Şimdi Ara

pc im hitman absolution kaldırırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil cevap alabirlirmiyim lütefen benim pc im 4 gb ram var amam sistem bir kısm aldığı için 3.500 olarak yazıyo işlemcim 1.4 ghz 512 mb ekran akrtım var ama hitman absolution nun sistem gerksinimleri sağlam indirde 2 gb ram 1.5ghz işlemci ve 512 mb ekran akrtı diyo fakat bu nun önerilen gerksinimmi yoksa minumummu olduğunu yazmamışlar bende internette arattım minumum 8 gb diye neden acaba yoksa 8 gb ram diyen ise remeke veya remestred mi acaba bu konuda ki tartışmalrınızı bekliyorum son olarak düşük sistem sisteyen listlede veya youtube videolarında da düşük sistemli pc nizaçabilir diyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hitman: Absolution Kaldırma Kılavuzu

Hitman: Absolution'ı bilgisayarından tamamen kaldırmak istiyorsan aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Başlat Menüsü'nü Aç: Windows Başlat Menüsü'nü açmak için klavyendeki Windows tuşuna bas.
    2. Ayarlar'a Git: Başlat Menüsü'nde "Ayarlar" seçeneğine tıkla.
    3. Uygulamalar'ı Seç: Ayarlar penceresinde "Uygulamalar" seçeneğini seç.
    4. Uygulamalar ve Özellikler Aramasını Kullan: Uygulamalar ve Özellikler penceresinde, sağ üst köşedeki arama çubuğuna "Hitman: Absolution" yaz.
    5. Hitman: Absolution'ı Bul: Arama sonuçlarında "Hitman: Absolution" uygulamasını bul.
    6. Kaldır'a Tıkla: Uygulamanın üzerine tıkladıktan sonra "Kaldır" butonuna tıkla.
    7. Kaldırma İşlemini Onayla: Kaldırma işlemini onaylamak için açılan iletişim kutusunda "Evet" seçeneğine tıkla.

Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra, Hitman: Absolution artık bilgisayarından kaldırılacaktır.

Not: Hitman: Absolution'ın yüklü olduğu depolama alanının miktarı, bilgisayarına bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekran kartının modeli nedir ?

Kaldırabilir görünüyor ama çok düşük fps alırsın.

• yok kardeş araştırdım kaldırmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.