Şimdi Ara

2 günlük S3'ümü ne kadara satabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ünlü bir teknoloji mağazasından resmi distribütör garantili S3 aldım ama aklım hep not2'ye gidiyor.

Not2 almak için şuan satılığa çıkarsam ne kadara satabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalog -- 3 Kasım 2012; 0:03:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atalog

Dün ünlü bir teknoloji mağazasından resmi distribütör garantili S3 aldım ama aklım hep not2'ye gidiyor.

s3 ile neyi yapamadın? note 2 ile ne yapmayı düşünüyorsun?
  • Fiyatinda fazla bir oynama olacagini zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Dün ünlü bir teknoloji mağazasından resmi distribütör garantili S3 aldım ama aklım hep not2'ye gidiyor.

Sanatçıların sahne fotoğrafçısıyım. O sebeple beni daha fazla tatmin edecek ekranıyla.

Kapaklı kılıf, jelatin ve kurulumu dahil 1600'e vermeyi planlıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Sanatçıların sahne fotoğrafçısıyım. O sebeple beni daha fazla tatmin edecek ekranıyla.

Kapaklı kılıf, jelatin ve kurulumu dahil 1600'e vermeyi planlıyorum

Üstad kötü haber 1599 TL sıfır satılıyor zaten ki bazı yerlerde indirimle 1400'lü fiyatlara da düşebiliyor. 1600 gibi rakamlara satmanız imkansız gibi görünüyor. Takasta belki yüksek fiyata gidebilir ama elden nakit satmak istiyorsanız maksimum 1300'e satabilirsiniz. (bu belirttiğim fiyat 16 GB model için)

• 1200 sadece cihaz. Kılıf vs ile de 1300 olur en fazla. 1270TL'e indirim ile sıfır cihaz alınabiliyor zaten...(bknz:Hepsiburada indirimi)

• Forumda devamli fiyat takibi yaparim.
    1300 tl uzeri yazanlarin cihazlari hala duruyor.
    1200 - 1300 tl arasi ancak satabilirsiniz.
    Cihazinizi takasta kullanmayi deneyin isterseniz.
    Yurtdisi sifir ya da yurtici ikinci el veya sifir bir note 2 ile takasa girin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En fazla edeceği 1150 tl civarında sıfır yeniçarşımda zaten kampanyalarla 1170 tl geliyor
  • 1000 lira vereyim tiko para...
  • Kamerasına güveniyorsanız Note 2'nin de kamerası, yazılımı ve lensi birebir aynı. sadece daha büyük ekran istiyorsanız da eğer telefonunuzdan telefon olarak memnunsanız satmayın, Google Nexus 7 tabletini oldukça uygun bir fiyata bulup alın derim.

2 günlük cihazı 2 günlükken satmak için 1200-1250 gibi bir fiyat vermeniz lazım o zaman da kaybınız büyük olur. Kayıp az olsun derseniz 1400 civarı fiyat verirsiniz, pazarlıkçılar kafanızın etini yer (onlar da haklı piyasa belli, Nexus 4 ve iPhone 5 geliyor) bu defa 10-15 gün satamazsınız artık cihazınız 2 günlük olmaz ..

Sonuçta çok güzel ve başarılı bir cihazınız var, tadını çıkarın derim. Yukarıda bahsettiğim zararın miktarına da fazladan çok güzel bir cihaz bulabilirsiniz. 500-600 civarı Nexus 7ler..

• arkadaşım neden aldın o zaman 500 tl zarar ediceksin en az değmez buna

• Ne kadar güzel sallıyorsunuz

1 Aydır telefon fiyat araştırması yapıyorum.

Benim telefonum resmi distribütör garantili.

Sizin bahsettiğiniz fiyatlar; "PARALEL İTHALAT-GARANTİSİZ VEYA YURTDIŞI GARANTİLİ"

Elden 1550ye verim.
  • 1.600 le başladı önerilen fiyat 1000 tl ye kadar düştü. 2 gün daha beklese hiç satamayacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

1.600 le başladı önerilen fiyat 1000 tl ye kadar düştü. 2 gün daha beklese hiç satamayacak bence.

Herkes biliyor aslında o telefonun 1600 edeceğini.

Beni cahil sanıyorlar
  • alalı 2 gün olduysa aldığın yere iade et sorgusuz suhalsiz 1 hafta geçmediği sürece almaları gerekir diye biliyorum yanılıyorsam bilen düzeltsin
  • quote:

quote:

1.600 le başladı önerilen fiyat 1000 tl ye kadar düştü. 2 gün daha beklese hiç satamayacak bence.

Beni cahil sanıyorlar

doğrudur fiyatlardan haberim yokta bizim millette garantili bi cihazı paralel ithalatla karşılaştırma huyu var maalesef.

• Mezarcılar basmış konuyu
  • quote:

quote:

Beni cahil sanıyorlar

Arkadasim, paralel ithalat ile resmi distributor urunu karsilastiranlar hata yapiyor tamam ama bende ayni sekilde cihazimi satmak istedim 1250 tl cektiler. Forumdaki fiyatlara bir bak derim. Adam 2 gun degil 2 saatlik distributor garantili cihaza 1300 tl cekerken sen o fiyata imkansiz bu forumda alici bulamazsin.

Madem piyasayi burdaki bircok kisiden iyi bilil takip edebiliyorsun da ne diye boyle bir konu actin o zaman ?

Bende idia ediyorum sen o fiyata birak forumu forum disina o cihazi satamazsin.

• 900 lira vereyim

Şaka bir yana o telefonun satılacağı fiyat 1200 lira civarı. Sıfırı zaten 1450 liraya çok rahat bulunabiliyor.

• 1600TL'e bulursan alıcı biz de satalım. Kaç aydır takip ediyorum ve bu cihazın ederi kılıf vs ile olsa olsa 1300-1350TL olur. Pazarlıkla veya indirimle Vatan, HB gibi yerlerde zaten 1300-1400TL civarına bulunabiliyor. Garanti dediğiniz şey yazılımdan ibaret. En ufak çizik, çatlak için 350-400 liradan kapı açıyorlar... Ha garantili ha garantisiz. Alacağınız hizmet aynı. Cihazın kutusunu açtığınız anda 2. El olur ve fiyat düşer. Kusura bakmayın ama bu işler böyle.

Ya aldığınız yere iade edin ya da aradaki fiyat farkına tablet alın derim. 1200-1300'den fazla fiyat çekenlerin cihazları ellerinde duruyor. Ekran, ram ve sağlamlık haricinde Note 2'nin artıdan çok eksisi var...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.