biri Galatasaray şampiyonluğu kazanınca bozulan diğeri Fenere Kupa verirken Gülüp sevinen bir Federasyon başkanı...
Ne demeli bu duruma?
fenerbahçemiss
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
fenerbahçemiss
şaşıran ?
quote:
fenerbahçemiss
Allah bilir ya Beşiktaşı zerre kadar sevmiyordur.
quote:
fenerbahçemiss
İlahi adalet elbet bir gün tecelli eder, adam gibi adamlar gelir TFF'nin başına. Bunun gibileride ömür boyu yaptıklarıyla unutulmaz...
quote:
fenerbahçemiss
hahah zamanında bjk başkanı olan bi adam alexi o şekilde tebrik edebiliyosa o adam doğuştan fenerlidir ve bjknin türkiye liginin şimdi bu hallerde olmasından o sorumludur
Yıllarca YDemirören'in kahrını çekmiş Beşiktaşlılara gerçekten acıyorum.Ne kötü bir deneyimdir onlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: FTaze
Yıllarca YDemirören'in kahrını çekmiş Beşiktaşlılara gerçekten acıyorum.Ne kötü bir deneyimdir onlar için.
Alıntıları Göster
Haziranda seçim olacak deniliyordu n oldu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
Haziranda seçim olacak deniliyordu n oldu ?
Alıntıları Göster
gram şaşırdıysam bu gece uyumak nasip olmasın. yıldırım demirören bildiğiniz fenerbahçe taraftarı ve hayranıdır, bunu aylar önce fenerbahçemisss demeden önce de yazmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
gram şaşırdıysam bu gece uyumak nasip olmasın. yıldırım demirören bildiğiniz fenerbahçe taraftarı ve hayranıdır, bunu aylar önce fenerbahçemisss demeden önce de yazmıştım.
Alıntıları Göster
En yakın zamanda Fenerbahçe dışındaki klüplerin birleşip olağanüstü genel kurul çağrısı yapmaları gerekiyor yeni sezon başlamadan bu ''kişi'' o şerefli ve değerli koltuktan kaldırılmalıdır bu ülkede o makama yakışacak birilerinin mutlaka var olduğuna inanıyorum yeter ki bu ''kişi'' Futbol Federasyonu başkanımız olarak kalmasın kalmamalıdır...
quote:
Orijinalden alıntı: zekicalik
En yakın zamanda Fenerbahçe dışındaki klüplerin birleşip olağanüstü genel kurul çağrısı yapmaları gerekiyor yeni sezon başlamadan bu ''kişi'' o şerefli ve değerli koltuktan kaldırılmalıdır bu ülkede o makama yakışacak birilerinin mutlaka var olduğuna inanıyorum yeter ki bu ''kişi'' Futbol Federasyonu başkanımız olarak kalmasın kalmamalıdır...
Alıntıları Göster
Senin kişiliğini, yapacağın başkanlığı yöneteceğin federasyonu neyse.
quote:
Orijinalden alıntı: onur.m
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Gang Starr
Alıntıları Göster
Nokta nokta nokta...
ya ne farkeder zaten kalıcı değil.
quote:
Orijinalden alıntı: _ölü
ya ne farkeder zaten kalıcı değil.
haluk ulusoyu çok özlemişsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
haluk ulusoyu çok özlemişsiniz
Alıntıları Göster
Beşiktaşlılarda gerçekten peygamber sabrı varmış adam 2 günde duman etti her şeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Beşiktaşlılarda gerçekten peygamber sabrı varmış adam 2 günde duman etti her şeyi.
Alıntıları Göster
Ergenekoncular gibi.Aziz yıldırım hapse girdi hemen yerine bu geldi feneri savunacak adam.
quote:
Orijinalden alıntı: Supersonic