Şimdi Ara

2. El Satış Yapabilen Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Letgo bitti zaten kullanan kaç kişi kaldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mason3400 M kullanıcısına yanıt
    Ölü fiyata bile alan eden yok
    Çöpe mi atsak napsak bu kadar fazla malı mülkü

Evde en az isime yaramayan 100+ esya vardır üstünde yüzlerce kitap vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letgodan ekranı çatlak bir Iphone7 aldım.EFT Ücretini yolladım ama ürünü göndermedi. Araya ramazan soğuk kar kış girdi üstüne düşmedim. Yaptığının yanlış olduğunu anlatan bir kaç mesajda attım ama oralı olmadı. Bayramdan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Şikayetçi olacağım. Böyleleri yüzünden de alışverişten soğuyor insan.

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Çok namussuz insanlar var ya geçmiş olsun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Shibindene koyun dolab sitesine koyun sizde

• Daha dün işlemci sattım. Çarşıda bir yer belirledik, götürdüm elden sattım, para havale. Millet iki üç ay önce 7 bine kaçırdığım ürüne 10 bin istiyor, daha yeni modeli 11 bine taksitle var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Tamamda nereye gitti bu kullanıcılar hangi uygulama, letgodan daha iyi bir uygulama yok ki

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Tamam kargo diyorsun da çevrede elden teslim alacak olanda çoktu, yani kargo sebep değil eskiden de kargo vardı.

• jubeii kullanıcısına yanıt

Türk milletini aşağılama suçunu işliyorsun birisi savcılığa verirse başın belaya girer. Hakaret etmeden fikir beyan edecek kapasiteye gelemeyenlerdensin sanırım.

• TEHET kullanıcısına yanıt

Evet bencede sorun burda insanları enayi yerine koyuyorlar bende laptop alayım dedim baktım adam 4 sene önceki fiyatından fazla fiyata koymuş. İkinci elde her zaman yarı fiyatından başlar ücret ama insanlar bırak yarı fiyatı sıfırından daha fazla fiyata koyuyor bu yüzden insanlar alamıyor

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Ürün alırken her zaman referansı olmalı, tanımadığın kişilerle ancak aynı şehirde elden ürün almalısın bu herkesin bildiği bir kural, alışverişten soğumana gerek yok, herkes iyi niyetli değil.

• sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Eskidende kargo vardı ama ürünün fiyatıyla yarışmıyordu

Kargo her zaman aynıydı fiyat algımızı 10 kat eklemek lazım, eskiden kargo 30 liraysa şimdi 300 lira oldu. O yüzden çok gibi gözüküyor. 150 liralık ürüne 30 lira kargo ödüyorsak şimdi 1500 liralık ürüne 300 lira kargo ödüyoruz olay bu.

250 liraya almak istediğim kitap seti için 100 TL kargo koydular 40 TL de alıcı koruma

Bazen öyle denk geliyor.Neyse ceremesi neyse çekecek 2 tarafta.

Eskidende ucuz ürünler için elden teslim alırdık kargo ile fiyatı yüksek olduğu için değişen birşey yok.

• Satıcıysan kargo fiyatı yüzünden fiyatı öldürmek zorunda kalıyorsun. Ettiğin kar zaten 3 krş, ona da indirim yapınca uğraştığına değmiyor.

Mesela yakındaki bi şehre büyük boyutlu hoparlör falan yollucan. cihazın ederi atıyorum mesela 500 tl. Kargo ücreti 300 olunca alıcı kişi eski bişeye 800 tl harcamak istemiyor. Mecbur 200e satıyosun.
    Spotçu dükkana satsan zaten beleşe gidiyor. Evde fazlalık ıvır zıvırı satarsın ama kar olarak pek bi olayı kalmadı ikinci elin.

İkinci sebebi sıfır malı ucuza satan alışveriş siteleri. Ayağındaki ayakkabıyı çinden alanlar var. Adam 2 çift sipariş edip 3 hafta bekliyor. Biri uymasa bile öbürünü giyiyo. Aynı fiyata sıfır ürün kullanıyo.

• Dolap kullanıyor artık çoğu kişi. Orası da fena komisyon alıyor.

• evde elden çıkartmak istediğim ürünler var. bunları arabanın bagaja yüklüyorum şuanda. haftaya Çarşamba memlekete gidince orda komşu kadın varmış işsiz kalmış, ikinci el pazarında ürün satıyormuş. ona verecem satsın.

elimdeki ürünler: otomatik paspas sistemi (şu elle tutulan sulu sistem hiç kullanılmadı), 1 tane Decathlon sıfır sırt çantası (baya pahalı bi çanta o dandik olanlardan değil) 1 tane sıfır trekking çantası. bu trekking çantası mesela 2 sene önce 5 bin TL idi. kadın ikinci el pazarında buna alıcı bulamaz yani baya pro bişey. naparsa yapsın ben yayıntıdan kurtulma derdindeyim. alsın satsın para kazansın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.