biri vampirler ile ilgiliydi tam hatırlamıyorum.Ama 2 kardeş vardı biri kız biri erkek 16 yaşındaydılar sanırım.Birtane de yaşlı adam vardı sanırım büyük babalarıydı gözlüklü.Bunlar biryere gidiyorlardı.Büyük bar gibi biryerde vampirdi herkes bazı kişiler bilmiyordu.Bir tane daha adam vardı.Avcıydı.O barda oturdular sonra oradakiler vampire dönüştü saldırmaya başladılar sonra insanlar ve vampirler kavga etmeye başladılar.Büyük babaları kız ve erkeğe dönüşürsem beni vurun dedi.Sonra baya kişi azaldı barda.Sonra barın bir odasına saklandılar çocuklar o avcı ve o yaşlı adam yaşlı adam ısırılmıştı.İçerde kazık silah benzin falan vardı onlardan silah yaptılar.Yaşlı adam pompalı silahı haç şekli yaptı ve dışarı çıktı vurmaya başladı vampirleri diğerleride çıktı.Silahlarla falan.En sonunda orada bitti vampirler yaşlı adam öldü avcı da 2 çocuğa paradan bir miktar verdi kendiside biraz para aldı ve gittiler.Filmin adını hatırlamıyorum.Vampirlerin şafağı olabilir ama hatırlamıyorum.
2.FİLM Bu film eski çağlarda geçiyor.Bir adam var insanlar ondan korkuyor askerleri falan var insanları öldürüyor.Maskesi var kimse yüzünü görmemiş yaralıydı sanırım.Son lejyon filmi değil.Bir adam var işte savaşçı oda ondan intikam almaya çalışıyor.En sonunda tam ölürken sevgilisi iyileşiyor bir şekilde.