Şimdi Ara

2 Gün Oldu Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 18 boy 1.83 kilo 62 amacım hacim kazanmak ve kas yapmak.. Hoca 3 gün alışma süreci ile program vermedi bikaç alet gösterdi bunları yapın tamam dedi sonra senin vücudunu ölçüp program vercem dedi bende yaptım işte o hareketleri dumbelle 5 kg yi kaldırırken sağ çok kolay kaldırdı ama sol kolum kaldıramadı çok zorlandı tıkanıyorum bazen böyle normal mi? alışır mıyım?

• Alisirsin ilk 1 ay zorlanirsin sonra rahat gelir hareketlerin dogrusunu yapmaya ozen goster bu arada cok zayifmissin beslenmene dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    aynen oyle artık daha iyi yiyorum tesekkürler cevap icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Alisirsin ilk 1 ay zorlanirsin sonra rahat gelir hareketlerin dogrusunu yapmaya ozen goster bu arada cok zayifmissin beslenmene dikkat et

3 gün önce ilk kez gittim. 10 kilo bench, butterfly falan yaptım ama kollarım göğsüm fena ağrıyor. Tişört giyemiyorum zorlanıyorum. Bugün gidemedim o yüzden. Evde şınav bile çekemedim ağrıdan.
    konu sahibi arkadaş sende de oldu mu bu?
    veya normal mi? pazartesiye geçer inşallah o zaman giderim ama ağrırken çalışmak olur mu ki?
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Antremandan sonra kaslarini gerdir o agrilar cok normal onlar olmazsa gelisim olmaz demekki iyi ve dogri calisiyorsun antremandan sonra protein alirsan gecer
    Bide hamlik var diye cok ara verme isininca o agrilar biraz gecer

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Gelişmesi için mutlaka ağrı olmasına gerek yoktur bu bilimsel olarak kanıtlanmış

• Yeni baslayanlar icin var bence adamin kaslari kuvvetli degil gelismemis ne kadar agriyorsa o kadar gelisir beslenmen duzgun oldugu surece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.