Şimdi Ara

2 Gündür Sokakta Kalıyorum. Edit: 11 GÜN OLDU EVE DÖNDÜM! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
66
Favori
17.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 günü geçti hadi artık eve git anan baban çok merak etmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Hocam bi gün su al satsana?

Ciddiyim al 100-200 tane su al sat sonuçları, harcama-kar vs. buraya yazarsın. Forumun geleneksel mesleğini de yapmış olursun hem

+1
    100-200 de almasın satamazsa neyapacak okadar suyu
    50 tane al bittikçe yine alırsın zaten her köşebaşında bim var
  • @AvriL<3 para sıkıntım yok dostum çok şükür.

@Zedd bankada bir miktar param var şu ana kadae 350-400 tl harcadım.

@malilion face hesabımı 2 günde bir açıp kardeşime mesaj atıp tekrar kapatıyorum. Bizimkiler zaten o kadar evham yapan tiplerden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righte0us -- 16 Ağustos 2016; 13:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Pilot Yahya Bey
    Birikmişim var onu yiyorum. Bir miktarmdaha var.

@Kagan1ane o riski göze alamam şimdi çocuk sizde kalsın para vermiyoruz falan derler bi daha o yüzle eve gidemem

@Cosmos Bebop hocam kesinlikle tavsiye ediyorum manzara müthiş. Madem oralısın sana şöyle tarif edeyim anlarsın.

İBB belediye binasını arkana verip haliç köprüsü yönünde ilerleyeceksin yani. Ondan sonea surların sağ ucunu takip et n sağ tarafta surlar git gide alçalıyor. En son alçaldığı yer 3 mt falan. Benim boy da 1.85. Bi kaç tane taş koydum üst üste o şekilde çıktım zor oldu ama güzeldi. Çıkamam dersen birini al yanına. Önce sen çıkarsın sonra onu çekersin.

@PersonaNonGrata- bugün tam 7. Gün
    Pers yada cuma döncem

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Usta hangi ilden geldin ki? Motorla falan gelmişsin herhalde kaskı montu falan nereye koyuyorsun motoru bir yere park edip bıraktın mı?
    Gece sokakta kalmak banklarda yatmak ne bileyim Nasıl güveniyorsun? Sonuçta birisi gelir bıçaklar gider eşyalarını çalar döver vs. En nihayetinde sokakta her türlü tehlikeye açık bir şekilde uyuyorsun. Üşümüyor musun?
    Hangi otobüsün nereye gideceğini nerden biliyorsun ? Netten mi?

Kardeşim doğma büyüme İstanbulluyum farklı yerden gelmedim. Tüm ana hatları biliyorum zaten, detaylı noktalarıda sora sora buluyorum.
    Motoru kaskla birlikte güvenli bir yere bıraktım sorun olmaz.

Gece yattığım yerler meydanlar ve işlen noktalar. Çoğu yerde de polis var zaten sorun olmuyor. Üşüme oluyor biraz ama idare ediyorum. Haftasonu yağmurlu gecelerde havalimanı ve hastanelerd yattım.

Tüm sorularına cevap verebilmişimdir umarım. Merakın varsa sor lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Ailen kayıp diye polise haber verince gorursun macerayi

Hahaha :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece ve bu sabahtan yeni fotolar eklendi...

• Şimdiye kadar ki en iyi edit idi. Muhteşem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaganiane -- 16 Ağustos 2016; 16:21:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum Anladığım kadarıyla Bostancı civarındasın bende oralardayım akşamları falan bi görüşelim çay içelim sonra devam edersin macerana.
  • Yaş 23 yazmış

Okurken çok keyif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 16 Ağustos 2016; 17:52:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Usta hangi ilden geldin ki? Motorla falan gelmişsin herhalde kaskı montu falan nereye koyuyorsun motoru bir yere park edip bıraktın mı?
    Gece sokakta kalmak banklarda yatmak ne bileyim Nasıl güveniyorsun? Sonuçta birisi gelir bıçaklar gider eşyalarını çalar döver vs. En nihayetinde sokakta her türlü tehlikeye açık bir şekilde uyuyorsun. Üşümüyor musun?
    Hangi otobüsün nereye gideceğini nerden biliyorsun ? Netten mi?

Kardeşim doğma büyüme İstanbulluyum farklı yerden gelmedim. Tüm ana hatları biliyorum zaten, detaylı noktalarıda sora sora buluyorum.
    Motoru kaskla birlikte güvenli bir yere bıraktım sorun olmaz.

Gece yattığım yerler meydanlar ve işlen noktalar. Çoğu yerde de polis var zaten sorun olmuyor. Üşüme oluyor biraz ama idare ediyorum. Haftasonu yağmurlu gecelerde havalimanı ve hastanelerd yattım.

Tüm sorularına cevap verebilmişimdir umarım. Merakın varsa sor lütfen :)

Devamı gelmeli cok keyifli ya

• dışarının fifty tonu
  • Takip ettiğim nadir konulardan biri. Hocam dönmeyin eve

• sokak hayvanlarını da düşündüğünüz için tebrik ediyorum ama niye dışarda kaldığınızı anlamadı9m
  • Takipteyiz hocam bravo
  • @Metallica17 bugün öğlen ayrıldım ordan kardeşim ya öncesen söylesen olabilirdi 2 güb takıldım oralarda. :(

@WE neED teşekkürler :)

@Crazy Goat sokak hayvanlarına her zaman çok özen gösteriyorum teşekkürler sizin de duyarlılığınız için. Dışarda kalma sebebim, can sıkıntısı, ufak bir macera, farklı bir deneyim.

@prostagma çok isterdim ama uyumam gereken bir yatağım var. Çok pis özledim be persembe yada cuma döneceğim

• Hocam DH Konu Dışının en güzel konularından birisi bu. Okumaktan muazzam keyif alıyorum ve bana büyük bir ilham kaynağı oluyorsunuz. Sınavım bitti üniler açıklandı resmen hayata dair hiçbir gizemim kalmadı ve evde mongol gibi yatıp duruyorum. Tabi ara ara çıkıyorum sahaya top oynamaya falan ama bu maceranız baya bişey katmıştır size bile bence. Eğlenceli yani insan park yerine olsun sahaya olsun 1 2 saatliğine gitse bile 4 5 farklı insanla muhabbete giriyor ben severim böyle şeyleri. Herneyse hocam dikkat edin kendinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keepo -- 16 Ağustos 2016; 22:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keepo

Hocam DH Konu Dışının en güzel konularından birisi bu. Okumaktan muazzam keyif alıyorum ve bana büyük bir ilham kaynağı oluyorsunuz. Sınavım bitti üniler açıklandı resmen hayata dair hiçbir gizemim kalmadı ve evde mongol gibi yatıp duruyorum. Tabi ara ara çıkıyorum sahaya top oynamaya falan ama bu maceranız baya bişey katmıştır size bile bence. Eğlenceli yani insan park yerine olsun sahaya olsun 1 2 saatliğine gitse bile 4 5 farklı insanla muhabbete giriyor ben severim böyle şeyleri. Herneyse hocam dikkat edin kendinize

Kardeşim üniversiten hayırlı olsun umarım başarılı olursun.

Düşüncelerin için de teşekkür ederim.Seviniyorum böyle yorumlar görünce:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righte0us -- 16 Ağustos 2016; 22:51:58 >

• 7 gunde kac para harcadin toplam

• quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

7 gunde kac para harcadin toplam

400 ü buldu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.