Şimdi Ara

2 günlük S3'ümü ne kadara satabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız komik olan garanti vs için verilen o kadar farka, 2 gün sorna iade edilememesi.

Niye verilir ki okadar fark, 2 gün iadesi olmuyorsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalog

quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

quote:

Dün ünlü bir teknoloji mağazasından resmi distribütör garantili S3 aldım ama aklım hep not2'ye gidiyor.

Not2 almak için şuan satılığa çıkarsam ne kadara satabilirim?

2 günlükse sebep sunmadan aldığın yere verebilirsin hukuki olarak bu hakkın.

Telefonlarda değişim yokmuş, sim kart takılınca imeil numaran uyduya gidiyormuş.

Bu durum cihazınızı iade etmenize engel değil. Savaş halindeki Amerika hariç hiç kimse bu sinyale ulaşamaz.

• quote:

O halde satılık telefon yok.

benım anlamadıgım tavrınız. siz bi yardım ıstıyosunuz yanlıs anlamdıysam ve daha sonra ınsalara soylenıosunuz kımse o fıyata sat dememıs o fıyata satILIR demiş. tavrınızın cirkin oldugu dusuncesındeyım.buda her arkadasın görüşü gibi benım dusuncemdır,forum mantıgı olarak ınsanlar da burda dusuncelerını yazar.tabı konu dısına cıktıgım ıcınde ozur dılerım forumdakılerden.

edit:bu arada magazadakılerın ılk gorevı ıade ettırmeyı onlemektır.ılk soledıklerıne ınanırsanız kı oldukca sacma sallamıslar, o sizin hatanızdır.gecmiş olsun.biraz haklarınızı bıldıkten sonra sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blancbec -- 5 Kasım 2012; 0:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blancbec

quote:

benım anlamadıgım tavrınız. siz bi yardım ıstıyosunuz yanlıs anlamdıysam ve daha sonra ınsalara soylenıosunuz kımse o fıyata sat dememıs o fıyata satILIR demiş. tavrınızın cirkin oldugu dusuncesındeyım.buda her arkadasın görüşü gibi benım dusuncemdır,forum mantıgı olarak ınsanlar da burda dusuncelerını yazar.tabı konu dısına cıktıgım ıcınde ozur dılerım forumdakılerden.

edit:bu arada magazadakılerın ılk gorevı ıade ettırmeyı onlemektır.ılk soledıklerıne ınanırsanız kı oldukca sacma sallamıslar, o sizin hatanızdır.gecmiş olsun.biraz haklarınızı bıldıkten sonra sorun yoktur.

Hocam yanlış düşünüyor ve haksız eleştiri yapıyorsunuz.

Ben telefonu aldıktan 1 gün sonra not2 ile tanıştım ve işime daha çok yarayacağını gördüm.

Ve fikir almak için konu açtım.

Reyonda 1600'e satılan telefonu reyon şefi olan arkadaşım sayesinde 1500e aldım.

Kılıftır, kurulumdur, jelatindir falan 1600'e yaklaştı.

1500-1550 ye satabilir miyim acaba diye fikir almak istedim.

Ama bazı arkadaşlar,

Düşmüşüm, zor durumda kalmışım, muhtaçmışım, hata yapmışım gibi hoş olmayan yorumlar yaptılar.

Neyse iade konusuna gelecek olursak, mağazada yetkileri olan o arkadaşımla özel görüşme yaptığımda imkan olsa değişim yapabilirdi.

• Bir urunun degerinin cok cok altinda para teklif edenlere kisaca mezarci denir. Cevap yazmaya bile geek yok o kisilere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blancbec

quote:

Hocam yanlış düşünüyor ve haksız eleştiri yapıyorsunuz.

Ben telefonu aldıktan 1 gün sonra not2 ile tanıştım ve işime daha çok yarayacağını gördüm.

Ve fikir almak için konu açtım.

Reyonda 1600'e satılan telefonu reyon şefi olan arkadaşım sayesinde 1500e aldım.

Kılıftır, kurulumdur, jelatindir falan 1600'e yaklaştı.

1500-1550 ye satabilir miyim acaba diye fikir almak istedim.

Ama bazı arkadaşlar,

Düşmüşüm, zor durumda kalmışım, muhtaçmışım, hata yapmışım gibi hoş olmayan yorumlar yaptılar.

Neyse iade konusuna gelecek olursak, mağazada yetkileri olan o arkadaşımla özel görüşme yaptığımda imkan olsa değişim yapabilirdi.

bi forumda herkes sıze cıddı cevap vermek le yukumlu degıl kı size verieln cevaplar da ciddi bulduklarınız la konusur fikir alırsınız. konu sapmasın cokta uzatmayayım. konu hakkında da yorum yapayım benım ıcınde ederi 1300 ü gecmez.gharantinin hiç bi onemı yok kı bu yorumu 1100 tl ye yurtdısından bu cıhazı getırmıs bırı olarak soyluyorum. ha bu benım yorumumdur . ne derler her kor satıcının bır kor alıcısı vardır .alan mutlaka cıkabılır sahibinden e ilan vererek deneyebılırsınz sansınızı :) yada yakınlarınıza satabılırsınız tanıdıklarınıza fılan. iyi satışlar.:)

edit: note 2 bende cok begenıorum.bende keske ıyı fıyata satsamda alsam. ama su pıyasada yurtdısı telefonuna verılcek fıyatı sız dusunun.oyuzden note 2 den daha dusunmeden vazgectım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blancbec -- 5 Kasım 2012; 2:40:30 >

