2 gb ram ve 512 mb ekran kartı ile oynabilecek oyunlar yazarsanız mutlu olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 8 Aralık 2020; 15:57:54 > |
2 gb ram ve 512 mb vram ve 1.4ghz işlemci ile oynanabilecek oyunlar

-
-
arkadaşlar ben im sistemiim kötü 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4 ghz işlemci var bu sistemle hangi oyunları oynayabilrim
-
Borderlands
Beholder
Portal
Bastion
Machinarium
Papers, Please
To the moon
Distraint
Undertale
Hotline Miami
Uzun süre idare eder bunlar seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 8 Aralık 2020; 4:48:32 > -
C.s nexon zombie -
-
bu oyunları ben biliyorum başka oyun yoku
-
Grkwnxs portal oynadım borderlands oynamadaım diğer oyunları biliyorum bana göre çok kötü
BİR SORUM DAHA VAR benim sistemim 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4ghz ilemci ile mafia 2 açaarmı
-
merhaba benim sistemim yukarıda yazıyor şu söleyeceğim oyunları açarm açamazmı sıra sıra yazın kaldırrımı kaldırmazmı diye 1.mafia 2
2.sniper ghost warrior 1
3.asssin cerd revilation
4.borderlands 1
bu kadar bulabildim başka bulursam yazarım lütfen cevap verin
-
galiba far cry 1 kaldırır sistemin -
YA FAR CRY 1 OYNADIM ZATEN KALDIRDI SİSTEMİM OYNADIM BAŞKA OYUN ÖNER mafia 2 borderleands 1 ve ac serilerinde hagilerini açar
-
Hocam 2012 ve öncesinde çıkan bütün oyunları oynarsın.
Farcry 3
Mass Effect 3
Max Payne 3
Hitman Absolution
Need For Speed Most Wanted (2012)
-
FAR CRY 3 ve diğğer ooyunları açmaz abi benim sistemime bak 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4ghz işlemcili
-
arkadaşlar benim ssistemmim 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4ghz işlemcim var bunla farcry3,mafia2,maxpayne 3,mass efect 3,sniper ghost warrrior 1 ,hitman absoloution bu oyunlardan hagilerini açar cevap veren cennete gitisin sınavdan yüz alsın lütfen cevap verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 10 Aralık 2020; 15:19:52 >
-
hitman için 1.6 işlemci gerekiyor ama çok sıkıntı çekmezsin muhtemelen açarsın mafia 2de fps sıkıntısı çekebilirsin diğerlerini bilmiyorum -
far cry 3 sniper ghost warrior 1 age of empire 3 assincred in hangi serilerini açar
-
ets 2 açarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 11 Aralık 2020; 20:1:0 > -
Mafia 2 açmaz imkanı yok, 4gb ram 1gb gt520 ile 20-30 fps aldı. Seninkinde o kadar görmez bile, hem ayarlar en düşükte hemde düşük fps ile keyif almazsın oyundan.
-
Mafia 2 açmasını bekleme. 4 gb ram+2.1 4 çekirdek işlemci+1 gb ekran kartı acaip kasıyor. En düşük ayarlarda bile. Nfs serileri oynarsın, ets 2 , gta 4'e kadar olan gta'lar, pes13'e kadar, penumbra-amnesia oynarsın, CS 1.6 düşük ayarda csgo oynarsın. -
Hocam kafayı mı yediniz ?
Bu bilgisayar farcry 3 açmaz, max payne 3 açmaz, hitman açmaz, 2012 öncesinde çıkan bütün oyunları açmaz.
Ben bile max payne 3 ü orta ayarda oynarken 4gb ram kullanıyor.
Bir kere arkadaşın bilgisayarına laf bile atmıyorum 512mb ekran kartı bu tür oyunları açmaz.
Açsa da 15fps oynarım der ise bilemem.
-
hitman absoultition ve ets 2 açarmı lütfen cevap verin bide borderlands 1
açarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 11 Aralık 2020; 20:5:2 >
Benzer içerikler
- infamous second son pc
- oyun indir vip güvenilir mi
- steam güvenilir mi
- cs 1.5 kodları
- yapay zeka ile oyun yapma
- gta 4 hileleri
- amd freesync nedir
- en iyi internetsiz oyunlar
- fps oyunları
- ping düşürme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X