pc im hitman absolution kaldırırmı
arkadaşlar acil cevap alabirlirmiyim lütefen benim pc im 4 gb ram var amam sistem bir kısm aldığı için 3.500 olarak yazıyo işlemcim 1.4 ghz 512 mb ekran akrtım var ama hitman absolution nun sistem gerksinimleri sağlam indirde 2 gb ram 1.5ghz işlemci ve 512 mb ekran akrtı diyo fakat bu nun önerilen gerksinimmi yoksa minumummu olduğunu yazmamışlar bende internette arattım minumum 8 gb diye neden acaba yoksa 8 gb ram diyen ise remeke veya remestred mi acaba bu konuda ki tartışmalrınızı bekliyorum son olarak düşük sistem sisteyen listlede veya youtube videolarında da düşük sistemli pc nizaçabilir diyor
düşük sistem isteyen oyunlar
merhabalar bu konuda herkezden yardım istiyorum malum dolar yükseldi ve herkez pc alamıyor yada olanlarının pc si düşük oluyor mesala şöyle sistemi olanlar var 2 gb ram 512 mb ekrankartı 1.4,1.5,1.6,1.7,1.8,1.9, işlemci değişiyor bu arkdaşlarımız malum pc leri kötüyse zizin bizim yaptığımız gibi güzel oyunalrı oynayamıyorlar her gün oyun arıyorlar fakaat nafile güzel oyunların sistemide yüksektir onalr için herkezin en az 3 tane oyun yazmalrını istiyorum bu forumu gören herkesten 3 oyun istiyorum düşük sistemli pc ler için pc oyunalrı yazın hadi ilk ben başlatıyorum bunu akım yapalım lütfen hadi haadi yazın en az 3 oyun yazın
arkdaşlar 2 gb ram 512 mb ekran kartı ile 1.4ghz işlemci ile mount and blade ateş ve kılıçda kasarmı acil cevap aslında ramım 4 gb yüklübellek ama 3.40 kullanılabilir
yok burda konu monu
yok burda konu munu
konu
2 gb ram ve 512 mb ekran kartı ile oynabilecek oyunlar yazarsanız mutlu olurum
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.598 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun