Şimdi Ara

2.El Playstation 3 Slim 120GB Kırılmış Versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihaz kırılmıştır, son versiyon cfw yüklüdür.
    Yanında 2 adet dualshock3 orijinal gamepad de verilecektir.
    Kutusu hale duruyor, kutusunda teslim edilecektir.
    HDMI kablosu, gamepadlerin şarj kablosu ve cihazın power kablosu da dahil tabi ki.
    İstanbul içi elden teslim yapılacaktır.
    Fiyat 650 TL'ye düşmüştür. Yapabileceğim son fiyat, pazarlık yapılmayacaktır.

Ürünün tek kullanıcısı benim, evde kullandım. Cihazın kendisi de kolları da oldukça temiz; hiçbir tamir görmemiştir. Kolun tuşlarının hiçbirinde takılma, yalama gibi herhangi sorun yoktur. 2 kol da sony'nin kendi orijinal koludur. PS4 alacağım için satıyorum.

Cihazı cfw'li kullandım, aldığınızda kendi dahili diskinde olan oyunları direkt açıp oynayabilirsiniz, oyunlara ekstradan para vermeden. Bunun yanında harici HDD'ye oyun atıp yüzlerce oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz. Cfw'li, kırılmış versiyon olduğu için fiyat budur. Kırılmış yada kırılabilir aynı versiyonu internette 750 liradan aşağı satan görmedim, o yüzden fiyat gayet uygundur.

Alıcının istediği oyunları cihazın hdd'sine atabilirim, böylelikle tvye bağlar bağlamaz oyunları oynayabilirsiniz. Bunun dışında beyaz gamepadi genelde silikon kılıfla kullandım, istenildiği taktirde o da verilecektir.

Resimlerde de göreceğiniz gibi ürün gayet temiz, sorunsuzdur. Gamepaddeki bazı tozlu yerleri saymazsak. :) Kutusunda, İstanbul içi elden teslim yapılacaktır.

2.El Playstation 3 Slim 120GB Kırılmış Versiyon 2.El Playstation 3 Slim 120GB Kırılmış Versiyon 2.El Playstation 3 Slim 120GB Kırılmış Versiyon 2.El Playstation 3 Slim 120GB Kırılmış Versiyon
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 2 Nisan 2014; 14:00:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasco games

pm

cevap attım.

• Güncel. Satış devam ediyor.

• Güncellendi. Fiyat 700'den 650'ye düşürüldü. Yapabileceğim son fiyat budur, pazarlık yapılmayacaktır. O yüzden lütfen 650'den aşağısı için mesaj atmayın, 650'ye almayı düşünenler yazarsa sevinirim.

• TARAFIMDAN ALINMIŞTIR HAYIRLI OLSUN
  • Hayırlı olsun. Yarın teslim yapıldığında konuya tekrar mesaj atarız.

@tasco games

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satış gerçekleşti, konu kapanabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.