< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 11 Aralık 2020; 22:19:16 > |
2 gb ram ve 512 mb vram ve 1.4ghz işlemci ile oynanabilecek oyunlar (3. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler kardeşimam benim sistemim gördünmü sen çok kötü oyun bile oynanamaz hiç bir oyun oynanamaz napayım bende oynamam
-
Ben üstte yazdığım oyunları pentium 4 sistemle oynuyordum oyunlarıda torrentten indirmiştim zamanında yinede sen bilirsin -
oyunlara baktım ama benim trazım değilmişm napayım oyun oynamam pc im artk gözümde yok
-
ben pc den soğuyacam bu gidişle 1 aydır oyun arıyorum
-
Son çıkan mario’yu 640p de oynayabilirsin yüksek kalite yine iyisin. -
-
Kardeşim bilgisayarının açabileceği oyunları yazıyorum. Kasar mı kasmaz mı bilemem ama sen yine de dene en düşük ayarlarda.
James Bond 007: Blood Stone
Mirror's Edge
The Godfather
Battlefield Bad Company 2
Call of Duty 2
Call of Duty 4: Modern Warfare
Medal Of Honor Airborne
Bioshock
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Dead Space 1-2
Prototype
SimCity4
Sims 2
Burnout Paradise
Şimdilik bunlar yeter. Hangi tarzda oyun istersen ona göre de önerebilirim strateji falan. -
teşekürler arkadaşalar saağolun benim için cevap yazdığınız için tekrardan teşekkür edrim benim sevdiğim tarza oyunalr savaş starateji de olur ama çok sevimyorum sonra aksiyon macera türlerini çok severim cevaplarınızı belkerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Mafia 2 açmasını bekleme. 4 gb ram+2.1 4 çekirdek işlemci+1 gb ekran kartı acaip kasıyor. En düşük ayarlarda bile. Nfs serileri oynarsın, ets 2 , gta 4'e kadar olan gta'lar, pes13'e kadar, penumbra-amnesia oynarsın, CS 1.6 düşük ayarda csgo oynarsın.ekran kartın çöpmüş ben eskiden sanırım 800x600 çözünürlükte 8500 gt 512 mb 128 bit ile oynuyordum
-
half life
postal 2
fifa 07
call of duty 4 mw
ramını 4 yaparsan driver san fransisco oynarsın. ben eskiden 3 gb ramla oynuyordum sanırım.
-
Warband. Özellikle directx versiyonunu ayarlardan 9 seçersen yağ gibi kayar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bana en iyisi pm at buradan özel konuşma olarak.
-
https://forum.donanimhaber.com/dusuk-bir-sistemle-oynayabileceginiz-oyunlar--146658586
Bu konuda oynadığım bazı oyunları yazdım hocam tam size göre bir konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş warbandda savaş iyi ama gidiyosun bir köye adam diyo tuz getir gidip tuz arıyorum iki saat ama denerim birdaha
-
özel mesaj atmak için cep telefonu doğrulama kdu istiyor bende yazamam
-
-
ramim 3.4 kullanılabilir fakat ekran kartıyla işlemciden kaybediyorum
-
arkadaşlar yukarıda attığım fotoğraf biraz bulanık ben size link atıcam şimdi rar şeklinde indirin içinde foto var aynısı bakmak isteyen indirip baksın lütfen bakın https://www.dosya.tc/server32/krnoco/atat.rar.html dosyanın issmi atat doğru dosya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 12 Aralık 2020; 14:15:4 >
-
benim yukarıdaki mesajımda bir link var onu basın dosyayı indirin rar olarak içinde 3 tane fotoğraf var 1 ram 1 dxdiagdan fotğraflar var hadi lütfen biriniz indirip baskın virüs değil sadece foto
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X