Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teomanh84

merhaba,

2013 punto easy paket, ek olarak konfor paket mevcut ( hız sabitleyici ve elektrikli arka camlar)
    30.000 km de. değişen arka tampon. başka boya değişen vs yok.
    kaça gider?
    teşekkür ederim şimdiden.

Hocam konfor paketsiz 36-36.5 yapıyor. Yani 37 ye yolu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

2008 symbol , 1.4 Extreme lpgli.

90 binde , boya yok. manuel.

Memur arabası. Adam 25 demis ,bana yuksek geldi piyasasi nedir ?

Hocam Temizden kastı ne? Boyasız mı değişensiz mi? Authentique ya da Expression tutuluyor, Alizenin piyasada 23-23.5 ederi var, vermezse hiç uğraşmayın yığılı satılıyor sağda solda değişensiz illa denk gelir...

• 2006 model 1.3 terra yaris. Sadece on tampon boyali. sol on ve arka kapilarda ve bagaj kapaginda 50 kurus buyuklugunde vuruklar var(her birinde birer tane). Degisen parcasi sadece sag arka stop fari. 108 bin km de bakimlari yeni yapilmis ve 4 lastik sifir. 20 bin tl nasil bir fiyattir ?

• hocam iyi günler 2009 getz dizel
    boya darbe yok 50 binde
    4 cam otomatik
    ne kadar edebilir?
  • Hocam merhaba,

2012 dizel manuel auris comfort ekstra
    50000 km 'de iki kapı sacı ve arka tampon değişti ancak hasar kaydı görünmüyor.
    Şu anda piyasası nedir ?
  • Merhaba,

2005 Honda Civic Vtec Ls 64.000 Km'de manuel benzinli lpg yok.Aracın ön tamponu ufak bir göçükten dolayı boya görmüş arka tamponda aynı şekilde hasardan dolayı orjinaliyle serviste değiştirilmiş.Tavanda demir bilye benazeri bir şey düştüğünden dolayı boya hasarlı 5-6 tane minik göçük var işlem görmemiş sekilde duruyor.Aracın başka herhangi bir ağır hasar durumu yok. Tamponlarda ve genel olarak aracın gövdesinde zamanla oluşmuş ufak çizik ve boya hasarları mevcut.Son bakım yapılalı 2 yıl olmuş, sanırım bir ağır bakım gerekiyor.Sizce ederi nedir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinH

2006 model 1.3 terra yaris. Sadece on tampon boyali. sol on ve arka kapilarda ve bagaj kapaginda 50 kurus buyuklugunde vuruklar var(her birinde birer tane). Degisen parcasi sadece sag arka stop fari. 108 bin km de bakimlari yeni yapilmis ve 4 lastik sifir. 20 bin tl nasil bir fiyattir ?

4,5 yıl kullandım 1-4 D4 MMTi olanını, yeni çıkanından bin kat iyidir.
    Bakımlarını da yaptırdıysan 2-2.5bin aşağı veriyorsun, anlamadım hocam.Vurukları o kadar dert etme bence Otm. olsaydı alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: MinH

2006 model 1.3 terra yaris. Sadece on tampon boyali. sol on ve arka kapilarda ve bagaj kapaginda 50 kurus buyuklugunde vuruklar var(her birinde birer tane). Degisen parcasi sadece sag arka stop fari. 108 bin km de bakimlari yeni yapilmis ve 4 lastik sifir. 20 bin tl nasil bir fiyattir ?

4,5 yıl kullandım 1-4 D4 MMTi olanını, yeni çıkanından bin kat iyidir.
    Bakımlarını da yaptırdıysan 2-2.5bin aşağı veriyorsun, anlamadım hocam.Vurukları o kadar dert etme bence Otm. olsaydı alırdım.

Yok hocam ben alicam nasipse :) sizede fiyat uygun geldi anlasilan. Iyice baktirip alinabilir. Yorumunuz icin tesekkurler

• Ford focus 2 2008 1.6 TDCİ collection Donanım sağ çanurluk ve kaput ucunda avuç içi kadar boya var
    Bi de şöyle temiz 150-200 bin arası m paket 320i makyajlı e46 170lik olanlar
    Bu ikisinin fiyatını öğrenebilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

2008 symbol , 1.4 Extreme lpgli.

90 binde , boya yok. manuel.

Memur arabası. Adam 25 demis ,bana yuksek geldi piyasasi nedir ?

Hocam Temizden kastı ne? Boyasız mı değişensiz mi? Authentique ya da Expression tutuluyor, Alizenin piyasada 23-23.5 ederi var, vermezse hiç uğraşmayın yığılı satılıyor sağda solda değişensiz illa denk gelir...

Boya degisen yok , Extreme versiyon.Benim de aklimda 23 var. Bi teklif edeyim bakayım verirse ne ala vermezse kendisi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kk01

hocam iyi günler 2009 getz dizel
    boya darbe yok 50 binde
    4 cam otomatik
    ne kadar edebilir?

