Şimdi Ara

2 haftada 10-20 net artırmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe: 30-35 arası
    Sosyal: 15-20 arası
    Matematik: 25-30 arası
    Fen: 25-30 arası

90 100 net falan geliyor bu hafta her gün 2 deneme olacağız. Sizce matematiği ve feni 30'a, türkçeyi de 35'e sabitleyebiir miyim? Ve bu seri denemelerin bana faydasi olur mu gerçekten? Tecrubeli arkadaslar bi bakarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2 Haftada 10-20 Net Artış Mümkün Mü?

TYT sınavında netlerini artırmak isteyenler için önemli bir soru, "2 haftada 10-20 net artış mümkün mü?" sorusudur. Bu sorunun cevabı, çalışma alışkanlıklarına, çalışma saatlerine ve başlangıç seviyelerine bağlı olarak değişir.

Çalışma Alışkanlıkları

Etkili çalışma alışkanlıkları, netlerini artırmada çok önemlidir. Her gün düzenli olarak çalışman, konuları tekrar etmen ve hata yaptığın soruları çözmen gerekir. Konuları iyice anlamayana kadar devam etmelisin.

Çalışma Saatleri

Netlerini artırmak için yeterli zaman ayırman gerekir. 2 hafta gibi kısa bir sürede 10-20 net artış hedefliyorsan, günde en az 4-6 saat çalışman gerekebilir.

Başlangıç Seviyesi

Başlangıç seviyen de net artış potansiyelini etkiler. Daha düşük bir seviyeden başlıyorsan, daha yüksek bir net artışa ulaşman daha olasıdır. Öte yandan, halihazırda yüksek bir seviyedeysen, 10-20 net artışa ulaşmak daha zor olabilir.

Gerçekçi Hedefler Belirle

2 haftada 10-20 net artış, bazı kişiler için mümkün olsa da herkes için gerçekçi bir hedef olmayabilir. Kendine gerçekçi hedefler belirlemek, motivasyonunu koruman ve hayal kırıklığını önlemen için önemlidir. Eğer başlangıç seviyen düşükse, 2 haftada 5-10 net artış gibi daha makul bir hedef belirlemeyi düşünebilirsin.

Öneriler

• Düzenli ve disiplinli bir çalışma programı oluştur.
    • Konuları iyice anlamayı hedefle.
    • Hatalarından öğren ve aynı hataları tekrar yapmaktan kaçın.
    • Soru çözümüne ağırlık ver.
    • Yardıma ihtiyacın varsa, öğretmenlerinden veya özel derslerden çekinme.

Sonuç olarak, 2 haftada 10-20 net artış mümkün olsa da, bunu başarabilmek için disiplinli bir çalışma ve çok sayıda soru çözümü gerektiğini unutmamak gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Heyecanlanıp dikkat hatası falan yapiyosan baya artar. Ama konu eksiğin varsa aynı konu boyuna yanlış çıkar tr de belki şansa yaparsın ama sosyal ve fen boyuna yanlış çıkar

Hangi saatlerde oluyorsunuz bi de merak ettim bende sizin program gibi yaparım belki

• kardesim sabitleyebilir miyim ne demek ya sinavda sorularin nasil gelecegini bile bilmiyoruz o 100 gelen netin 70 de gelebilir 120 de gelebilir ygs bu senin belli bi birikimin var sonucta o gun sinav gununde sana bagli yani her sey suan kaldiki sinavlarindan cok farkli olacak ygs onlarda 100 yaptim aha garanti ygsde de 100 yapacam diye bise yok

• 20 net dedigin sey senin iki haftada olacak bise olsaydi herkes 10 hafta calisip 100 net artirdi o mantikla su sorulardan vazgecin artik ya

• dil bilgisi eksiğin yoksa trden yapamazsın bi yerden sonra o anki odağına bağlı oluyor türkçe. matematikte de çok soru tipi var 2 haftada artacağını sanmıyorum ama sosyalin düşük ve fenden belli ki konu eksiğin var.Ancak bunlara çalışırsan artar ama sanmıyorum ki 20 net artsın.En fazla 10 artar o da coğrafya konularını halledersen ve fen eksiklerini tam belirleyip kapatabilirsen.
  • Artabilir hocam. Türkçen gayet iyi artışa ihtiyaç yok. Sosyal belli ki konu eksiği var. İyi bir vakit ayırırsan 1 haftada 25 30lara çıkabilirsin. Mat ise biraz zor . Fenden de eksik olduğun konulara iyi çalışirsan neden olmasın? Ama çok, iyi bir çalışma şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
    16 yıl önce açıldı
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Heyecanlanıp dikkat hatası falan yapiyosan baya artar. Ama konu eksiğin varsa aynı konu boyuna yanlış çıkar tr de belki şansa yaparsın ama sosyal ve fen boyuna yanlış çıkar

