ark.lar 2 gündür oyuna giremiyorum bilen varsa yarım etsin ne oldu banlandmı bilmiyorum yardım ederseniz sevnirim lvl 58deyim yaa charmı özledim oynamak istiyorum oyuna giremiyorum çook canım sıkıldı yardım pls pls plsss...
nası bir hata yada uyarı çıkıor yazarsan ona göre yardımcı olailiriz
hemen yazıcam bidaha giriym tam yazıym ingilizcem yokta
oyuna giriyorum ID mi yazıyorum şifremi yazıyorum oyun girmiyo ve bu yazı çıkıyo connection failed başlığı altında the accountsis currently in use. Would you like to disconnect the previousconnection ? diye bi yazı ok var ve cancel var ok basınca biraz bekliyo ve tekrar aynı yazı geliyo giremiyorum oyuna yardım ederseniz sevinirim çok saolun ...
charın asılı kalmış... yada en kötu ihtimal charınla başkası oynuyo....,
eger charın asılı kalmışsa serverin resetlendigi anda charın duşer ve rahatca girebillirsin.. bu zaman içinde tek yapman gereken ok tuşuna basmak.. currently use yazısındaki... defalarca basabilirsin
diger kötü ihtimal charınla başkası oynuyosa.. kim olabilir die duşun ve ok ye basmaya devam et.. elbet duşer....
YARDIMCI OALBİLDİYSEM NE MUTLU BANA:D
yok charım la kimse oynamıyo onu çok iyi biliyorum sanırım askıda kalmı charım res nezaman atılır onun hakkında bilgin varmı abi 2 gün oldu hala giremedim oyuna ok tuşun basıyorum sürekli benim başka lvl 51 charım daha var onunla o ikiside aynı clanda ve birbirini ark. listeme ekledim başkası oyuna girse ordan görürüm ama giren yok o yönden rahatım ama askıdayım oyuna giremiyorum çok canım sıkılıyo ban yedimmi diye korkuyorum gerçi ban yiyecek bişey yapmadım ki abi çok saol çok iyi yardımcı oldun çoookkk teşk.ler içim rahatladı biraz daha teşk.ler bu res nezaman atılır o konuda yardımcı olursan çok sevinirim tekrar teşk.ler
aga 51 lvl charım var dion hiç başına gelmedimi daha ya? benim de 2 gun asılı kalmıştı... beklemen lazım... en azondan ok tuşuna basarsan oyuna girmesi lazım... Banlanmadın... sadece asılı kaldın... dedigim gibi Tek yapman gereken ok tuşuna tıka devam
eyvallah çok teşler ilgilendiğin için
Sabred bi gün illa girer en fazla 7 gün sürer
7mi aaaaaaaaaaaa
tahmin söledim reset atılana kadarda girmiyor vs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme