Şimdi Ara

2.el Sapphire R9 290 TRI-X OC almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yazım hatam olabilir kusura bakmayın.
    Benim 1-2 sorum olucaktı...Arkadaşlar sapphire r9 290 trı-x oc alıcam şuanki fiyatı 1150tl yalnız benim aklımda olan sahibinden.com da görmüş oldugum 2 ay kullanılmış olan bi kart ve fiyatı 850 lira bana cazip geldi almak istiyorum yalnız nasıl test edebilirim arkadaşlar bu konuda yardım istiyorum.
    Sıfır ekran kartı almak istemiyorum arasında bayağı fark oluyor böyle az kullanılmış kart almak istiyorum her ne kadar az kullanılmışta olsa insanın kafasında soru işaretleri oluyor.

• Mining yapilmistir o kartla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani kardeşim biraz açarmısın.
  • bilmeden gormeden konusmayalim bnce bir onerimde burdan al referansi saglam bir arkadastan illa o karti deyil nvidia da karsiligi olan bir kart al .
    illa onu alicam dersen garantisini test et ve msi in afturborn (yanlis yazmis olabilirim bu yazdigimi google da arrat dogru sekilde cikacaktir )
    yazilimi ile beraber gelen bir yazilim daha var onla test edebilirsin ama bir saat surmesi gerekir stabilite saglamligi icin bn bunu gordum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia pahalı oluyor alacağım ekran kartı 3-4 yıl idare etsin diyorum ultra vs gibi takıntım yok ama ilk 2 yıl ultra oynatsın yine aklımda gtx770 vardı asus modeli onada zam yapıyor birde ilerki yıllarda oyunlar artık 2gb istemicek onun için 3-4 gb düşündüm.

2.el almak mantıklı geliyor neredeyse sıfırla arasında 300 lira fark oluyor bana cazip geliyor sonuçta ekran kartı alan arkadaş ne yapıcakki takıcak bilgisayara pek sorun olcagını düşünmüyorum şöyle az kulllanılmış sorunsuz olan ama nasıl test ederim bilmiyorum.
  • Hatasızzz H kullanıcısına yanıt
    Mining adı verilen olay, gpu'yu zorlayarak ekran kartını yoran ve internet üzerinden para kazandıran bir sistem. 1 ayda bile ekran kartı ölüye çıkabiliyor. Bu yüzden arada büyük farklar olan yerlerden alışveriş yapmam. Forum içerisinde bol referanslı arkadaşlarımızdan alışveriş yap sahibinden gibi yerlere güvenme.

Devam edecek olursam; Watch dogs oyununda 2 gb'ın 1.9 gbı kullanılıyor gtx 770 adına; gözlemlerime göre ise r9 280x (3 gb vram'li) Onun da 2.8 gb'ı kullanılıyor. Amd ile Nvidia'nın vram kullanımı farklı. Bu yüzden Vram yüksek olan gibi bir durum yok, eşitler.

O 300 lira farkı verip 0 almanı öneririm. Çünkü çok şey değişiyor. (Miningden ömrünü yitiren kartlara garanti bakmayabiliyor.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=492297.0 burada her şey net. (%95 olasılıkla mining yapılmıştır o karta.)

• @ Graves or Feed

Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • R9 290 tri-x için 800-850 arası normal fiyattır.Mining yapıldığını bilmeden konuşmak hoş değil.
  • Bundan birkac ay önce forumdan 1 adet sapphire r9 290 trix-oc aldim 850 TL ye . Arkadasin elinde 10 yada 14 adet vardi . Mining icin almisti . Kartta en ufak bir sorun olmadi bu güne kadar . Tabiki biraz da sans meselesi . Kartlar ile mining yapmak istedigini ancak istedigi gibi olmadigi icin sistem dagittigini yazmisti pm den .

http://forum.donanimhaber.com/m_90450817/f_//tm.htm#92471919

Bir karti mining yapilmistir diye kötülemek dogru degil . Yapilsa bile 1-2 ayda pert olacak diye bir genelleme yapilmamali diye düsünüyorum .

Bu arada kart bu herhalde :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-r9-290-tri-x-o.c-bf4-2-aylik-vatan-faturali-850-tl-fiyat-dustu-175840177/detay

Pek mining sistemine de benzemiyor aslinda .

• Evet hocam o kartı almayı düşünüyordum.
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size hak veriyorum. Minig yapılmıştır kartın ömrü azadlı gibi hikayer, dürüst satıcıların işini bozduğu gibi alıcılarında kafasını karıştırmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.