borderlands açrmıı |
2 gb ram ve 512 mb vram ve 1.4ghz işlemci ile oynanabilecek oyunlar (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
sniper ghost warrior 1 açarmı
-
yüksek ihtimal hitman açmayacaktır, düşük ayarlarda 2.5gb ram kullanımını gördüğüm oldu zamanında, öyle olursa 10fps bile zor görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 11 Aralık 2020; 20:18:9 > -
Sen bilgisayarının ekran kartı modelini yazar mısın
örnek nvidia geforce bilmem ne modeli gibi veya amd radeon bilmem ne gibi
Birde işlemci modelini yaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 11 Aralık 2020; 20:1:6 > -
Profes124 ets 2 ve hitman absolition açrmı bir de borderlands 1 ve sniper ghost warrior 1 sen hepsinin cevabını verem ama mesajımı görürsen lütfen şu iki oyunna cevap ver 1.ets 2 2. hitman ablolation
-
ekran kartım amd radeon hd 8200 /r3 bu yazdığım ekran kartımdı şimdi yazancağım isem işlemci AMD E1-2500 APU BU KADAR
-
ekran kartım amd radeon hd 8200 /r3 bu yazdığım ekran kartımdı şimdi yazancağım isem işlemci AMD E1-2500 APU BU KADAR
-
sen bana facebook veya insatgramdan yazsan olurmu
-
terraria
-
ya ben terriara oynyum
-
başaka oyun ets 2 açrmı
-
Ets2 düşük ayarlarda açar diye düşünüyorum. Hitman ağır bir oyun onu açmaz. Sniper Ghost biraz kaşar gibi duruyor ama 20-25 fps alırsın gibime geliyor. Borderlans de 20-25 fps civarı olur. Belki dediğim fps değerlerinin biraz daha üstünü de görürsün. İşlemcin düşük maalesef. -
Oynayabileceğin pek oyun yok -
ets 2 açrmı lütfen
-
oynayabileceğim oyunları yazrmısınız
-
gta 3 ve gta vice city güzel oyunlar
-
ya o oyunları bilmeyen mi var allah aşkına ya
-
şu oyunları oynadım maxpayne 2 half life 2 assincred boterhood ve assin cred 2 indirdim ama çok az kasma oldu sniper ghost warrior 1 de ise aslında oynanıyodu ada ben oynayamadım gta san andras oynadım gta 3 ve gta vice cit ve gta 4 indirdidm ama ksdı gta 4 terriara indirdim onu oynuyom başka oyun hatıırlamaıyom
BANA OYUN ÖNERİN LÜTFEN LÜTFEN bu mesajı 21.44 de attım
-
ykuraıda yazdığım işlemcimde eklmeyei unuttuğum bir ekleti var benim işlemcim 2 çekirde ve 2çekirdeğide kullanıyor zaten
-
napacam ben benim kötü pc var diye oyun oynayacakmıyım napayım kader böylemiş bende oynamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X