Şimdi Ara

2 Gündür Sokakta Kalıyorum. Edit: 11 GÜN OLDU EVE DÖNDÜM! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
66
Favori
17.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aya vurursak asgari ucreti bile fazlasiyla geciyor, ben cok cok daha uygun tahmin etmistim. Sanirim keyfi harcamalar yaptiniz fazlasiyla. Sonucta yatacak yere para vermiyorsun, bi tek yemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 16 Ağustos 2016; 23:01:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptiniz kediye peynir verilir mi. Kedinin en nefret ettigi yemek peybirdir. Buyuk ihtimal kediler olmustur bu saate kadar. Aferim size..

• -BES- kullanıcısına yanıt
    Klasik Türk, " aya vurursak " Valla günlük 57 liraya falan denk geliyor çay bile dışarıda artık 2 3 lira olmuşken yemektir kahvaltıdır tuvalettir falan yine buna yakın çıkar aslında. Toplu taşıma falan da var mesela işin içinde
  • Keepo kullanıcısına yanıt
    Hocam duygularıma tercüman olmuşsun. Tam olarak aynı durumdayız

• Yok artık aga hala devam mı?? Valla imrendim bak ne yalan söylim. Güzel bir bir hafta geçirmişsin ama yarın dön artık evine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keepo

Klasik Türk, " aya vurursak " Valla günlük 57 liraya falan denk geliyor çay bile dışarıda artık 2 3 lira olmuşken yemektir kahvaltıdır tuvalettir falan yine buna yakın çıkar aslında. Toplu taşıma falan da var mesela işin içinde

Aynen öyle biraz fazla harcama yaptım yoksa daha uygun olurdu elbette.

Çay, su, wc, hamam 25tl, günlük yarım paket sigara 5tl, yol, tatlı çerez atıştırmalık vs.

Bunlar yemek dışındaki masraflar

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi kalem

Hocam ne yaptiniz kediye peynir verilir mi. Kedinin en nefret ettigi yemek peybirdir. Buyuk ihtimal kediler olmustur bu saate kadar. Aferim size..

Ne alakası var kedi bu sevmediği şeyi yer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Yok artık aga hala devam mı?? Valla imrendim bak ne yalan söylim. Güzel bir bir hafta geçirmişsin ama yarın dön artık evine.

Az kaldı kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

quote:

Hocam ne yaptiniz kediye peynir verilir mi. Kedinin en nefret ettigi yemek peybirdir. Buyuk ihtimal kediler olmustur bu saate kadar. Aferim size..

Kediler kokulari ayirtedemez. Peynirse zehirler

• takipteyiz hocam ana sayfayı güncel tut

seneye ben de böyle bir macera yapmak istiyorum acaba yanıma en sevdiğim arkadaşımı da alsam mı yoksa tek başıma mı aksam
  • quote:

quote:

quote:

Bizim işyerinin oradaki kedi 4-5 yıldır peynir salam poğaça döner çiğköfte ne varsa yediriyoruz hala da canavar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

takipteyiz hocam ana sayfayı güncel tut

seneye ben de böyle bir macera yapmak istiyorum acaba yanıma en sevdiğim arkadaşımı da alsam mı yoksa tek başıma mı aksam

En sevdiğin arkadaşının da en sevdiği arkadaşı sen misin acaba

Şaka bir yana tercih senin. Ben tek olmayı terxih ettim çünkü arkadaşınla yapacağın şeyler belli, edeceğin muhabbet belli.

Farklı şeyler denemk daha güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Usta hangi ilden geldin ki? Motorla falan gelmişsin herhalde kaskı montu falan nereye koyuyorsun motoru bir yere park edip bıraktın mı?
    Gece sokakta kalmak banklarda yatmak ne bileyim Nasıl güveniyorsun? Sonuçta birisi gelir bıçaklar gider eşyalarını çalar döver vs. En nihayetinde sokakta her türlü tehlikeye açık bir şekilde uyuyorsun. Üşümüyor musun?
    Hangi otobüsün nereye gideceğini nerden biliyorsun ? Netten mi?

Kardeşim doğma büyüme İstanbulluyum farklı yerden gelmedim. Tüm ana hatları biliyorum zaten, detaylı noktalarıda sora sora buluyorum.
    Motoru kaskla birlikte güvenli bir yere bıraktım sorun olmaz.

Gece yattığım yerler meydanlar ve işlen noktalar. Çoğu yerde de polis var zaten sorun olmuyor. Üşüme oluyor biraz ama idare ediyorum. Haftasonu yağmurlu gecelerde havalimanı ve hastanelerd yattım.

Tüm sorularına cevap verebilmişimdir umarım. Merakın varsa sor lütfen :)

Hocam gezi parkı evet işlek bir yerin tam ortasında ama gecenin 2 sinde 3 ünde o kadar ıssız ki korkutucu bence.
    Keza Göztepe'deki o parkta o şekildedir.
    Bilemiyorum büyük cesaret

• Hocam bakınca imrendim resmen ne güzel günleriniz dolu dolu geçiyor. Siz paylasmaya devam edin lütfen ilgiyle okuyorum.

• Cok guzel yazi olmus eline saglik. Beklemedeyimm ..

• quote:

quote:

quote:

Ciddi misin bilmiyorum da ciddiysen sağlam saçmalamışsın. Kedi gayet de kokuyu ayırt eder beğenmediği şeyi de yemez. Peynir zehirler falan ne alaka kardeşim, amcamın kedisi peyniri çok sever yıllardır yer saçma sapan bilgi vermeyin.

• Cidden güzel konu olmuş. Gezgin olmak güzel bir şey. Cesaret edip biz de yapabilsek keşke..

• Kardes universitelerin kutuphanelerine git 24 saat acik hemde ucuz otomatlar cay kahve var tertemiz guvenli uyursun . iyi gezmeler iyi eglenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: gestapo1

Kardes universitelerin kutuphanelerine git 24 saat acik hemde ucuz otomatlar cay kahve var tertemiz guvenli uyursun . iyi gezmeler iyi eglenceler

Örnek verebilir misin kardeşim? Ve yerleri nerde? Öğrenci kartı gerekmiyor kı girişte?

Bu gece soğuktan uyuyamadım ilk mesajı editleyip açıklıyorum birazdan

• quote:

quote:

quote:

Usta hangi ilden geldin ki? Motorla falan gelmişsin herhalde kaskı montu falan nereye koyuyorsun motoru bir yere park edip bıraktın mı?
    Gece sokakta kalmak banklarda yatmak ne bileyim Nasıl güveniyorsun? Sonuçta birisi gelir bıçaklar gider eşyalarını çalar döver vs. En nihayetinde sokakta her türlü tehlikeye açık bir şekilde uyuyorsun. Üşümüyor musun?
    Hangi otobüsün nereye gideceğini nerden biliyorsun ? Netten mi?

Kardeşim doğma büyüme İstanbulluyum farklı yerden gelmedim. Tüm ana hatları biliyorum zaten, detaylı noktalarıda sora sora buluyorum.
    Motoru kaskla birlikte güvenli bir yere bıraktım sorun olmaz.

Gece yattığım yerler meydanlar ve işlen noktalar. Çoğu yerde de polis var zaten sorun olmuyor. Üşüme oluyor biraz ama idare ediyorum. Haftasonu yağmurlu gecelerde havalimanı ve hastanelerd yattım.

Tüm sorularına cevap verebilmişimdir umarım. Merakın varsa sor lütfen :)

Hocam gezi parkı evet işlek bir yerin tam ortasında ama gecenin 2 sinde 3 ünde o kadar ıssız ki korkutucu bence.
    Keza Göztepe'deki o parkta o şekildedir.
    Bilemiyorum büyük cesaret

Evet haklısın biraz deli cesareti gerektiriyor :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.