Şimdi Ara

2 GB RAM VE 512 MB EKRAN KARTLIK OYUNLAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
92.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş land of dead var on numara indir oyna zombie oyunu
  • Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar oynayacak çok oyunum oldu bundle paketleri sayesinde. Hem orjinal oynuyorum sıkıntı olmadan hem de emek yemeden oynuyorum artık.

2 GB RAM VE 512 MB EKRAN KARTLIK OYUNLAR

• Nfs pro street oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoegazer

Bilgisayarımda şu an bu oyunlar var:

https://store.donanimhaber.com/9f/23/ab/9f23aba6906c17197f1dcf6b27340efe.png

Max payne 2'yi daha demin indirdim. Tekrar oynayacağım. 4. sınıftayken bitirmiştim. Yani 6 yıl önce
    Mirrors edge iniyor. Daha önce nasıl fark etmediysem bu oyunu portal 2 de gerçekten çok güzeldi.
    Diğer oyunlara bakacağım.

Ben de Bus Driver'ı oynamıştım.Oldukça zevkli bir oyun.Portal oyununu da oynamak istemiştim ama daha önce hiç denemedim.

• Hala arayan arkadaşlar varsa ben gibi yazıyorum. Arkadaşlar bilgisayarımı 11 yıldır kullanıyorum ve hala kullanmaktayım bu oyunları cok güzel bi şekilde oynadım.

-Cod mw3 hemde türkçe dublajlı çok rahat bi şekilde oynadım
    -Bionic Commando pek kimsenin bilmediği bir oyun ama cidden çok iyi bi oyun önermekle kalmaz zorla oynamanızı istiyorum
    -El Matador bunu da çok tavsiye ederim
    -Left 4 dead 1-2 zaten biliyorsunuzdur
    -Mafia 2 çok rahat bi şekilde oynadım
    -Spec ops the line bu oyunu da pek kimse bilmez ama hayatımda oynadığım en iyi oyundur. arada türkçe seslendirmeler bile var aşırı derece tavsiye ederim
    -Far cry 3 zaten oynamışsınızdır.
    -Painkiller bu oyunu da aşırı derecede öneriyorum
    -Borderlands 1-2 çok rahat bi şekilde oynadım öneririm çok iyidir
    -Max payne 1-2 oynayın Türkçe yama ile 3. oyunu kaldırmaz bilgisayar haberiniz olsun
    -Fable 3 hayatımın oyunu çok severim
    -Tomb Raider 2013 ben oynamıştım çok rahat sizinkini bilemem ama deneyin tavsiye ederim
    -Crysis 1-2 çok rahat oynadım 3. oyun kaldırmaz
    -Machinarium 2 boyutlu bir oyun çok seversiniz android versiyonu da var
    -Sniper Ghost warrior çok rahat oynamıştım
    -Wolfeinstein 2009 birde önceki eski oyunları var onlarda çok güzel
    -Watchmen: The End Is Nigh ben filmi ve kitabı çok sevdiğim için sevmiştim oynayıjn bunu da
    -Operation Flashpoint: Dragon Rising on numara bir oyundur
    -Prototype 1-2 ikisinide rahat oynamıştım
    -Saints Row 2-3 eğlencenin kralı open world oyunlar
    -Prince of persia 2009 çok iyidir
    -Darkness 2 çok iyi bir oyun pek bilinmez
    -Dark Sector aynı şekilde pek bilinmeyen oyundur ama çok iyidir
    -Resident Evil 4-5-6 Üçünüde çok rahat oynamıştım
    -X-Men Origins Wolverine eğlencelidir
    -Deadpool on numara eğlenirsiniz
    -Assassins Creed Revelation İstanbulda geçen efsane serinin efsane oyunu Türkçe seslendirmeler de var ben -Assassins creed 3üde çok rahat oynamıştım haberiniz olsun.
    -call of juarez blood in bound çok iyi bir oyundu
    -Batman Arkham Asylum
    -Splinter Cell Conviction on numara zevk veren ajan oyunu zaten seriyi biliyosunuzdur
    -Metro 2033 ilk oyununu oynayın bu biraz kasabilir ama oynarsınız diğerlerini oynamayın kasar
    -Alan Wake bu oyunu kaldırırmı bilmem ben zorlanmıştım.
    -Brink aşırı derecede saran efsane bir oyun
    -Red Dead Redemption belki biraz zorlayabilir ama çok iyidir 2.side yakında çıkıyor
    -I am Alive çok iyi bir oyundur düşündürür tırmandırır ubisoft oyunudur. hikayesi zevklidir
    -medal of honor 2010 ve medal of honor warfighter cod sever arkadaşlara öneririm fps çok iyi bir oyun
    -Serious Sam 2-3 2. oyunu hepiniz biliyosunuzdur ama 3. oyun o kadar da patlamadı yüklemesi biraz zordur haberiniz olsun
    -Dead Island
    -James Bond 007: Blood Stone unutmayın kaçırmayın oynayın İstanbul sahnesinde var

Bunların hepsi bizzat 2 gb ram ve 512lik ekran kartıyla oynadığım ve önerdiğim oyunlardır hepsi ya değer görmemiş yada unutulmuş oyunlar ama hepsi çok güzel grafiklere sahip eserlerdir. bu yorumu yapmak için oturum açtım hepiniz sağlıcakla kalın...

• kopilxir K kullanıcısına yanıt
    Kardeş 11 yıldır nasıl kullanıon neyse benimkide 4 yıllık 4 gb ram 1 gb ekran kartı kaldırırım dediğin oyunların %75 i oynamadım ve efsaneler denemek isterim bende kasma dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transformiceyi önerebilirim hem can sıkmayan hemde bedava bir oyun ve neredeyse her bilgisayarda açılır ben 2012'den beri oynuyorum ve birsürü arkadaş edindim.Oyunu oynayıp sevdiysen ne multu bana
  • merhaba benim de sistemim 2 gb ram 512 mb ekran kartı ve 1.4ghz işlemci ile mafia 2 oynanırmı ve ikinci sorum benim de sistemime uygun oyunlar yazarsasızz sevinirim

• mafia 2 benim sistemde oynanırm 1.4ghz işlemci 2 gb ram 512 mb ekrankart 2 GB RAM VE 512 MB EKRAN KARTLIK OYUNLAR 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.