Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
99
Favori
80.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibolution

quote:

Merhaba,

İzmir'den Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance 2006 (Mayıs 2010 trafiğe çıkışlı)
    Hasar kaydı 1000 lira bile yok.
    Değişen Yok.
    Sağ ön çamurlukta doğrultma ve boya var.
    Kilometre 160.000
    İç döşemeler çok temiz.
    Şu ana kadar buji değişimi hariç herhangi bir sıkıntısı olmadı.

henüz ilan koymadım ne kadara satılır acaba?

merhaba,

gözden kaçtı sanırım.
    @C E B R A I L

Hocam şu ara çok meşgulum, malum ben de araç bakıyorum.
    Aracın fazla piyasası yok stylance olarak, değişensiz olması iyi ve sanırım sizinki manuel. 25-25.5 tahminen gidişi ama Satışı yavaş olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 2012 50000km de opel astra 1.3 cdti sport, sunroof, navi, stiil paket, ön tampon servis de değişti 4500 lira hasar kaydı çıkıyo, 2-3 parça da lokal boyası var çamurluklarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Merhaba,

2007 model 1.4 doch motor (lpg'li') hyundai getz. Turkuaz 1 parca degişen var. (ön kaput) ve 3 4 parcada avuc ici kadar lokal boya var. 130 binde orginal. Ne kadar eder sizce :)

Edit: hasar kaydı yok. Ön kaput orginal servisinde degişmiş. Bir cisim düştügü söylendi. Expertiste de kazasî olmadigı söylendi.

Hocam, kaput değişimi normalde iyiye işaret değil ama sorun değil şu ana kadar ben daha değişensiz temiz Getze rastlayamadım. Alıcılar yadırgamıyor durumu...
    Fakat talep fazla olduğundan fiyatlarında çeşitlilik var, yani yüksek yazayım ne tutturursam hesabı yapılıyor ne yazıkki...22-23 isteyen de var, 20-21e fit olan da.

• quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

hocam 2012 50000km de opel astra 1.3 cdti sport, sunroof, navi, stiil paket, ön tampon servis de değişti 4500 lira hasar kaydı çıkıyo, 2-3 parça da lokal boyası var çamurluklarda.

Sanırım daha önce de birkaç arkadaş sormuştu.
    Şu an 2.elde J kasa dizel yığılı. Yüksek fiyat çekiliyor, aynı seninki gibi düşük kmli, kapı saçları değişmiş hasar kaydı şişirilmiş araca 56.5-57 civarı isteyen var.
    Ön tamponu anlarım ama kapı sacı olmaz, podye gibi bu bir tabudur 2.elde.
    Sizin ekstralar iyi özellikle nav. Paketsiz olanları 51-52 yapar anca. Kafanızda 54-54.5 civarını koyun aciliyetine göre fiyat verin. Ama çok zorlamayın tıpkı Linea gibi alıcının bakabileceği satılık çok var.

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

quote:

Merhaba,

İzmir'den Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance 2006 (Mayıs 2010 trafiğe çıkışlı)
    Hasar kaydı 1000 lira bile yok.
    Değişen Yok.
    Sağ ön çamurlukta doğrultma ve boya var.
    Kilometre 160.000
    İç döşemeler çok temiz.
    Şu ana kadar buji değişimi hariç herhangi bir sıkıntısı olmadı.

henüz ilan koymadım ne kadara satılır acaba?

merhaba,

gözden kaçtı sanırım.
    @C E B R A I L

Hocam şu ara çok meşgulum, malum ben de araç bakıyorum.
    Aracın fazla piyasası yok stylance olarak, değişensiz olması iyi ve sanırım sizinki manuel. 25-25.5 tahminen gidişi ama Satışı yavaş olabilir...

merhaba tekrar,

stylance full donanım olmuyor mu IBIZA'da? evet manuel. 1 ay içinde satılırsa iyi olur diyorum

• Temiz manüel lpgli 170 bin km geçmemiş bi 307 ne civarda olmalı ...

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Hocam 2007 model honda city otomatik elite model 140.000 km. Lpgli. Ön sağ çamurluk değişmiş, sağ arka kapı boyalı, sol ön kapı saçı değişmiş, ön ve arka tamponda çizikler mevcut. Toplamda 8.000 tl değerinde hasar kaydı mevcut. Şanzımanda sorun yok. Bakımı yeni yapılmış, muayeneden yeni geçmiş. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

• Merhabalar;
    2011 model partner zenith, cam tavanlı, siyah, 15 binde km si ve hiç hata yok naylonları duruyor daha. Ne istemeliyim?
  • Evet arkadaşlar fiyat alma sırası bende, ihtiyaçtan satılık ya da üste 25 bin tl civarı alabileceğim otomatik vit. sedanlarla takaslı

Civic FB7, 2012 Aralık üretim - 2013 Trafiğe Çıkışlı. Şu an yaklaşık 42 bin km.de.
    Hasar, kaza, boya vs yok. Titiz kullanılmıştır. Özellikle boya takıntısı olanlar arasın :) Servisleri yetkili bayiide yapılmıştır. (fatura vs mevcut.)
    1.6 iVTEC Elegance Tam Otomatik (5 ileri) Fab. Çıkışı LPGli (BRC) ECO modeli. 2019a kadar garantisi devam ediyor.
    Ekstrası bol: Plastik paspaslar, Ön kaput koruma, 3M şeffaf Cam filmleri, Mini ekranlı ön ve yan Park sensörü.

