Şimdi Ara

2 Gb ram almak istiyorum yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenDiaz7 -- 26 Mayıs 2011; 16:03:14 >

• Buyur kardeşim

Yalnız bence önce işlemcini felan değiştir p4 işlemciye 2 gb ram alırsan da pek bi performans artışı olmaz bence oyun oynamak istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 26 Mayıs 2011; 16:02:01 >
  • up
  • oha ekran kartına bak efsane FX5200
  • up
  • ddr2 veya ddr3 ramler çalışmıcaktır. Ddr ram alıcaksın ramlerin kaç mhzde çalıştığıda önemli onunla aynı mhz değerinde ram alman lazım diye biliyorum yanlışta olabilir tabi ama. Ddr rami nerden bulursun onu bilmiyorum işte
  • DDR ram almak zorundasın "AngelsOfDarkness" ın dediği gibi. Vatan bilgisayarda 400 mhz lik ddr ram 102 tl 1 gb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

DDR ram almak zorundasın "AngelsOfDarkness" ın dediği gibi. Vatan bilgisayarda 400 mhz lik ddr ram 102 tl 1 gb.

pahalıymış ya 60 liraya falan satıyolar burda 1gblik ddr yi(ankara)
  • bu sistemle fazla gidemezsin komple kasa topla bilader değiştirmenin zamanı coktan gecmiş
  • Direk anakartı değiştir bence önce. Daha sonra ram ekran kartı şu bu eklemesi yaparsın.
    Benimde 2 yıl öncesine kadar buna benzer bi sistemim vardı dediğim gibi ana kartı değiştirdim önce sonra üzerine ekleye ekleye adam ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Direk anakartı değiştir bence önce. Daha sonra ram ekran kartı şu bu eklemesi yaparsın.
    Benimde 2 yıl öncesine kadar buna benzer bi sistemim vardı dediğim gibi ana kartı değiştirdim önce sonra üzerine ekleye ekleye adam ettim.

Ben sana Adam edemezsin Demedim
  • ömür boyu garantili kingston var ben de 1 gb ddr 400. 40 liraya bırakırım istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 26 Mayıs 2011; 18:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

ömür boyu garantili kinston var ben de 1 gb ddr 400. 40 liraya bırakırım istersen.

bilmiyorum.. 2 gblik lazım bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz7

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

ömür boyu garantili kinston var ben de 1 gb ddr 400. 40 liraya bırakırım istersen.

bilmiyorum.. 2 gblik lazım bana

Tek slot 2 gb ddr yok 3 tane rem slotun var,hepsine 1 gb takabilirsin max,ddr400 olabilir,daha alt frekanstaki bir remde olabilir,ertanunver verdigi fiyat iyi aynı ildeyseniz al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Direk anakartı değiştir bence önce. Daha sonra ram ekran kartı şu bu eklemesi yaparsın.

Ben sana Adam edemezsin Demedim

Pardon espri miydi kaçırdım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.