Bu ülke Haluk Ulusoy gibi bir başkan gördü. Onun yerini kimse dolduramaz.
O sevmediğiniz dönemde Türk futbolu 1 UEFA 1 Süper kupa, milli takım bazında da Dünya 3.lüğü kazandı. Diğer gelenler ne yaptı. (Rahmetli Hasan Doğan'ı ayrı tutuyorum.)
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Bu ülke Haluk Ulusoy gibi bir başkan gördü. Onun yerini kimse dolduramaz.
O sevmediğiniz dönemde Türk futbolu 1 UEFA 1 Süper kupa, milli takım bazında da Dünya 3.lüğü kazandı. Diğer gelenler ne yaptı. (Rahmetli Hasan Doğan'ı ayrı tutuyorum.)
Niye konuyu başka taraflara çekiyorsunuz. Benim bahsettiği herkes çok iyi anladı. Haluk Ulusoy'un o dönemde Fenerbahçe'ye karşı olan tutumunu hepimiz biliyoruz. Şimdi adamın Fenerbahçe'ye cephe almasıyla, o dönemdeki Türk futbolundaki başarılarla ne alakası var. O zaman Süper Kupa , UEFA Kupası ve Dünya 3.lüğü Haluk Ulusoy'un eseri diyebilir miyiz?
Açıkçası ben Demirören'i sevmem. Kimse Fenerli falan da demesin. Eskiden biz Beşiktaşlılarla gül gibi yaşardık. Bu adam Beşiktaş Başkanı oldu Beşiktaş'la Fenerbahçe'yi düşman etti. Hele 2005-2010 arası hep Galatasaray'ın yanında durdu. Ama şu son seçim döneminde baktı Fenerbahçe güçlü, onun dediği olur, başladı yıkama yağlamaya. Buradakilerin çoğunun Demirören'i eleştirme nedeni de, Fener'i koruması falan değil, Galatasaray'ı korumamasıdır
Fenerasyona, haksızlıklara(fatih hocaya 3 maç ırkçı söylemde bulunan emreye 2 maç ve hakaret ettiğini kabul eden rüştüye 1 maç) ve başkalarının kayrılmasına rağmen şampiyon olmamızın birilerini sevindirmediği belli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme