Şimdi Ara

2. Göreneksel Ankara Buluşması (Tarih:10 Mart Saat:19:00) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • no ss no güven
  • Katılımcılar onay verirse çeker koyarım. Beni zaten biliyorsunuz yakışıklı adamım. Ayrıca sohbette fotom var. Öteki arkadaşlarda isterse koyarım. Ama konu sslerini veririm

Bu arada akşam saat 7 leman kültürde kızılayda. Katılmak isteyenlere son duyurudur...

şuan için katılımcılar

Trojka, Bahtiyar0011, Neverlate, destroyer, abdullahors84...

Gönül isterki Nasrettinde olsun ama işte şartlar...

El-cezeri buyur gel atla gel bir delilik yap. Millet şaşırsın. Kuzuda çeviririz. Aslında kuşçu daha yakın onun gelmesi lazım...
  • Vaaaay şimdi böyle mi olduk Abdullah Hocam
  • Nasrettin kardeşim ayıp ettin. Keşke olsan dedim.
  • Bomba gibi bir kadro. Bende bulunmak isterdim fakat gel gör ki sevgili Abdullah zaman ve mekan boyutları arasına takılıp kalmışım.

Size iyi sohbetler. Muhabbetle kalın...
  • Evet, bu defa iyi toparlamış AbdullahÖrs, nihayet KB'in " makus talihini " yıkabilmişe benziyor. Hepinize iyi muhabbetler arkadaşlar, ama umarım Forumdaki konuları karşılıklı tartışmak yerine çok daha neşeli konular bulabilirsiniz bir arada!
  • Abi emin ol iyi konular bulunuyor yüzyüzeyken daha güzel geçiyor muhabbetler. Zira Destroyerle ilk görüşmemizde. Sizinkilerin yürüyüşü vardı. Destroyere durumu anlattım. Oda beni görmedinmi dedi. Sonra azcık bağırır çağırır gelirim dedi. Ayrıca bilgi noktasında üst seviyede arkadaşlar oldukları için zaten muhabbet güzel oluyor. Ben yazdığımdan daha çok konuştuğum için belki rahatsız olabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

Buluşma gelecek seneye sarkarsa,bende gelebilirm aslında.

:)

İnşallah kalıcı hale gelir seneye çift rakamlı bir buluşmada görüşürüz. ama isterseniz mümkünse buyrun gelin...

Geçen yıl temmuzdan itibaren günlük 17-18 saat çalışmaktayız ve görünen o ki bu tempoda ( bir kaç günlük,hastalık hasabi ile zorunlu istirahat hariç) gelecek yıl, yaz başlarına kadar çalışmamız gerekecek.

Tabi gelecek yıl kuru toplatılar yerine forumda bir farklılık oluşturmanızıda bekleriz, mesela şöyle efes dropzone de neommy ile bir serbest düşüş fena olmazdı hani. : )

• görüşme çok güzeldi gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum
    bahtiyar0011, abdullahörs, neverlate, trojka

resimler abdullah ta eve varınca yükler
  • _kılıç_ espri yapmış, ama ben Satrancı tercih edebilirim.

@AdbullahÖrs;
    " Bizimkiler "? O kadar emin olma yavv, yine de şeytanın bacağı kırılmış ve KB Ankara neşeli bir toplantı yapmışa benzer, tebrikler. Bu konuda emeğiniz cidden takdire değer. Umarım önümüzdeki yıllarda devamı gelir.
  • Evet arkadaşlar dünkü buluşma çok güzeldi. Destroyer telefonla aradı en azından selamını iletti. Emin olun çok güzeldi. Hatta bir ara bahtiyar hocama bunu bilmiyorum dedirttim ki dünki performansı çok iyiydi.

Trojka Çok sevecen cana yakın bir arkadaş eğer evrim ve süreçleri hakkında bildiği şeylerden soru soracaksanız başta gelir diyebilirim ki dünki konuların içinde insanın sosyalliğide konuşuldu. Gerek bahtiyar hocam Gerek neverlatede bu konuda çok güzel açıklamalarda bulundurlar. Bazen Uzun sorularla Bahtiyar hocamı yordum ama olsun.

Bahtiyar hocam Dünki performansı bir öncekininde üstüne çıktı diyebilirim. Benim en çok dikkatimi çeken konu ise bilimle günümüzü ve bilim tarihini karşılaştırırken, yaşanılan zamanı ve zamana gör yorumlamaları ile yerinde konuştu diyebilirim.

Neverlate yine kritik sorular ve cevaplar verdi. Bilgi konusunda biraz daha açılarak devam etti. Her ne kadar bahtiyar hocamla bazı noktalarda uzlaşamasalarda, bende hala bilginin metafizik olduğu kanısındayım...

Hatta ayrılmaya yakın bile muhabbet devam etti. Çalışmayacak olsak sabaha kadar otururduk sanırım

Fotoyu koyacağım eve gidince oturduğum yerde uyuyakaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 14 Nisan 2012; 10:08:37 >

• dinlemek isterdim , bir dahaki buluşmada büyük ihtimal bende olacağım :)
  • İnşallah görüşürüz. Aslında erken buluşup uzun uzun konuşmak lazım zira zaman yetmedi
  •  2. Göreneksel Ankara Buluşması (Tarih:10 Mart Saat:19:00)

Arkadaşlar bir resim yeterli sanırım. Soldaki ben sağdaki Bahtiyar(Mustafa hoca) ortada trojka (Furkan). Bahtiyar hoca ile Trojkayı araya aldık. Evrim yoktur diye sıkıştırıyoruz... Doğru yolu bul

Foto çekilirken aklıma geldi. Ondan gülüyordum...

Neverlate fotoya girmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 14 Nisan 2012; 15:34:22 >

• Millet yaşlanmış yahu

Bu arada Ankara baya soğuk olmalı.
  • Öyle be abi yaşlanıyoruz artık. ama en yaşlı Bahtiyar hocam. görüntü olarak

Abi aslında tam soğuk denilemez ama tedbir amaçlı sabah serin oluyor öğlen çok güzel oluyor bir anda hava kapanıyor. yoksagenelde iyi...
  • Bahtiyar hocayı en son 4-5 sene önceki buluşmanın karelerinde görmüştüm.
    O yüzden baya farklı gördüm. Tabi artık meeemur adam nede olsa
    Uzun saçlı dönemler geride kaldı artık

Bende bir gün katılacam aranıza. Yanlız @Nürnberger gelmezse bende yokum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Bahtiyar hocayı en son 4-5 sene önceki buluşmanın karelerinde görmüştüm.
    O yüzden baya farklı gördüm. Tabi artık meeemur adam nede olsa
    Uzun saçlı dönemler geride kaldı artık

Bende bir gün katılacam aranıza. Yanlız @Nürnberger gelmezse bende yokum.

hehehe Abi ilk buluşmada saçlar uzundu hemde baya uzun. Yani uzun zaman önce gitmedi o saçlar.... Trojkanın saçları baya uzun ve çok seviyeli ve sevecen biri. Gerçekten konuşmayı isteyeceğiniz bir arkadaş...

ve Neverlatenin gizemi devam etmekte fotoalrı çeken kendisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 14 Nisan 2012; 17:58:39 >

• 3. buluşma içi bu sefer tarih uzatılmayacak. hazır olun. Zira dünki çok güzeldi tadı damağımızda kaldı diyebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.