Şimdi Ara

2.El Puma ve Vans Ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sinop İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 2.El Puma ve Vans Ayakkabı
    Puma Suede - 44.5 numara
    Toplamda 30 gün civarı giyildi.
    2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı

Vans - 44 numara
    En fazla 5-6 kere giyildi.
    Son giydiğimde çamura girdiğim için makinede yıkadım. O yüzden rengi biraz soldu ve boğaz kısmında hafif soyulmalar oluştu.
    2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı2.El Puma ve Vans Ayakkabı

İkisi de gayet temiz. Yırtık, sökük vs. yok. 3-4 senedir dolapta durdukları için biraz tozlular.

Puma 200 TL.
    Vans 150 TL.

İkisi birlikte alınırsa 250 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sinop Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 30 gün giyildi dediğin ayakkabının süeti mahvolmuş aynı ayakkabıdan bende var resim çekip atayım süet kısmı seninki ile aynı bendeki 2 senelik

vans ise 5-6 kez giyilmiş diyorsun onun da üst kısmı çok kötü resmen bari kolu komşuya hayrına ver bu fiyatlarla giyilmiş ayakkabıları kim alır
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    İlanı düzgün okuduğuna emin misin? Vans'ı makinede yıkadığım için solduğunu ve iki ayakkabının da 3-4 yıldır dolapta durdukları için tozlu olduklarını belirttim.
    Bolca fotoğraflarını da ekledim. Almayı düşünen inceler, değerlendirir.
    "Süeti mahvolmuş" dediğin ayakkabıyı belki 30 gün bile giymemişimdir, tabanındaki baskılardan da belli oluyor zaten.

Tanımadığın insanı yalancılıkla itham ediyorsun, üstüne bir de küstahça akıl veriyorsun. Maksadını ve bu üslubunun sebebini anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

30 gün giyildi dediğin ayakkabının süeti mahvolmuş aynı ayakkabıdan bende var resim çekip atayım süet kısmı seninki ile aynı bendeki 2 senelik

vans ise 5-6 kez giyilmiş diyorsun onun da üst kısmı çok kötü resmen bari kolu komşuya hayrına ver bu fiyatlarla giyilmiş ayakkabıları kim alır
    +1 kesinlikle katılıyorum. 150 tl ler çok yüksek rakamlar, insanlar hotiçden, derimoddan yüzde yüz deri ayakkabılar alıyorlar 100tl ye sıcak fırsatlarda.
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Puma ve Vans'ı Hotiç ve Derimod ile karşılaştırmak çok mantıksız olmuş, kusura bakmayın.
    Yorum yapmadan önce ilandaki ayakkabıların fiyatlarına baksaydınız keşke.
    Ben ikisini 250TL'ye veriyorum, sıfır olarak 500TL'den aşağıya alamazsınız.
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    50şerden 100.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    50TL'ye mavi tuvalet terliği alırsınız ancak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AX6

50TL'ye mavi tuvalet terliği alırsınız ancak.
    hahahahahahahahahahahahaa

45 numra olsaymış puma iyimiş aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.