olmadı zaten yoğun hava muhalefeti nedeniyle..... ertelendi akşama doğru burda öyle bir fırtına vardı ki
Nihahaha
Yav arkadaş bu organizasyon işi ne kadar zor bir işmiş. Arkadaşlar bugünden kendinizi ayarlayın haftaya firar yok. Destroyerde son anda ekti zaten. Nasrettin haftaya buradasın o kadar. Yol paranı aramızda toplarız Sen öğrencisin ya o açıdan.. Geçen sefer takıldık ama alınmamışsındır inşallah
Haftaya zaten gelecem bende, işimi erken bitirebilirsem katılırım inşaallah.
harbiden çok zor iştir bu netten toplaşıp buluşmak. ben bunu 1-2 defa yaşadım birdaha bulaşmamıştım. ama neye hayranım; sizdeki azime. yaparsınız inanıyorum ben size.
sen niye gelmeyi düşünmüyon
Ya arkadaş gelin bir görelim yüzünüzü. Abi Ankara buluşması yapalım diyorum yaz aylarına doğru. herkesi davet edelim diyorum. daha Ankaradakileri getiremiyoruz. Abi siz gelecek olun İstanbuldanda gelirler. Ben Elcezeriyi ikna ederim. Kuşçuya kuzu çevirme der getiririm.
Zaten Webbie abi beni kırmaz gelir. Abi bak gelir dedim yüzümü kara çıkarma
Tarih 9 martı gösteriyor. Nedir son gelişmeler?
buda olur eğer katılacaklar müsait ise biraz daha erkene çekilebilir ben 18:00-19:00 arası size katılırım
Ben anca 7 gibi gelebilirim.
Evet arkadaşlar her hafta uğraştık ama bu hafta şifayı kaptım. af edersiniz burnum çeşme gibi oldu. Yarına düzelirsem zaten kesin gelirim. Ama şuan itibari ile söz veremiyorum. Siz kesin buluşun artık. Ama emin olun sınırlarımı zorlayacağım. Senede bir vuruyor bu hastalık işte...
tekrar geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyar0011
tekrar geçmiş olsun
Cümlemize
hayırdır sende mi hastalandın?
quote:
hayırdır sende mi hastalandın?
Buluşmadan dolayı dedimdi.
quote:
tekrar geçmiş olsun
Sağol bahtiyar hocam teşekkür ederim. Senede bir vuruyor ondada ağız yüz dağalıyor. Allaha şükür şimdi iyiyim.