Özelliklerden bazıları: Sunroof, Koltuk Isıtma
    Hız Sabitleme, Direksiyondan Vites değiştirme, Geri görüş kamerası
    Xenon farlar (Far yıkamalı ve otomatik yükseklik ayarlı)

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)

• Bence aracınız 55-56 bin eder.
    2012 ibiza referans 1,4 45 binde Brc Lpg li,boya değişen yok.Ne kadar eder hocam.
  • quote:

Evet arkadaşlar fiyat alma sırası bende, ihtiyaçtan satılık ya da üste 25 bin tl civarı alabileceğim otomatik vit. sedanlarla takaslı

Civic FB7, 2012 Aralık üretim - 2013 Trafiğe Çıkışlı. Şu an yaklaşık 42 bin km.de.
    Hasar, kaza, boya vs yok. Titiz kullanılmıştır. Özellikle boya takıntısı olanlar arasın :) Servisleri yetkili bayiide yapılmıştır. (fatura vs mevcut.)
    1.6 iVTEC Elegance Tam Otomatik (5 ileri) Fab. Çıkışı LPGli (BRC) ECO modeli. 2019a kadar garantisi devam ediyor.
    Ekstrası bol: Plastik paspaslar, Ön kaput koruma, 3M şeffaf Cam filmleri, Mini ekranlı ön ve yan Park sensörü.

Özelliklerden bazıları: Sunroof, Koltuk Isıtma
    Hız Sabitleme, Direksiyondan Vites değiştirme, Geri görüş kamerası
    Xenon farlar (Far yıkamalı ve otomatik yükseklik ayarlı)

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)

Sıfır deri koltuklu lpg li 68.000 tl ona göre fiyat biçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• labidu kullanıcısına yanıt
    Hocam deri istenmiyor, hem yazın dezavantaj hem de kötü kokuyor. 2014lerde tutmadı, dolu hasarı yüzünden. Sıfırlarında lpg masrafı hariç fiyat veriyorlar.

Salı günü 57 verdiler istemedim. 40bin bakımını yaptrdm 500e bugün bakmaya gelecek birisi 58,5 dan açıp 58e inşallah...
    İyi ki civic almışım. Şimdi acil araca ihtiyacım var yine Civic alırım muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: FauFau

Bence aracınız 55-56 bin eder.
    2012 ibiza referans 1,4 45 binde Brc Lpg li,boya değişen yok.Ne kadar eder hocam.

Hocam siz de benimle aynı durumdasınız, 2-3 yaşında araç satmak gerçekten başa bela. Sıfırıyla mücadele etmek zorundasınız. Sıralı LPG 1800 tl civarında masraf.Bayram yaklaştıkça 30 un üzerinde gideri var. 31-32 olur inşallah.

• hocam ilandaki araç bu kadar eder mi? bana fiyatı biraz fazla geldi de..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fiyati-dustu-acil-acil-216805616/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

hocam ilandaki araç bu kadar eder mi? bana fiyatı biraz fazla geldi de..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fiyati-dustu-acil-acil-216805616/detay/

Malum sitede diğerlerine göre biraz düşük yazmış. Biraz da imlasına dikkat etseydi keşke

• 2008 Citroen C4 1.4 SX
    Benzin / LPG
    100.000 km, araçta darbe - boya yok, ne kadar eder hocam? Anlayan arkadaşlardan da fikir vermelerini rica ediyorum. Teşekkür ederim.
  • Linteki araç konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Fiyatı pazarlıkla 41.000 e indirebilirim diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-opel-astra-classic-3-35.000km-1.3-cdti-essentia-fullbodykit-188943555/detay/
  • aesoydan kullanıcısına yanıt
    40.5-41 hiç fena değil fiyat olarak, adam oyuncaklarının masrafını isteyecek illa...

Bu arada kazası belası var mı iyice ona bakın. Genelde tampon kazası vs den sonra nedense bodykit yaptırılıverir

• quote:

40.5-41 hiç fena değil fiyat olarak, adam oyuncaklarının masrafını isteyecek illa...

Bu arada kazası belası var mı iyice ona bakın. Genelde tampon kazası vs den sonra nedense bodykit yaptırılıverir

Teşekkür ederim evet kazası var ön tampon orjinali ile değişmiş ama neden tampon değişiminden sonra bodykit yapılırki?

• Cebrail hocam aracınıza talibim. ilan numaram sahibinden.com da 216070855 takas uygun mudur?
    2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.