Şimdi Ara

2.el pc de guvenlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben masaustu bilgisayarimi notebook ile takaslamak uzereyim internet sitesinden bir arkadasla. benim ogrenmek istedigim masaustu pc yi formatladim vs
    ben bu pc yi uzun yillar kullandim kredi karti vs ile alisverisler yaptim simdi sormak istedigim karsi taraf pc yi alacak kisiyi tanimiyorum benim pc yi bazi programlarla vs benim onceden kullandigim kredi karti sifrelerime bilgilerime vs ulasabilir mi kredi kartim ve forum uyelikleri disinda onemli bir bilgim yok zaten ve pc yi komple formatladim baska birsey yapmama gerek var miydi ?
    simdiden tesekkurler.
    saygilar.

• Kredi kartı ile yapılan işlemler zaten bilgisayarda depolanmıyor. Anlık olarak çalışıyor sistemler, şifre vs. hatırlıyor halde bırakmışsan elbet kıyıya köşeye yerleşmiştir. Ancak bulacak ya da en azından uğraşıcak insanın harbiden psikopat olması gerek

Ama içinin rahat etmesi için low-level format atarsan derdin, tasan ortadan kalkar
  • normal orjinal xp pro cd ile format attim bu dediginiz format nasil atiliyor ben kurarken ntfs bicimlendir dedim sil dedim ve en son tekrar isletim sistemini kurdum bu low level format nasil atiliyor hangi asamada atmam lazim ?
    tesekkurler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13802169/tm.htm

format attıysan sorun kalmaz hocam dert etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.