Şimdi Ara

2 farklı serverda C4 oynayabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

L2_C4 clientini kurdum ve extremede devam ediyorum ancak, extereme dışında başka sitelerdede üyeliklerim var c3 de extreme serverleri down olduğunda diğer sitelere geçerek oyuna devam ediyordum. (her girişte sistem dosyasını değiştirmek istemiyorum)

Fakat C4 clientinda bu mümkün olmadı 2. site için C4 ü kurmaya çalıştığımda sistem program files deki LineageII klasörü (adını değiştirmeme rağmen) görerek modify,remove, repair seçeneklerini sunuyor 2. bir Lineage2 dosyası oluşturmamı engelliyor.

Extremenin sistem dosyasını başka bir yere alıp 2. sitenin update dosyasını çalıştırarak yeni bir sistem dosyası oluştutrup sonrada Lineage2 dosyasını kopyalayarak 2 tane L2 klasörü oluşturabilirmiyim

install esnasında Program Files altındaki Lineage klasörünü görmemesini nasıl sağlayabilirim (isim değiştirdim çare olmadı)
    Bunu başaran arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum
    Saygılarımla,

• oyununu extremeye çevirmeden önce, yani l2c4 kurulumu bittikten sonra, hemen tüm kurulmuş dosyaları biryere alsaydın, sanırım bir sorun çıkarmazdın, yinede bir denemelisin tabi, nereye kurduysan artık, tüm l2 klasörünü toptan başka bir yere kopyala, 2 tamamen farklı özelleştirilmiş client kullanıcaksın yani.
    bu arada herhangi biri host dosyasının değiştirmesine gerek duymaması gerekiyor.. yani updaterları ile , server için gereken tüm dosyaları kendileri çekmeli.
  • aslinda kopyalamana bile gerek yok l2c4 ün cani system klasörüdür. farzedelim extreme de oynuyorsun server down oldu gidiıorssun system klasorunu system 2 diye degistiriryorsun ve baska bi server icin updater ve ya patch cekıyorsun o zaten system klasörünü otomatik yaratiyor sadece system klasörü onemlidir. isim değişikliği ile istediğin servera girersin:]

( farz edelim patch indirdin o zaman system klasörünü yaratip o patchi systemi,n icine atarsın hepsi bu .extreme on oldugunda system2 olarak kaydetiğin dosyayı system olarak cevirirsen bu seferde extremeye girersin cok basit bi mantik hem tassaruf hemde pratik kolay gelsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 28 Mart 2006; 14:48:36 >
  • Cevabınız için ikinizede teşekkür ederim.
    Bazen insanın aklına gelmeyen aydınlık fikirleri bu şekilde öğrenmiş oluyoruz. Cyber önerin çok pratik, bu şekilde serverin down olması halinde bizde off a düşmüş olmayacağız ve bir çok değişik serverda oynama imkanımız olacak henüz denemedim akşama deneyeceğim başarılı olursam sizlere tekrar bilgi vereceğim
    Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

aslinda kopyalamana bile gerek yok l2c4 ün cani system klasörüdür. farzedelim extreme de oynuyorsun server down oldu gidiıorssun system klasorunu system 2 diye degistiriryorsun ve baska bi server icin updater ve ya patch cekıyorsun o zaten system klasörünü otomatik yaratiyor sadece system klasörü onemlidir. isim değişikliği ile istediğin servera girersin:]

( farz edelim patch indirdin o zaman system klasörünü yaratip o patchi systemi,n icine atarsın hepsi bu .extreme on oldugunda system2 olarak kaydetiğin dosyayı system olarak cevirirsen bu seferde extremeye girersin cok basit bi mantik hem tassaruf hemde pratik kolay gelsin)

mantıklı,,,

Dadal senden haber bekliyoruz....

• ben oyle yapıyorum yoksa pc de yer kalmaz degilmi:]
  • tam 1 hafta oldu. c3 üde c4 üde yükledim ama bir türlü muhteşem lineage 2 ye giremedik iyimi.varmı bir gönüllü msn den bana nasıl yapılacagını söyleyecek.haa unutmadam world of warcraft içinde yardım bekliyorum.şimdiden ilginiz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frmn08@hotmail.com bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.........
  • C3 ile C4 ateşle barut gibi yanyana olmuyolar yani anlatabildimmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.