Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 model ford focus manuel 20,000 km de benzinli/dizel ederi nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 FORD C-MAX 1.6 TREND LPG VAR 120 bin KM de 1 PARÇA BOYALI(SAĞ ÖN ÇAMURLUK) BUNA EK OLARAKDA SOL ÖN ÇAMURLUK SAĞ ÖN KAPI VE KAPUT A VERNİK ATILMIŞ BEN BUNU ALDIKTAN SONRA ÖĞRENDİM BOYA RENGİ TUTSUN DİYE ATILMIŞ AMA DARBE ÇEKİÇ FALAN YOK....geçen gün 28 bin tl teklif ettiler arkasından 29 veren oldu 29 veren adam arayınca arabayı göstermeye gitcem 29 a veriyim diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 22 Haziran 2015; 15:35:28 >
  • Hyundai i30
    Dizel
    2010 model
    135binde
    Team donanım (baz)
    6bin lira hasar kaydı var

Ne kadar eder hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi permanganat26 -- 22 Haziran 2015; 16:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leewoojin

2014 0.9 tce manuel clio icon paket beyaz renk, 3500 km'de kaza boya değişen yok, ederi nedir sizce?

Hocam sıfırının liste fiyatı 48, muhakkak daha ucuza bırakırlar bayiide. 44-44.5 verirlerse hiç bekleme. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

2014 0.9 tce manuel clio icon paket beyaz renk, 3500 km'de kaza boya değişen yok, ederi nedir sizce?

Hocam sıfırının liste fiyatı 48, muhakkak daha ucuza bırakırlar bayiide. 44-44.5 verirlerse hiç bekleme. Allah yardımcın olsun.

Hocam ben satıcı değil alıcıyım. Bu durumda kaç önerilmeli? Yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Cebrail hocam, 2013 corolla beyaz renk comfort extra celik jant, dizel, hatasiz 25 bin km de ,aracin piyasasi nedir ? Guncel kasanin bir onceki kasa. Hizmetin icin tesekkurler.

Hocam bir önceki kasa olması iyi, kmsi çok iyi. 55.5-56dan aç, 54-54.5 iyidir. Çelik jantlar hariç fiyat bu. Orası sana kalmış. Genelde hediyesi olsun deyiverirler.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben satıcı değil alıcıyım. Bu durumda kaç önerilmeli? Yardımlarınız için teşekkürler.

O zaman sen fiyat al bayiilerden. 48 diyorsa listede, ramazan durgunluğunda 46.5-47ye kesin düşer. Oradan bastır...

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

2004 corsa 1.4twinport enjoy spor paket easytronic 114binde lpg li 3 parca boyali arti hiz sabitleyici var.
    Aracima ne Istemeliyim

Hocam sport paketi bilmem de, enjoyun otm.iğin 23.5-24.5 arası gideri var. Boyaların büyüklüğüne ve yerine göre biraz bi düşüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa229

99 model opel corsa 1.4. Boya değişen yok 73.500 kilometrede. Aracı sattık ama değerinde mi gitti bilmiyorum. Yorum yapabilirseniz memnun olurum.

Sanırım man. GLS sattınız: bu kilometre ile 16-17 arasına gidebilirdi. Belki temizliğine 500lira daha, belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

2004 FORD C-MAX 1.6 TREND LPG VAR 120 bin KM de 1 PARÇA BOYALI(SAĞ ÖN ÇAMURLUK) BUNA EK OLARAKDA SOL ÖN ÇAMURLUK SAĞ ÖN KAPI VE KAPUT A VERNİK ATILMIŞ BEN BUNU ALDIKTAN SONRA ÖĞRENDİM BOYA RENGİ TUTSUN DİYE ATILMIŞ AMA DARBE ÇEKİÇ FALAN YOK....geçen gün 28 bin tl teklif ettiler arkasından 29 veren oldu 29 veren adam arayınca arabayı göstermeye gitcem 29 a veriyim diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir??

Manuelse 28-29 normal, hatta iyi sayılır. Kmsi iyi. Genelde sırıtmasın diye üstten boya atılır Kaportacı anlar oralarda düzeltme var mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

Hyundai i30
    Dizel
    2010 model
    135binde
    Team donanım (baz)
    6bin lira hasar kaydı var

Ne kadar eder hocam?

Hocam fiyat belirlemek zor çünkü ne hikmetse bu araçların daha temizine pek denk gelmedim. 6 bin lira hasar kaydı az değil. Önden kaza değildir umarım, 2.elde en çok değer kaybettiren genelde bu olur. Değişenine göre, tam bilemiyorum ama 28.5-29 verirlerse hiç bekletmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fa229

99 model opel corsa 1.4. Boya değişen yok 73.500 kilometrede. Aracı sattık ama değerinde mi gitti bilmiyorum. Yorum yapabilirseniz memnun olurum.

