Şimdi Ara

2 günlük S3'ümü ne kadara satabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

En fazla edeceği 1150 tl civarında sıfır yeniçarşımda zaten kampanyalarla 1170 tl geliyor

konuyla alakasız ama yeni konu açmayayım.

bende s3 almayı düşünüyorum yeniçarşımda kampanya ile 1170 nasıl oluyor en ucuz 1370'e var telefon, hsbc %10 bonus kampanyasından mı bahsediyorsunuz acaba?

hepsiburada da 1270 kdv dahil olmayan fiyatı o da pek uygun değil.

araştırdığım en uygun bonubon.com da buldum 1319'a düşüyor ttnet indirimi ile. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freak7

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

En fazla edeceği 1150 tl civarında sıfır yeniçarşımda zaten kampanyalarla 1170 tl geliyor

konuyla alakasız ama yeni konu açmayayım.

bende s3 almayı düşünüyorum yeniçarşımda kampanya ile 1170 nasıl oluyor en ucuz 1370'e var telefon, hsbc %10 bonus kampanyasından mı bahsediyorsunuz acaba?

hepsiburada da 1270 kdv dahil olmayan fiyatı o da pek uygun değil.

araştırdığım en uygun bonubon.com da buldum 1319'a düşüyor ttnet indirimi ile. :)

Siz sıfır cihaza bakıyorsunuz. Bu konuda 2.el cihaz var. İade olmazsa 2.el olarak kalır. Forumda 2.el bölümüne bir göz atın derim. 1100-1300TL'e sıfır ve kayıtlı cihaz bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atalog

Ne kadar güzel sallıyorsunuz

1 Aydır telefon fiyat araştırması yapıyorum.

Benim telefonum resmi distribütör garantili.

Sizin bahsettiğiniz fiyatlar; "PARALEL İTHALAT-GARANTİSİZ VEYA YURTDIŞI GARANTİLİ"

Elden 1550ye verim.

1450 tl ye ben telpa garantili cihaz aldım sıfır :) bahariye iletişimden sen neyin peşindesin dostum :D
  • Telefonu satabilecegin en yuksek fiyat 1200 dur herhalde ..

• 1550'ye satarsın bekle sen, 1300'e satsan bile iyi senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Kasım 2012; 16:01:56 >
  • O halde satılık telefon yok.
  • quote:

O halde satılık telefon yok.

by :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

quote:

Telefon alacak olursun pahalıdır, satacak veya değiştirecek ol bedavaya almaya çalışırlar.
  • quote:

Dün ünlü bir teknoloji mağazasından resmi distribütör garantili S3 aldım ama aklım hep not2'ye gidiyor.

Not2 almak için şuan satılığa çıkarsam ne kadara satabilirim?

2 günlükse sebep sunmadan aldığın yere verebilirsin hukuki olarak bu hakkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

quote:

Dün ünlü bir teknoloji mağazasından resmi distribütör garantili S3 aldım ama aklım hep not2'ye gidiyor.

Not2 almak için şuan satılığa çıkarsam ne kadara satabilirim?

2 günlükse sebep sunmadan aldığın yere verebilirsin hukuki olarak bu hakkın.

Telefonlarda değişim yokmuş, sim kart takılınca imeil numaran uyduya gidiyormuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

quote:

Telefon alacak olursun pahalıdır, satacak veya değiştirecek ol bedavaya almaya çalışırlar.

bu konuda haklısın dostum.
  • Fiyat birazda senin insafına kalmış mecbur satmak zorundaysan gerçekten senin ihtiyacına cevap vermiyorsa fiyatı kıracanki satılsın yok ben tok satıcıyım satılmassada sorun yok dersen ona göre fiyat koyacan....
  • quote:

Ne kadar güzel sallıyorsunuz

1 Aydır telefon fiyat araştırması yapıyorum.

Benim telefonum resmi distribütör garantili.

Sizin bahsettiğiniz fiyatlar; "PARALEL İTHALAT-GARANTİSİZ VEYA YURTDIŞI GARANTİLİ"

Elden 1550ye verim.

sifirini 1500 e aldim millet de enayi zaten.

• valla dostum o kadar piyasa araştırmışsın keşke bişeyler öğrenmiş olsaydın. sim kart takılan telefonlar değil 2 gün yarım saatlik bile olsa geri iade veya değişimini yapmıyorlar malesef. ayrıca o fiyata kolay gelsin sana bi iki ay daha araştır belki satarsın ;)
  • 1450-1500'e distribütör garantili sıfır cihazlar varken 1600 liraya senin öyle ya da böyle kullanılmış telefonunu alan çıkarsa alana geçmiş olsun demek düşer.
  • note çok büyük. hiç bulaşma derim. ben kullanamadım. satıp s3 aldım. s3 mükemmel bir cihaz. en ideal cep boyutu bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

note çok büyük. hiç bulaşma derim. ben kullanamadım. satıp s3 aldım. s3 mükemmel bir cihaz. en ideal cep boyutu bana göre.

Evet bende alıştım ve sevdim. Satıştan vazgeçtim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

note çok büyük. hiç bulaşma derim. ben kullanamadım. satıp s3 aldım. s3 mükemmel bir cihaz. en ideal cep boyutu bana göre.

Evet bende alıştım ve sevdim. Satıştan vazgeçtim.

en iyisini yaptınız...
  • Basligi actiginda 3 günlüktü şimdi 5 günlük oldu. 1150 canlı veririm. İlgilenirsen pm.

• Helalinden 400 veririm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.