Şimdi Ara

2. EL PSP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLGİLİLER YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU BAŞLIĞINDADA BELİRTTİĞİM GİBİ 2. EL PSP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM 2. EL PSP LER 2000 SERİSİ VEYA 3000 OLABİLİR 0 ÜRÜN OLARAKDA E1004 MODELİBİ ALABİLİRİM E1004 MODELLERİ ŞUANDA 0 ÜRÜN KIRMA İŞLEMİ ÇANTASI VE HAFIZA KARTI İLE 270 LİRA. 3004 VE 2000 MODELLERİNİN DE 2. EL TEMİZLİK DURUMUNA GÖRE 150 LİRADAN 250 LİRAYA KADAR DEĞİŞİYOR. OYUN SEVER BİRİ OLARAK İLKKEZ PSP KULLANICAM DAHA ÖNCE KULLANMADIM NETTEN ARAŞTIRDIM BİRKAÇ GÜN SADECE. YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Ne tür oyunlar sevdiğine ve ingilizce bilme durumuna göre psp'den zevk alma oranın değişir.İngilizcen iyiyse sadece gta ve call of duty ve fifa oymayacaksan birçok güzel rpg,aksiyon,strateji oyunu pspde mevcut.Yalnız pspye yeni oyunlar artık çıkmıyor çıkanlarda genelde japonca olan rpg oyunları.

Rpg seviyorsan oyunun konusu önemli diyorsan bolca rpg ve aksiyon oyunu mevcut.Bu arada e1000 serisini ve psp go'yu tavsiye etmiyorum 2000 veya en iyisi 3000 serisinden al.Bence önce psp'si olan bir arkadaşından psp'yi bazı oyunlarını dene sonra ona göre almayı düşünürsün.

Arkaşlarından sadece bir iki oyun görüp süper alet hemen alayım diyip sonradan pişman olanlar mevcut.Önce dene bikaç saat 4-5 tane farklı oyun dene(sevdiğin tür hangisiyse artık) ondan sonra alır veya almazsın.

• 3000 serisi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

3000 serisi al

+1 2000 ler öldü artık
  • şuan temiz 2000 serisi psp var 4 gb hafıza kartı versiyon atılmış şekilde 150 lira istiyor alınırmı sizce peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aresh

şuan temiz 2000 serisi psp var 4 gb hafıza kartı versiyon atılmış şekilde 150 lira istiyor alınırmı sizce peki

Alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukuru

Ne tür oyunlar sevdiğine ve ingilizce bilme durumuna göre psp'den zevk alma oranın değişir.İngilizcen iyiyse sadece gta ve call of duty ve fifa oymayacaksan birçok güzel rpg,aksiyon,strateji oyunu pspde mevcut.Yalnız pspye yeni oyunlar artık çıkmıyor çıkanlarda genelde japonca olan rpg oyunları.

Rpg seviyorsan oyunun konusu önemli diyorsan bolca rpg ve aksiyon oyunu mevcut.Bu arada e1000 serisini ve psp go'yu tavsiye etmiyorum 2000 veya en iyisi 3000 serisinden al.Bence önce psp'si olan bir arkadaşından psp'yi bazı oyunlarını dene sonra ona göre almayı düşünürsün.

Arkaşlarından sadece bir iki oyun görüp süper alet hemen alayım diyip sonradan pişman olanlar mevcut.Önce dene bikaç saat 4-5 tane farklı oyun dene(sevdiğin tür hangisiyse artık) ondan sonra alır veya almazsın.

tşklr kardşeim içten yorumun için

• 3000 serisini tavsiye ederim ve gidip ps3 dükkanlarından falan ikinci el almanı tavsiye etmem biraz tuzlu satıyorlar...sahibinden gibi sitelerde uygun fiyata temiz birçok psp bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

3000 serisini tavsiye ederim ve gidip ps3 dükkanlarından falan ikinci el almanı tavsiye etmem biraz tuzlu satıyorlar...sahibinden gibi sitelerde uygun fiyata temiz birçok psp bulabilirsin

bende sahibinden de araştırdım, baya temiz ürün var uygun rakama 150 liraya hafıza kartı ile uygun 1000 ve 2000 serisi ürünler mevcut 200 liraya 300 serileri ve go da bulunuyor hala krar vermedim ama hangisini almaya go çok şık ve 16 gb hafızası wifi gibi özellikleriyle cazip geliyor ama kontrolü diğerleri kadar iyi değil sanırım
  • quote:

quote:

3000 serisini tavsiye ederim ve gidip ps3 dükkanlarından falan ikinci el almanı tavsiye etmem biraz tuzlu satıyorlar...sahibinden gibi sitelerde uygun fiyata temiz birçok psp bulabilirsin

bende sahibinden de araştırdım, baya temiz ürün var uygun rakama 150 liraya hafıza kartı ile uygun 1000 ve 2000 serisi ürünler mevcut 200 liraya 300 serileri ve go da bulunuyor hala krar vermedim ama hangisini almaya go çok şık ve 16 gb hafızası wifi gibi özellikleriyle cazip geliyor ama kontrolü diğerleri kadar iyi değil sanırım

Go kullanmadım ama tavsiye edenide görmedim...3000 serisinden şaşma...her işini görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sahibinden'de GET ilansız satışlara sakın güvenmeyin. Almak istediğiniz varsa da adama GET'e çevirmesini veya sanalpazar, GG tarzı sitelerde listelemesini isteyin. Sahibinden'de çok dolandırıcılık oluyor dikkatli olun. 1000 serisi ilk çıkan kalın kasalar o yüzden pek tavsiye etmem aynı şekilde GO versiyonunu da analog yeri iyi değil. 2000 veya 3000 serisinden alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

Sahibinden'de GET ilansız satışlara sakın güvenmeyin. Almak istediğiniz varsa da adama GET'e çevirmesini veya sanalpazar, GG tarzı sitelerde listelemesini isteyin. Sahibinden'de çok dolandırıcılık oluyor dikkatli olun. 1000 serisi ilk çıkan kalın kasalar o yüzden pek tavsiye etmem aynı şekilde GO versiyonunu da analog yeri iyi değil. 2000 veya 3000 serisinden alın.

sahibinden de ürün alırken get veya elden ürün alırım zaten. dediğin gibi gonun diğer psp lere göre kontrolu daha zor analog ve tuş takımları kullnışlı görünmüyor . peki arkadaşlar 2000 sersi ve 3000 serisi arasında ekran kalitesi olarak fark nedir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

sahibinden de ürün alırken get veya elden ürün alırım zaten. dediğin gibi gonun diğer psp lere göre kontrolu daha zor analog ve tuş takımları kullnışlı görünmüyor . peki arkadaşlar 2000 sersi ve 3000 serisi arasında ekran kalitesi olarak fark nedir ?

3000 serisinin parlaklık seviyesi daha iyi. Tv bağlantı aparatıyla tvye daha iyi görüntü veriyormuş. Bende 3000 var ama en düşük parlaklık seviyesinde oynuyorum karanlıkta. 2000 kullanmadığımdan karşılaştırma yapamayacağım ne yazık ki.

• BENDE 3000 SERİSİ VAR. EVDE PS3 OLDUGU İÇİN HİÇ KULLANMIYORUM

PSP SLİM 3000 SERİSİ PİANO BLACK 8 GB MEMORY,YANINDA 1 ADET KABUK KILIF 1 ADET DERİ KILIF VE 3 ADET ORJİNAL OYUN MEVCUT

OYUNLAR: PES 2011,NEED FOR SPEED MOST WANTED,RİDGE RACER

VERSİYON ŞİFRESİNİ KIRDIRMIŞTIM CİHAZIN İÇİNDEDE GOD OF WAR VE SİLENT HİLL OYUNLARI MEVCUT

FİYAT:200 TL.... İLGİLENİRSEN PM DEN YAZABİLİRSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundwonder -- 19 Şubat 2013; 22:52:14 >
  • Ilgilenirsenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_72385057/tm.htm mobil den attım sorun olursa benim kendi konularından bakabilirsiniz
  • Size bir sorum var arkadaşlar. 3004 ü alıp tv ye bağlayabilir miyim? Bir de ek joystik bağlayabilir miyim? İki tane kol bağlayıp arkadaşla pes oynamak istiyorum örneğin bunu yapabiliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.