biri Galatasaray şampiyonluğu kazanınca bozulan diğeri Fenere Kupa verirken Gülüp sevinen bir Federasyon başkanı...
Ne demeli bu duruma?
fenerbahçemiss
şaşıran ?
Allah bilir ya Beşiktaşı zerre kadar sevmiyordur.
İlahi adalet elbet bir gün tecelli eder, adam gibi adamlar gelir TFF'nin başına. Bunun gibileride ömür boyu yaptıklarıyla unutulmaz...
hahah zamanında bjk başkanı olan bi adam alexi o şekilde tebrik edebiliyosa o adam doğuştan fenerlidir ve bjknin türkiye liginin şimdi bu hallerde olmasından o sorumludur
Yıllarca YDemirören'in kahrını çekmiş Beşiktaşlılara gerçekten acıyorum.Ne kötü bir deneyimdir onlar için.
Haziranda seçim olacak deniliyordu n oldu ?
gram şaşırdıysam bu gece uyumak nasip olmasın. yıldırım demirören bildiğiniz fenerbahçe taraftarı ve hayranıdır, bunu aylar önce fenerbahçemisss demeden önce de yazmıştım.
En yakın zamanda Fenerbahçe dışındaki klüplerin birleşip olağanüstü genel kurul çağrısı yapmaları gerekiyor yeni sezon başlamadan bu ''kişi'' o şerefli ve değerli koltuktan kaldırılmalıdır bu ülkede o makama yakışacak birilerinin mutlaka var olduğuna inanıyorum yeter ki bu ''kişi'' Futbol Federasyonu başkanımız olarak kalmasın kalmamalıdır...
Senin kişiliğini, yapacağın başkanlığı yöneteceğin federasyonu neyse.
Nokta nokta nokta...
ya ne farkeder zaten kalıcı değil.
haluk ulusoyu çok özlemişsiniz
Beşiktaşlılarda gerçekten peygamber sabrı varmış adam 2 günde duman etti her şeyi.
Ergenekoncular gibi.Aziz yıldırım hapse girdi hemen yerine bu geldi feneri savunacak adam.
quote:
Orijinalden alıntı: Supersonic
Senin kişiliğini, yapacağın başkanlığı yöneteceğin federasyonu neyse.