Şimdi Ara

2 Günlük Makinede 'Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve bu durumdan kurtarıldı' hatası neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Henüz 40 ı çıkmamış Laptop ı mı aldığım günden beri hep "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve bu durumdan kurtarıldı" hatası veriyor.
    Bu hatayı almak için özel birşey de yapmıyorum. Chrome da herhangi bir haber sitesi açsam bile hemen bu hatayı verebiliyor.

Mevcut olan driver ı kaldırıp güncel olanını kurmaya çalıştığımda da başarısız uyarısı alıyorum sürekli.

Cihaz Modelim:
    Samsung NP350V5C-S0FTR

8 GB DDR3
    2 GB AMD HD 7600M Series [Bu çalışmıyor]
    i7 2.4 Ghz
    vs..

Yardımcı olabilecek varsa Beni çok mutlu eder 2500 Tl gittiği için çok üzülürüm

• bildiğim kadarıyla 2gb amd hd olan oyunlarda çalışır ama tam emin değilim oyun açıkken alt+enter yapıp oyunu aşağı indirmeden bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 5 Ekim 2013; 12:09:12 >
  • Emin_rmys E kullanıcısına yanıt
    formatla çözülür... sistem dosyaları fln bozulmuştur. korkmaya gerek yok. temiz kurulum yapın, sadece temel sürücüleri yükleyin öyle deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bildiğim kadarıyla 2gb amd hd olan oyunlarda çalışır ama tam emin değilim oyun açıkken alt+enter yapıp oyunu aşağı indirmeden bakın

Yani sadece oyun açıkken mi çalışır?
    Fakat şöyle bir durum var Ekran kartı driver ının eksik olduğu uyarısı görünüyor cw center da. samsung un kendi bilgisayar uygulamasındaki günlükte güncellemem gerektiği yazıyor ve güncelle dediğimde en son adımda başarsız oldu diyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

formatla çözülür... sistem dosyaları fln bozulmuştur. korkmaya gerek yok. temiz kurulum yapın, sadece temel sürücüleri yükleyin öyle deneyin derim.

quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

W8 diskim yok. ürün kurtarma disk im yok. win7 var ama ben win8 istiyorum. servise götürsem garantiye girerse onlar format atar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin_rmys

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bildiğim kadarıyla 2gb amd hd olan oyunlarda çalışır ama tam emin değilim oyun açıkken alt+enter yapıp oyunu aşağı indirmeden bakın

Yani sadece oyun açıkken mi çalışır?
    Fakat şöyle bir durum var Ekran kartı driver ının eksik olduğu uyarısı görünüyor cw center da. samsung un kendi bilgisayar uygulamasındaki günlükte güncellemem gerektiği yazıyor ve güncelle dediğimde en son adımda başarsız oldu diyor :(

indir bakalım

http://www.amd.com/tr/products/technologies/amd-catalyst/Pages/catalyst.aspx

• Bu hata genelde ekran kartı aşırı ısındığında otomatik olarak sistemin ekran kartını kapatması ile oluşur,koltuk yada yorgan üzerinde kullanmıyorsunuz değil mi pc yi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • formatlayın düzelmesse hangi durumda yaptığını analatan yazı veya resimler ile birlikte garantiye verin makinayı.
  • ilginiz için teşekkür ederim driverın güncel hali yayınlanmış ve halletim. cod ghost u bile saatlerce oynayabiliyorum artık =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.