Şimdi Ara

2.el ssd ve hdd satacağım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde aşağı yukarı 25 30 günlük sıfır ayarında ssd bulunmakta hi level marka 240 gb ultra series bunu bir arkadaşımdan bana geçti kendi sistemime montaj yaptım elimde sistemimde toplamda 5 disk var 1 adette dvd okuyucu bulunmakta hal böyle olunce sata portları tamamı dolu üstüne güç kaynağı tüm çıkışları dolu ihtiyacım olmayanları söküp paraya çevirip hem de sistemin güç kaynağın v.s üzerindeki yükü azaltmak istiyorum

bunları satmak istiyorum

1 adet 500 gb segate laptop hdd si herhangi bir sorunu yok söktüm format attım paketledim kenara kaldırdım

1 adet 240 gb hi level ultra series ssd bunu şuanda aktif olarak windows 10 uefi yüklü aslında son derece memnunum hem arkadaştan dan çok uyguna aldım sıfır desek yeri fakat internette okuduğum yorumlar sonucunda çok çabuk bozulur dedikleri için satmak istiyorum başka markaya geçmek için yoksa hiç dokunmayacağım ama aklıma takıldı

bunlarda bana kalanlar zaten yeterde artar

sistemde kalacak olanlar 3 trb segate disk arşiv için

gigabyte sata-6 gbs 480 gbssd bilgisayardaki tüm oyunlar sadece bunun içine kurulacak

500 gb segate disk kişisel veri yedeklerim için

bu satacağım 1 adet 240 gb hi level sdd ve segate 500 gb laptop disklerinin fiyatları ne olmalıdır satarken neye dikkat edilmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 25 Eylül 2020; 19:9:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.