Şimdi Ara

2. El Ps4 Alınırmı 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000tl gibi bir parayla ps4 almayı düşünüyorum sizce alınırmı bu cihazın ikinci eli ve kaç sene kullanabilirim
    ps3 'de pes harici oynadıgım oyun oynamıslıgım yok online oyun oynamam fazla onuda alabilirim grafik konusunda sıkıntım yok oynadıgım en iyi grafikli oyun gta san öyüzden ps3 de alsam grafiklere vay be diyecegimdir ama ps4 daha yeni almısken onu almayı düşünüyorum dediğim gibi ps maceram yok pek öyüzden sizlere sormak istedim ..
    Son olarak konsolun tadı cıkarmı single player oynandıgı zaman teşekkür ederim şimdiden cevaplayan cevaplamayan herkese

• up
  • Tabi ki alınır, senelerce götürür. Ayrıca konsolun asıl amaçlı zaten single oyunlardır multi oynanmaz demiyorum ama mouse klavye dururken dualshock ile oynayanları anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

Tabi ki alınır, senelerce götürür. Ayrıca konsolun asıl amaçlı zaten single oyunlardır multi oynanmaz demiyorum ama mouse klavye dururken dualshock ile oynayanları anlamiyorum.

Multi oyunlarin atasi Konsoldur..Oyun dunyasi Fps denmi olusuyor..Sen fifa17 yi Maus klavye ile oyna bakalim oynayabilecekmisin..Hatta alisana Dahada zevkli geliyor..Biraz alisinca anlarsin

• Alınır tabiki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır. Bende fifayı pesi klavye ile oynayanları anlamıyorum yada ne bileyim yarış oyunlarını
  • alınır ne oldu ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yakında alacağım da alırken nelere dikkat etmeliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır fakat 850 den fazla verme.
  • O fiyata sıfır bile bulabilirsiniz. Sakın 2. ele o parayı vermeyin
  • Merhaba.amazon.com dan arkadasla almistik biz birer tane.ben 700e aldim.500 gb tek konsol oyunsuz.arkadasimda 1000 tl ye 1 tb tek kol birde oyun almisti.sifir urunlerden bahsediorum burada.yani iyice arastir.o fiyata 0 bile alirsin.

• Ps4 e ozel oyunlar war.grafikleri gorsen ise gitmezsin :)

• Arkadaşlar saolun görüşlerinizi paylastıgınız icin bu ay sonu alacagım inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.