Şimdi Ara

2 GB RAM VE 512 MB EKRAN KARTLIK OYUNLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
92.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim kasanın 2 gb rami ve ATI Radeon HD 4450 512 mb ekran kartı var. Çok oyun indirdim denedim ve en az 1 günde iniyor oyunlar. Çok sıkıldım arkadaşlar hepsi kasıyor siliyorum geri yani boşa indirmiş oluyorum. Bu sistem için önerebileceğiniz oyunları söyler misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

2 GB RAM ve 512 MB Ekran Kartıyla Oynanabilecek Oyunlar

2 GB RAM ve 512 MB ekran kartı olan bilgisayarlarda oynanabilecek çok çeşitli oyunlar mevcuttur. Bu oyunlar, düşük sistem gereksinimlerine sahip olmalarına rağmen yine de keyifli bir oyun deneyimi sunabilirler.

2 GB RAM Oyunları

2 GB RAM ile oynanabilecek bazı popüler oyunlar şunlardır:

• Counter-Strike: Global Offensive
    • League of Legends
    • Team Fortress 2
    • Minecraft
    • Stardew Valley

2 GB Ekran Kartı Oyunları

512 MB ekran kartı ile oynanabilecek bazı popüler oyunlar şunlardır:

• Among Us
    • Fall Guys: Ultimate Knockout
    • Valorant
    • Rocket League
    • Terraria

İpuçları

Bu oyunları oynamadan önce aşağıdaki ipuçlarını dikkate almalısın:

• Bilgisayarının en son sürücüleri yüklü olduğundan emin ol.
    • Oyunları yüklemeden önce bilgisayarını yeniden başlat.
    • Arka planda çalışan gereksiz programları kapat.
    • Oyun ayarlarını düşük veya orta seviyeye ayarla.

2 GB RAM ve 512 MB ekran kartı olan bir bilgisayarla bile keyifli oyunlar oynayabilir ve harika zamanlar geçirebilirsin. Yukarıdaki önerileri takip ederek oyun deneyimini en iyi şekilde değerlendirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Can you run it diye bir site var ordan test et sistemine uyanlari indir. Ayrıca sistem eski gibi ekran kartı ve anakart toz temizligini yap. Anakart fanı özellikle. Yoksa en tirt oyunlarda bile kasacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minecraftta bile kasıyor doku paketi olduğu için . 2010'da almıştık bilgisayarı. Maalesef ben yapmayı bilmiyorum temizlemeyi. Abime söylersem yapabilir.
  • Arkadaşlar bildiğiniz 2 boyutlu oyun var mı ? Shank gibi veya minecraft, don't starve gibi oyunlar? Bunlar da olur. Daha demin oyun indirdim legend of dawn diye aman aman en düşükte bile kastı 7 gb sabah başlatmıştım boşa bekledim anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 1 Eylül 2013; 1:30:32 >
  • The Walking Dead oyna 5 episode den oluşan güzel bir oyun. Mutlaka Türkçe yama ile oyna
  • Zombi türü şeyler güzeldir ama walking dead oynamıştım sevmedim.
  • Call Of Duty serisinden Black Ops'a kadar çalıştırır tahminen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Call of duty modern warfare 4'ü sorunsuz oynamıştım. Black ops'u denemedim.
  • Max Payne 2
    Grand Theft Auto San Andreas
    Mirrors Edge (Kaldırır mı emin değilim)
    Limbo
    Bf2 (Emin Değilim)
    Aklıma gelenler bunlar.
  • Max payne 2 bitti.
    Gta san andreas modlu filan oynadım.
    Mirrors edge nasıl bilmiyorum bakacağım.
    Limbo bitti.
    Battle field 2 bakacağım.
  • Bilgisayarımda şu an bu oyunlar var:
     2 GB RAM VE 512 MB EKRAN KARTLIK OYUNLAR

https://store.donanimhaber.com/9f/23/ab/9f23aba6906c17197f1dcf6b27340efe.png

Max payne 2'yi daha demin indirdim. Tekrar oynayacağım. 4. sınıftayken bitirmiştim. Yani 6 yıl önce
    Mirrors edge iniyor. Daha önce nasıl fark etmediysem bu oyunu portal 2 de gerçekten çok güzeldi.
    Diğer oyunlara bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 4 Eylül 2013; 0:57:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

Call of duty modern warfare 4'ü sorunsuz oynamıştım. Black ops'u denemedim.

modern warfare 4 derken arkadaşım bence mw3 dene sen pc in büyük ihtimalle cod 6 yı oynar e onu oynatırsa büyük ihtimalle bunu dfa oynar FC 3 üde bir dene darksiders 2 de fena değildir ha bide sanmıyorum ama bf bc2 yi bi dene mükemmel oyundure
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoleraoguzer

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

Call of duty modern warfare 4'ü sorunsuz oynamıştım. Black ops'u denemedim.

modern warfare 4 derken arkadaşım bence mw3 dene sen pc in büyük ihtimalle cod 6 yı oynar e onu oynatırsa büyük ihtimalle bunu dfa oynar FC 3 üde bir dene darksiders 2 de fena değildir ha bide sanmıyorum ama bf bc2 yi bi dene mükemmel oyundure

Modern warfare 4 derken yanlış yazmışım call of duty 4: modern warfare yazacaktım. Darksiders 2'yi leptopta oynamıştım zevkliydi ama sıkıyor sonra. FC3 düşük özelliklerde oynatıyordu indirmiştim bir kere. Diğerlerini deneyeceğim teşekkürler.

• Call of Duty 4 oynasana. Mpsi hala oynanıyor diye biliyorum. Türk serverlarıda vardır belki.
  • Call of duty 4'ü bitirdim bile. Online oynamayı sevmiyorum böyle oyunları wolfteam filan oynuyorum onun yerine.
  • Max Payne 3... Ekran kartını değiştir.
  • Oyunları hangi siteden indiriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan2834

Oyunları hangi siteden indiriyosun

İnternetten torrent olarak indiriyorum. Oyunun ismini yazıyorum ve kickass veya piratebay bazende torrentoyun.com'dan indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Max Payne 3... Ekran kartını değiştir.

Ekran kartı değilde 2-3 seneye veya ocakta filan yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Staja başlayacağım seneye. Ocaktada babam emekli olcak. İkramiyeden bir pay verir herhalde bende o paraya yeni kasa filan alırım. İmzanızdaki ekipmanları siz mi taktınız kasanıza? Yoksa sadece kasa mı aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 5 Eylül 2013; 18:11:11 >
  • Hocam Postal 2 ve Arx Fatalis'i dene, Arx Fatalis'in Türkçe yaması da mevcut bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.