Hangi saatlerde oluyorsunuz bi de merak ettim bende sizin program gibi yaparım belki

9da giriyoruz denemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: cCcWalterWhitecCc

20 net dedigin sey senin iki haftada olacak bise olsaydi herkes 10 hafta calisip 100 net artirdi o mantikla su sorulardan vazgecin artik ya

Zaten istediğim nete HER ZAMAN ulaşamadığımdan yakınıyorum burda. 140 netten 160 nete 2 haftada nasıl ulaşırım gibi bir soru sormadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 150netyapiyorumcokmukotu

dil bilgisi eksiğin yoksa trden yapamazsın bi yerden sonra o anki odağına bağlı oluyor türkçe. matematikte de çok soru tipi var 2 haftada artacağını sanmıyorum ama sosyalin düşük ve fenden belli ki konu eksiğin var.Ancak bunlara çalışırsan artar ama sanmıyorum ki 20 net artsın.En fazla 10 artar o da coğrafya konularını halledersen ve fen eksiklerini tam belirleyip kapatabilirsen.

Dil bilgisi tam değil her sınav en az 4 boşla başlıyorum. Sosyalde ise tarihi yapabiliyorum, coğrafyadan bildiğimi işaretliyorum, felsefeye kafa kalmıyor.

• DeusZero D kullanıcısına yanıt
    tamam kardesim kusuruma bakma yanlis anladim seni ben bu aralar hep boyle sorular gordugum icin forumda

• hocam netler ve durumumuz aynı, benim dikkatsizlikten gidiyor hep ya da heyecandan. artık tamamen sınav anına bağlı. dil bilgisi ve geo yok bende onun dışındaki soruları bir şekilde çözebiliyorum. umarım başarırız biz de.

hedef 105 net bu arada.

dilbilgisi ve geometri çalışacağım şu son günlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruthdure

hocam netler ve durumumuz aynı, benim dikkatsizlikten gidiyor hep ya da heyecandan. artık tamamen sınav anına bağlı. dil bilgisi ve geo yok bende onun dışındaki soruları bir şekilde çözebiliyorum. umarım başarırız biz de.

hedef 105 net bu arada.

Umarım başarırız. Olacağımız denemeleri iyi analiz edip yanlışlarımıza yoğunlaşırsak neden olmasın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeusZero

quote:

Orijinalden alıntı: Ruthdure

hocam netler ve durumumuz aynı, benim dikkatsizlikten gidiyor hep ya da heyecandan. artık tamamen sınav anına bağlı. dil bilgisi ve geo yok bende onun dışındaki soruları bir şekilde çözebiliyorum. umarım başarırız biz de.

hedef 105 net bu arada.

Umarım başarırız. Olacağımız denemeleri iyi analiz edip yanlışlarımıza yoğunlaşırsak neden olmasın ki?

kesinlikle. matematik için dershaneden ayrı olarak metin denemeleri aldım bölüm denemesi. harika bir deneme çözdüm ilk denemeyi. 13 lira falan sende almalısın çok yakın ösym tarzında soruları var, öyle apotemi gibi rasyonel sayıları bile hayvanımsı bir şekilde sormuyor.

bu arada hedef ne hocam senin? ben lys konusunda kendime güveniyorum iddialıyım özellikle fizik konsunda.
    bu sene olmaz galiba ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum şimdiden. itü uzay benim.

• Şansına bağlı.
  • ya öyle direk artar mı bilmem ama ygsde heyecan falan yapmazsan şansın da iyi giderse mümkün
  • Aga bu sınavın olayı zaten. 1 net çok değersiz gibi geliyor ama koskoca optik konusundan en fazla 1 soru(1 net) geliyor.
  • Metin aklımda bulunsun teşekkür ederim. Hedefim 30k lysde özellikle kimya ve biyolojide kendime güveniyorum ben de.

• Beyler direkt ilacinizi veriyorum.Son 10 yilin cikmis ygs sorularini çözün internetten yanlislariniza konu anlatimiyla internetten bakin kesin bi' artis goreceksiniz.Ben yabanci dilden hazirlaniyordum hayatimda en son fen bilimlerini 9.sinifta gormustum.Sinavdan 1 hafta önce can sikintisina internetten fen bilimlerinin cikmis sorularina baktim 15 net cikartmisim

Sinavda cok zor degil abartmayin

• DeusZero D kullanıcısına yanıt
    İnşallah ikimiz de ulaşırız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.