Şimdi Ara

2 gb ram ve 512 mb vram ve 1.4ghz işlemci ile oynanabilecek oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sniper ghost warrior 1 açarmı

• wRİONw kullanıcısına yanıt

yüksek ihtimal hitman açmayacaktır, düşük ayarlarda 2.5gb ram kullanımını gördüğüm oldu zamanında, öyle olursa 10fps bile zor görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 11 Aralık 2020; 20:18:9 >

Sen bilgisayarının ekran kartı modelini yazar mısın

örnek nvidia geforce bilmem ne modeli gibi veya amd radeon bilmem ne gibi

Birde işlemci modelini yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 11 Aralık 2020; 20:1:6 >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

Profes124 ets 2 ve hitman absolition açrmı bir de borderlands 1 ve sniper ghost warrior 1 sen hepsinin cevabını verem ama mesajımı görürsen lütfen şu iki oyunna cevap ver 1.ets 2 2. hitman ablolation

• ekran kartım amd radeon hd 8200 /r3 bu yazdığım ekran kartımdı şimdi yazancağım isem işlemci AMD E1-2500 APU BU KADAR

• ekran kartım amd radeon hd 8200 /r3 bu yazdığım ekran kartımdı şimdi yazancağım isem işlemci AMD E1-2500 APU BU KADAR

• sen bana facebook veya insatgramdan yazsan olurmu

• terraria

• ya ben terriara oynyum

• başaka oyun ets 2 açrmı

Ets2 düşük ayarlarda açar diye düşünüyorum. Hitman ağır bir oyun onu açmaz. Sniper Ghost biraz kaşar gibi duruyor ama 20-25 fps alırsın gibime geliyor. Borderlans de 20-25 fps civarı olur. Belki dediğim fps değerlerinin biraz daha üstünü de görürsün. İşlemcin düşük maalesef.
  • Oynayabileceğin pek oyun yok
  • ets 2 açrmı lütfen

• oynayabileceğim oyunları yazrmısınız

• gta 3 ve gta vice city güzel oyunlar

• ya o oyunları bilmeyen mi var allah aşkına ya

• şu oyunları oynadım maxpayne 2 half life 2 assincred boterhood ve assin cred 2 indirdim ama çok az kasma oldu sniper ghost warrior 1 de ise aslında oynanıyodu ada ben oynayamadım gta san andras oynadım gta 3 ve gta vice cit ve gta 4 indirdidm ama ksdı gta 4 terriara indirdim onu oynuyom başka oyun hatıırlamaıyom

BANA OYUN ÖNERİN LÜTFEN LÜTFEN bu mesajı 21.44 de attım

• ykuraıda yazdığım işlemcimde eklmeyei unuttuğum bir ekleti var benim işlemcim 2 çekirde ve 2çekirdeğide kullanıyor zaten

• napacam ben benim kötü pc var diye oyun oynayacakmıyım napayım kader böylemiş bende oynamam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.