2 gb ram ve 512 mb ekran kartı ile oynabilecek oyunlar yazarsanız mutlu olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 8 Aralık 2020; 15:57:54 > |
2 gb ram ve 512 mb vram ve 1.4ghz işlemci ile oynanabilecek oyunlar
-
-
arkadaşlar ben im sistemiim kötü 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4 ghz işlemci var bu sistemle hangi oyunları oynayabilrim
-
Borderlands
Beholder
Portal
Bastion
Machinarium
Papers, Please
To the moon
Distraint
Undertale
Hotline Miami
Uzun süre idare eder bunlar seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 8 Aralık 2020; 4:48:32 > -
C.s nexon zombie -
-
bu oyunları ben biliyorum başka oyun yoku
-
Grkwnxs portal oynadım borderlands oynamadaım diğer oyunları biliyorum bana göre çok kötü
BİR SORUM DAHA VAR benim sistemim 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4ghz ilemci ile mafia 2 açaarmı
-
merhaba benim sistemim yukarıda yazıyor şu söleyeceğim oyunları açarm açamazmı sıra sıra yazın kaldırrımı kaldırmazmı diye 1.mafia 2
2.sniper ghost warrior 1
3.asssin cerd revilation
4.borderlands 1
bu kadar bulabildim başka bulursam yazarım lütfen cevap verin
-
galiba far cry 1 kaldırır sistemin -
YA FAR CRY 1 OYNADIM ZATEN KALDIRDI SİSTEMİM OYNADIM BAŞKA OYUN ÖNER mafia 2 borderleands 1 ve ac serilerinde hagilerini açar
-
Hocam 2012 ve öncesinde çıkan bütün oyunları oynarsın.
Farcry 3
Mass Effect 3
Max Payne 3
Hitman Absolution
Need For Speed Most Wanted (2012)
-
FAR CRY 3 ve diğğer ooyunları açmaz abi benim sistemime bak 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4ghz işlemcili
-
arkadaşlar benim ssistemmim 2 gb ram 512 mb ekran kartı 1.4ghz işlemcim var bunla farcry3,mafia2,maxpayne 3,mass efect 3,sniper ghost warrrior 1 ,hitman absoloution bu oyunlardan hagilerini açar cevap veren cennete gitisin sınavdan yüz alsın lütfen cevap verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 10 Aralık 2020; 15:19:52 >
-
hitman için 1.6 işlemci gerekiyor ama çok sıkıntı çekmezsin muhtemelen açarsın mafia 2de fps sıkıntısı çekebilirsin diğerlerini bilmiyorum -
far cry 3 sniper ghost warrior 1 age of empire 3 assincred in hangi serilerini açar
-
ets 2 açarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 11 Aralık 2020; 20:1:0 > -
Mafia 2 açmaz imkanı yok, 4gb ram 1gb gt520 ile 20-30 fps aldı. Seninkinde o kadar görmez bile, hem ayarlar en düşükte hemde düşük fps ile keyif almazsın oyundan.
-
Mafia 2 açmasını bekleme. 4 gb ram+2.1 4 çekirdek işlemci+1 gb ekran kartı acaip kasıyor. En düşük ayarlarda bile. Nfs serileri oynarsın, ets 2 , gta 4'e kadar olan gta'lar, pes13'e kadar, penumbra-amnesia oynarsın, CS 1.6 düşük ayarda csgo oynarsın. -
Hocam kafayı mı yediniz ?
Bu bilgisayar farcry 3 açmaz, max payne 3 açmaz, hitman açmaz, 2012 öncesinde çıkan bütün oyunları açmaz.
Ben bile max payne 3 ü orta ayarda oynarken 4gb ram kullanıyor.
Bir kere arkadaşın bilgisayarına laf bile atmıyorum 512mb ekran kartı bu tür oyunları açmaz.
Açsa da 15fps oynarım der ise bilemem.
-
hitman absoultition ve ets 2 açarmı lütfen cevap verin bide borderlands 1
açarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 11 Aralık 2020; 20:5:2 >
Benzer içerikler
- medieval total war 2 türkçe yama
- steam yükleme komut dosyası çalışıyor
- bilgisayarım oyunu kaldırır mı
- shadow fight 3 promosyon kodu
- klan isimleri
- the forest sistem gereksinimleri
- en iyi internetsiz oyunlar
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- npc insan nedir
- beyond good and evil 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X