merhabalar bu konuda herkezden yardım istiyorum malum dolar yükseldi ve herkez pc alamıyor yada olanlarının pc si düşük oluyor mesala şöyle sistemi olanlar var 2 gb ram 512 mb ekrankartı 1.4,1.5,1.6,1.7,1.8,1.9, işlemci değişiyor bu arkdaşlarımız malum pc leri kötüyse zizin bizim yaptığımız gibi güzel oyunalrı oynayamıyorlar her gün oyun arıyorlar fakaat nafile güzel oyunların sistemide yüksektir onalr için herkezin en az 3 tane oyun yazmalrını istiyorum bu forumu gören herkesten 3 oyun istiyorum düşük sistemli pc ler için pc oyunalrı yazın hadi ilk ben başlatıyorum bunu akım yapalım lütfen hadi haadi yazın en az 3 oyun yazın |
düşük sistem isteyen oyunlar
-
-
Borderlands
Beholder
Portal
Bastion
Machinarium
Papers, Please
To the moon
Distraint
Undertale
Hotline Miami
arkdaşlar bu fotoğraf çok küçük fotonun üzerine basın ve başka sayfa açacak üsste 3 çizgi var on absın yakınlaştır var na artıya basın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 16 Aralık 2020; 22:19:21 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 18 Aralık 2020; 16:7:2 > -
lütfen doğru oyunlar yazın gidip atmayın kafadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRİONw -- 17 Aralık 2020; 13:46:37 > -
Ulpro nasıl far cry primal açsın bizim söz ettiğimiz pc ler 1 gb ram 2 gb ram 512 mb ekrankartı 256 mbekrankartı 128 mb ekran kartı işlemci ise 1.2.1.3.1.4.1.5.1.6.1.7.1.8.1.9 işlemcilerden bahsediyoruz nasıl açsın far cry 3 açmaz değimim sistemller daha bir sürü oyun varda ben yazmadım demişşin atmmışsın
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 18 Aralık 2020; 16:14:46 > -
Far cry primal ?
Assassins creed brotherhood ?
Stranded deep ?
Assassins creed 3 ?
troll mü yoksa ciddi mi yazdın bu oyunları?
-
İnspiredTiger KARDEŞİM O OYUNLARI ulpro adlı yalancı kişi yazdı lütefen umursamq onları sen neymiş far cry primal miş çüş bide daha varda ben yazmadımm diyo ya oy azdıkalrının bir kaaçı doğru geri kalanı yanlış yani trol onlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X