

Hocam TDI için çok yüksekten uçuyorlar, farklı fiyat çok var.Temiz Comfortline için 75-80 arası deniyor. Arkadaşın dediği 60-70bin kmye en fazla 71-73 verilir.
    Alıcılar uyanık satıcılardan bıktı, talep biraz düşebilir...

Bugün pazarda 2 jettanın yanında vardı.2011 passat 33bin km.Tsi comf. tertemiz 64bin tl çekmişti fiyat, 63e düşerim diyor ama 62.5dan bırakır.

piyasadan haberdar olduğunuza eminmisiniz.tdi için yüksekten uçanların elinde patladı arabaları zaten.63 çeken vatandaşada b8 1.4 tsi trend sıfır km e 68-70 e bırakıyorlar desek ne der acaba.ayakta keriz avlamaya çalışıyor milletimiz.kendi ayaklarına sıkıyorlar piyasayı bilmeyen vatandaşa denk gelirlerse anca öyle satabilirler.bana sıfır trend 2015 superb yolu görünmeye başladı ufak ufak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• labidu kullanıcısına yanıt
    Bu durum her prim yapanda var. Corolla, Linea hep bundan muzdarip

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

quote:

Hocam 2007 sonrası DSGler alerji yapıyor. Araç güzel ama otm. olarak klasman dışı...

Ben 2005 model elegance A5 kasa 1.6 102hp trip.vites kullanıyorum.Dsg değil araç ve bir sıkıntıda yaşamadım.Konfor olarak elegance modelleri 30.000 tl ile 38.000 tl arasında değişiyor temizliğine göre.Hız sabitleyicisinden dijital çift yönlü kliması esp lastik basınç göstergesi 10 hava yastığı sınıfına göre çok dolu bir araç.Motor zaten vag grubunun motoru , hiçbir yerinde skoda yazmıyor bütün parçalarda vw audi yazar.Bir gözat derim.

Hocam otomatik arıyorum.Eşim de kullanıyor. Ben de alıştım çok fena...

Bugün pazara arkadaşın 2012 A3 sportback TDI DSGsni götrdüm, 55binde Atract.
    Bende Golf 6 vardı önceden, bu A3 le aynı altyapı ama aradaki farkı anlatamam, inanılmaz rahat ve hızlı. Süs. ve alt takım Konfor odaklı. Koltuklar da cabası...Benim FB7 Civice bir daha binesim gelmedi. Bu Vag grubu şu Türkiyeye gönderdiği küçük Audilerin de DSGsini yağlı sistem yapsa korkunç iş yapar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hllnz

Sayın hocam

-2013 trafiğe çıkış

-Ek olarak sunroof

-Kaza boya darbe yok

-21.000 km de.

hocam temizleri 32.5-33.5 başlıyor, kmsi çok iyi sunroofta çabası.

Yakarım arabayı yine de vermem dediğin fiyatlara hocam. Millet gitsin vuruk çarık, donanımsız, benzinli araç alsın o paraya.
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    2006 model megan 2 cabrio 150.000 km de, arç ne kadar eder? Bi kaç parça boya ve ufak ufak hasar kayıtları var. LPG li

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hllnz H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim dediğim piyasadaki ort.araçlar için fiyat. Üstüne sunroof ve düşük km farkı koyun.

• 2008 symbol , 1.4 Extreme lpgli.

90 binde , boya yok. manuel.

Memur arabası. Adam 25 demis ,bana yuksek geldi piyasasi nedir ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.