• quote:

.Sizin bahsettiğiniz fiyatlar; "PARALEL İTHALAT-GARANTİSİZ VEYA YURTDIŞI GARANTİLİ"

paralel ithalat ve distribütör ün tek farkı fiyattır onun dışında ikisi de sonuçta aynı cihaz ve bozulduğunda ikisi de samsung teknik servisine yollayacak cihazı.

herkes distribütör den alınca daha sağlam olacağı düşüncesinde ama bunun aslı astarı yok. ithalatçı ve distribütör ikisi de yasalar önünde aynı ve ikisi de sattığı cihazın en az iki yıl arkasında durmak zorunda. ithalatçı denince merdiven altı firması değil bunlar devlete vergisini veren yasal şirketler.

koca koca "paralel ithalat" değil denince cihazın değeri artmıyor tam tersine işi bilmediğiniz ortaya çıkıyor. ayrıca değil iki günlük isterse iki dakikalık olsun jelatinini açtıktan sonra o ikinci el cihazdır ve o fiyattan gider.

1500tl gibi bir fiyata alacak olan varsa bana da mesaj atsın 2-3 tanede ben satayım kendisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: zftt

quote:

.Sizin bahsettiğiniz fiyatlar; "PARALEL İTHALAT-GARANTİSİZ VEYA YURTDIŞI GARANTİLİ"

paralel ithalat ve distribütör ün tek farkı fiyattır onun dışında ikisi de sonuçta aynı cihaz ve bozulduğunda ikisi de samsung teknik servisine yollayacak cihazı.

herkes distribütör den alınca daha sağlam olacağı düşüncesinde ama bunun aslı astarı yok. ithalatçı ve distribütör ikisi de yasalar önünde aynı ve ikisi de sattığı cihazın en az iki yıl arkasında durmak zorunda. ithalatçı denince merdiven altı firması değil bunlar devlete vergisini veren yasal şirketler.

koca koca "paralel ithalat" değil denince cihazın değeri artmıyor tam tersine işi bilmediğiniz ortaya çıkıyor. ayrıca değil iki günlük isterse iki dakikalık olsun jelatinini açtıktan sonra o ikinci el cihazdır ve o fiyattan gider.

1500tl gibi bir fiyata alacak olan varsa bana da mesaj atsın 2-3 tanede ben satayım kendisine.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

alalı 2 gün olduysa aldığın yere iade et sorgusuz suhalsiz 1 hafta geçmediği sürece almaları gerekir diye biliyorum yanılıyorsam bilen düzeltsin

bu 1 hafta iade süresi sadece internetten alışverişlerde geçerli. mağazadan elden alışverişler için koşulsuz iade diye yasal bir durum yok. mağazanın insafına kalmış.
  • en iyi kararı vermişsin
  • Arkadaşım Hakkaride asker.1050 tl ye full kutu ve sıfır kayıtsız s3 var diyor.Düşünün bize ne kadar kazık attıklarını işte.Kaldı ki 1050 ye satan adam da kar ediyor 1700 e satan adam da.Bu arada 2.eli bayağıdır takip ediyorum.Satabileceğiniz maksimum rakam 1250
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorhan

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

alalı 2 gün olduysa aldığın yere iade et sorgusuz suhalsiz 1 hafta geçmediği sürece almaları gerekir diye biliyorum yanılıyorsam bilen düzeltsin

bu 1 hafta iade süresi sadece internetten alışverişlerde geçerli. mağazadan elden alışverişler için koşulsuz iade diye yasal bir durum yok. mağazanın insafına kalmış.

tüketici yasasında böyle bir madde de yok, hertürlü mal 1 hafta içinde koşulsuz iade edilebilir diyor, bilmeyenleri o şekilde kandırıyorlar sen kendi hakların neler bileceksin bu ülkede yaşıyorsan yoksa anında geçirirler, unutmayın dünyada birbirini en çok kazıklayan toplum seçildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Kasım 2012; 10:32:26 >

• Peki sim kart takmadım desen adam nerden bilecek? Sadece kutu açık.almak zorunda aslında.

• dostum telefon güzel almışsın birkere devam :) zaten "2 günlük S3'ümü ne kadara satabilirim?" diye başlık açmıssın satabilirim demissin, satmalıyım veya satmam gerek falan dememişsin
  • Kafadan sıfırı ile arasında 250 300 lira oynar. Yani sıfır s 3 ne kadar ise düş o fiyattan.
  • 1000 lira nakit veriyim hala duruyosa.

• Not2 için ya satacağım ya da takas edeceğim.
  • Ölücüler üşüşmüș hemen.

• 1200TL ederi var. En fazla 1300TL verilir. Daha fazla verecek olduktab so ra Note 2 var zaten. Kutuyu açtığınız an ikinci el olur ve sıfır aldığınız fiyattan en az 200-300TL aşağı düşer. Sahibinden gibi sitelere ilan verin, sabırlı olursanız alıcı çıkar.

• Sıfır cihaz kutusunda en son 1400
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.