Şimdi Ara

2. El Satış Yapabilen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Letgo ilk çıktığı dönemler ne koysam giderdi 2016 2017 dönemleri
    Simdi gram hareket yok fiyati indiriyom kaldiriyom beles paraya koyuyom gene mesaj bile yok

Ne iş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıcı yok
    Kullanıcı yok
    DH gibi düşün
    Eskisen kapış kapıştı buralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 iş yapıyorum Hamza. Biri kurumsal giym mağazası ve emlak sektörü. Kurumsal olanda hedef 1.5 m tl olan ve hedefi genelde tutturan mağaza son 5 6 aydır tutmuyor. Emlak için konuşayım çok yavaş durumdadır. 2 el ürün durumları bilmiyorum ama para dönmüyor. Tahminim herkez vadede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el kültürü azalarak bitiyor. İlginç aslında toplum fakirlestikce artmasını beklersin halbuki. Fakrilesenler hala kendini zengin saniyor özellikle beyaz yakalı sınıf. Bu kesim de ikinci el eşya kullanmayı kendine layık görmüyor olay bundan ibaret. Bir de bizim türk insaninda ikinci el eşya alınca aldığım kişinin enerjisi de bana gibi batıl bir inanç var. O yüzden eğer değerinin çok altında değilse kimse mesja bile atmıyor. Atanlar da oluculer mezarcilar.

• Uygulamalar hem satıcıya komisyon kesiyor hem kargo ücreti arşa çıkmış hemde alıcıdanda hizmet bedeli kesiyorlar ürünün fiyatı arşa çıkıyor sen 200 300 TL den koyuyorsun ürünü normalde 500 diyelim sadece kargo parası 100 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüm piyasada işler durgun şu sıralar. Ayrıca Letgo kaldı mı ya ?

• Aylardır böle. Bu fakirlikle kiyaslaninca hem kargo hemde komisyon ozellikle komisyon devasa rakamlara ulaşıyor üç kuruşluk mal.

Bunun üzerine üstün Anadolu irfanı, anadolu ahlakı, anadolu dürüstlüğü, acaba mali hiç tanımadığım adamdan alırken başıma neler gelecek korkusu zaten otomatikman belli rakamdan sonraki ürünleri direk elletiyor. Üç beş büyük şehirden değilsen diğer tanrının unuttugu küçük şehirlerde alışveriş çok çok az oluyor.

Gelelim tüm bunların ana sebebine sıfır hukuk olması. Kerkmenin meziyet olduğu kaktırmanın yapanın yanına kalması hatta dövlet eliyle teşvik edilmesi.

Alışveriş yapana zaten maaşını dövletin ödediği memur akademisyen falan. Toplasan yuzde 10. Geri kalan sürünun agzı kokuyor.

Bole olmasının sebebide üstün zekalı Anadolu irfanı. Içindekiler. Ayagindan sacina cahil ulus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 17 Mart 2025; 15:29:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıl 2. el alış yapabilen var mı?

İkinci el ilanlarda bir kaç ürüne bakıyordum. Kimisi sıfır fiyatına, kimisi de 100-200TL altına koymuş. Hatta bazıları sıfır fiyatından daha pahalıya koymuş.

Şu an sıfır ürün almak ikinci el ürün almaktan daha uyguna geliyor.

• 500 liraya taotronics kulaküstü kulaklık koydum 0 ürün alan yok millet ya fakr u zaruret içinde ya da kendini hala ağa paşa sanıyo

• İstanbul gibi biyerden elden teslim olarak da satamiyorum ki. Mesaj atan su fiyat olur mu diyen bile yok.

@jubeii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 17 Mart 2025; 18:46:48 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Ben bisiklet aldım en son gayet de memnun kaldım fiyatı uygundu adamın kapısına gidip aldım.

Belirttigin şekilde fiyatlama yapanlarin ilan tarihlerine bakarsan eğer güncelleme dopingi falan almamissa birkaç aylık oluyor minimum.

Fiyatı uygun olmayanları pek giremiyoruz çünkü anında satılıyor.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

Konsoloyun diye bı YouTube kanalı var adamın dükkana oyun satmaya geliyolar piyasa fiyatı 1000 TL atıyorum adam diyor ben esnafım 200 lira veririm ama sahibinden de 1000 liraya satarsın diyor. Gelenler buna rağmen 200 liraya adama satıyor. Letgoda ilan acsa ben 200 TL teklif etsem ana bacı sover muhtemelen burada adama kendi eliyle götürüp satıyor. Bizim milletin algoritması cidden çözülemez durumda

• Kassady kullanıcısına yanıt

ya ben soğudum bu milletten arkadaş nasıl bir cenderede var olduk svalbarda taşınacam

• bu konuda şoraydan ders almak lazım. yepyeni mis gibi ürünler koyuyorum alan yok adam bit pazarında çer çöp ne varsa topluyo demek ki satabiliyo

Tam olarak ne satamıyorsun belki ben pazarlarım

• Letgo ve sahibinden ölü. En iyisi seyyar bir şeyler satmak

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Nerden nasıl satıyorsun diye soruyorum her konusunda cevap vermiyor 

• Ulpro kullanıcısına yanıt

RC kumandasi

• En son dolu brandasi sattım sanırım. Antalya'dan biri almıştı hiç tahmin etmedigin seyler de kolayca satiliyo ama sifirinin en azından yarısına koyman lazım.

Bunu RC cihazlar alan kişilerede ayrıca veriyorlar diye biliyorum yan ürün olsa satılabilirdi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.