Sanırım man. GLS sattınız: bu kilometre ile 16-17 arasına gidebilirdi. Belki temizliğine 500lira daha, belki...

16.750 ye sattık. Yorum için teşekkürler.
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR, İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI BİRKAÇ GÜN SİZLERE YARDIMCI OLAMAYACAĞIM.
    EMEKTAR CEP TELEFONUM DA CAN VERMEK ÜZERE. PERŞEMBE GÜNÜNE GÖRÜŞÜRÜZ.HAYIRLI RAMAZANLAR.
  • 2013 model hyundai i20 1.2 cvvt lpgli full(hız sabitleyici,çelik jantlar vs..) . Boya değişen yok. 12 bin km de. Ne istemeyelim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Ford focus 2 2008 1.6 TDCİ collection Donanım sağ çanurluk ve kaput ucunda avuç içi kadar boya var
    Bi de şöyle temiz 150-200 bin arası m paket 320i makyajlı e46 170lik olanlar
    Bu ikisinin fiyatını öğrenebilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Hocam Focus sedan mı hb mi? bir de tabi km önemli. TDCI 110 bg mi? 100bin km civarındakiler 30 dan başlıyor 33-34lere dayanıyor.
    E46 yanılmıyorsam 98-2006 arası piyasadaydı, 2002 gibi de makyaj yemişti.2002-03 mod 320i 41.5tan 46-47ye kadar yolu var. Km genelde 150bin üstü. M paket bulursun ama temiz biraz zor.

Focus sedan 110luk 137 bin kmde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Cebrail hocam, 2013 corolla beyaz renk comfort extra celik jant, dizel, hatasiz 25 bin km de ,aracin piyasasi nedir ? Guncel kasanin bir onceki kasa. Hizmetin icin tesekkurler.

Hocam bir önceki kasa olması iyi, kmsi çok iyi. 55.5-56dan aç, 54-54.5 iyidir. Çelik jantlar hariç fiyat bu. Orası sana kalmış. Genelde hediyesi olsun deyiverirler.

Cok sagolasin hayirli ramazanlar .

• Hocam 2007 model honda city otomatik elite model 140.000 km. Lpgli. Ön sağ çamurluk değişmiş, sağ arka kapı boyalı, sol ön kapı saçı değişmiş, ön ve arka tamponda çizikler mevcut. Toplamda 8.000 tl değerinde hasar kaydı mevcut. Şanzımanda sorun yok. Bakımı yeni yapılmış, muayeneden yeni geçmiş. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pyasco

Öncelikle herkese merhaba. 30-45 bin arası az kilometreli, donanım olarak çok boş olmayan, kronik arızaları olmayan bir araç almaya çalışıyorum. Bir süredir bakıyorum ama henüz istediğim gibi bir araba bulamadım. Bir tane makyajlı kasa 2012 toyota auris 1.4 d manuel var. Değişeni yok, sadece sol ön kapıda geri geri giden aracın çarpmasına bağlı boya varmış. Fiyatına 47.5 yazmış. Henüz telefon açmadım. Yardımcı olursanız sevinirim hocam.Kaç para eder sizce böyle bir araç ?

Hocam sizin fiyat aralığında birçok araç var, bundan önceki msjlarda dikkat ettiyseniz Focus ve Astra piyasası canlı. Auris'in manuelleri iyi, 1.4 D4 gayet makul yakıt ve performans sunuyor.donanımı ve kmsi fiyata etkili...Yanlız şunu unutmayın satarken değer kaybeder, alıcı sedan peşinde...

Teşekkürler hocam. Hala alamadım bir araba, bakmaya devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibolution

Merhaba,

İzmir'den Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance 2006 (Mayıs 2010 trafiğe çıkışlı)
    Hasar kaydı 1000 lira bile yok.
    Değişen Yok.
    Sağ ön çamurlukta doğrultma ve boya var.
    Kilometre 160.000
    İç döşemeler çok temiz.
    Şu ana kadar buji değişimi hariç herhangi bir sıkıntısı olmadı.

henüz ilan koymadım ne kadara satılır acaba?

merhaba,

gözden kaçtı sanırım.
    @C E B R A I L
  • Merhaba,

2007 model 1.4 doch motor (lpg'li') hyundai getz. Turkuaz 1 parca degişen var. (ön kaput) ve 3 4 parcada avuc ici kadar lokal boya var. 130 binde orginal. Ne kadar eder sizce :)

Edit: hasar kaydı yok. Ön kaput orginal servisinde degişmiş. Bir cisim düştügü söylendi. Expertiste de kazasî olmadigı söylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 24 Haziran 2015; 9:27:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.