Getzlerin piyasası çok güzel şu an. Sizinki 92 bg olan sanırsam. Hele ki dizel ve düşük km ise. İşin açıkçası bu kadar düşük kmli bende denk gelmedim. 70-80 bin kmli temiz sayılanlara 22-25 arası istediklerini, en az 23.5-24ten verdiklerini biliyorum. Düşük km pazarlığı size kalmış. Pazarlığa min.28.5 dan başlayın, azar azar düşün
  • quote:

Tam anlamadım 320d ama donanımı nedir? Eğer sedansa 80-85 arası satışı var ve genelde galericiden gidiyor. E90 her türlü alınıp satılabilen bir araç kmsinde psikolojik sınırı yok. Alıcısı genelde 177-184 diye ayırmıyor ama tork muhakkak farkediyor.

cebrail hocam çok teşekkürler cevap için,

arabanın bilgilerini biraz eksik yazmışım ilk mesajımda,tekrardan bir fiyat verebilir misiniz?

2010 model 109bin km 3.20d sedan makyajlı kasa,siyah, borusan oto bakımlı,masrafsız, sol arka çamurluk ve sol arka kapı ağzında sürtmeden dolayı boya var,
    ici bej,otomatik klima,arka park sensörü,spor deri direksiyon,ışık paketi,kararan dikiz aynası,otomatik yanan farlar,yağmur sensörü.

birde bu aracı satarsam min 2013 model, 3.16i yada 3.20 ied bakıyorum,en azından xenon far olsun istiyorum, fiyatları ne civardadır, borusan premium selection 2. el arabalar piyasaya göre biraz daha yüksek çünki.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 22 Haziran 2015; 15:38:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selman55

Hocam merhaba,

2012 dizel manuel auris comfort ekstra
    50000 km 'de iki kapı sacı ve arka tampon değişti ancak hasar kaydı görünmüyor.
    Şu anda piyasası nedir ?

Hocam, alıcı Auris'e karşı hala anlamadığım şekilde önyargılı - dizel ve manuel olması büyük avantaj. Tampon değil ama kapı sacı değişik pazarlıkta çok sıkıntılı bir durum biliyorsunuz. Temizlerin ya da lokal boyalı 50bini geçmemişlerin 44-46 aralığında hatta 47ye çıktığını varsayarsak. Zararı düşmeniz gerekecek o da en az 5 bin lira kaybettirir tamponla beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

Merhaba,

2005 Honda Civic Vtec Ls 64.000 Km'de manuel benzinli lpg yok.Aracın ön tamponu ufak bir göçükten dolayı boya görmüş arka tamponda aynı şekilde hasardan dolayı orjinaliyle serviste değiştirilmiş.Tavanda demir bilye benazeri bir şey düştüğünden dolayı boya hasarlı 5-6 tane minik göçük var işlem görmemiş sekilde duruyor.Aracın başka herhangi bir ağır hasar durumu yok. Tamponlarda ve genel olarak aracın gövdesinde zamanla oluşmuş ufak çizik ve boya hasarları mevcut.Son bakım yapılalı 2 yıl olmuş, sanırım bir ağır bakım gerekiyor.Sizce ederi nedir? Teşekkürler.

Hocam bu pazar günü araba pazarında sıcaktan anam ağladı arkadaşın 2001 EK'i satıyoruz derken. Sağolsun arkadaş 32bin lira yazdı kağıda 120bini geçmiş manuel araca. Soran çok alan yok. Şimdi 64bin km ve tüp takılmamış makyajlı hazine gibi, ufak tefek şeyler sorun değil tampon değişimi de eskisi gibi can yakmıyor. Otomatik vites ES olsa çok daha primli olurmuş. Fiyat olarak ortalıkta şişirilmiş 30-35ler uçuşuyor hatta daha da çıkar, 36 ve üstüne. Ama ben derim ki mevcut hasarlarından dolayı 33-33.5 e en fazla 34e olur bu iş, çünkü alıcılara da şişik fiyatlardan bıkkınlık gelmek üzere, kendim de Hondacıyım, vatandaşı bir kere uzaklaştırdın mı - piyasası biter, komple avucumuzu yalayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Ford focus 2 2008 1.6 TDCİ collection Donanım sağ çanurluk ve kaput ucunda avuç içi kadar boya var
    Bi de şöyle temiz 150-200 bin arası m paket 320i makyajlı e46 170lik olanlar
    Bu ikisinin fiyatını öğrenebilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Hocam Focus sedan mı hb mi? bir de tabi km önemli. TDCI 110 bg mi? 100bin km civarındakiler 30 dan başlıyor 33-34lere dayanıyor.
    E46 yanılmıyorsam 98-2006 arası piyasadaydı, 2002 gibi de makyaj yemişti.2002-03 mod 320i 41.5tan 46-47ye kadar yolu var. Km genelde 150bin üstü. M paket bulursun ama temiz biraz zor.
  • 2014 0.9 tce manuel clio icon paket beyaz renk, 3500 km'de kaza boya değişen yok, ederi nedir sizce?
  • Cebrail hocam, 2013 corolla beyaz renk comfort extra celik jant, dizel, hatasiz 25 bin km de ,aracin piyasasi nedir ? Guncel kasanin bir onceki kasa. Hizmetin icin tesekkurler.

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Sağolun cevap için
  • 2004 corsa 1.4twinport enjoy spor paket easytronic 114binde lpg li 3 parca boyali arti hiz sabitleyici var.
    Aracima ne Istemeliyim

• 99 model opel corsa 1.4. Boya değişen yok 73.500 kilometrede. Aracı sattık ama değerinde mi gitti bilmiyorum. Yorum yapabilirseniz memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.