Şimdi Ara

2 Gün Ara ile Mouse ve Klavyem Bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. 2 gün önce klavyem bozulmuştu "zxc nmöç" tuşları çalısmıyor fakat numlock tuşuna basılı tuttugum zaman o tuslara basarsam aynı islevini görüyordu. bende yeni bir klavye aldım. şimdi ise 27 gün önce aldıgım mouse bozuldu en son kapattıgımda hiçbir sorunu yoktu mouse'nin ama simdi sag tusu hiç calısmıyor farklı bir sistem üzerinde denedim yine aynı calısmıyor . baska fare taktım fare sistemimde calısıyor. bu klavye ve mouse yi bozan nedir acaba? virüsten süphelendigim için avast ile tarama yaptım combofix kurdum. sizcede virusmudur?

• şimdide hiçbir müdahale yapmadıgım halde mouse tekrardan calısmaya basladı. hemde calısmaya baslarken kasadan sesler geldi internette geziniyordum sayfa 1-2 kere kendini resledi sağ altta beyaz bir simge çıktı içinde kırmızı çizgili grafikler olan bu ne anlamadım beyler. galiba virüs var pc'de bunu temizlemenin bir yolu yok mudur?
  • Garip bir şeymiş. Sistem geri yükleme noktası oluşturduysaniz geri dönüş yapın yoksa format atın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • virüsler sistemleri donanımsal olarak bozamazlar daha o kadar gelişmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

virüsler sistemleri donanımsal olarak bozamazlar daha o kadar gelişmediler.

çok çok haklısınız bende ona şaşırdım zaten :) çünkü bu mouseyi başka bir sisteme taktım yine aynıydı ama düzelirkenki pc kasması ve sayfaların vs. kendini yenilemesi nasıl veyahut neden oldu benimde kafama takılan soru orada :) mouse a4 tech'in makro mouse tarzı belki bundan olabilir diyecegim ama tüm makrolarını sıfırlamıstım mouse arızalanınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.