Şimdi Ara

2 haftalık daum ,2 aylık ersun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya anlamıyorum arkadaşlar daumla 10 günde bursa u dönüşü yaparken biz nasıl 2 ayda ligin en kötü oynayan takımı modundayız bursanın maliyeti fenerin on da biri bile etmezken

• Olay sadece teknik direktörde mi? Sahada futbolcular özveri göstermedikten sonra Daum gelsin Luxemburgo gelsin farketmez.

Alper'in uzun süre top sürüp pas verecek adam bulamayınca kollarını açıp isyan etmesini herkes gördü.
  • Yanlış tespit. Bursa geçen hafta Eskişehir maçında dökülüyordu. Bursa Galatasaray arasında zaten bizle GS arasındaki gibi bi istatislik var. 1997'den beri Gs, Bursa'da kazanamıyor, ters gelen bi takım. Daum'un tabii etkisi var ama 'U' dönüşü biraz uçuk olur.
  • Aziz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki suç sırf TD de değil Futbolcuyu mental olarak hazırlayacak adam da ersun değilmi mireles,baroni,webo, gibi milyonluk eşşekler dururken stoch'u gönderende o değil mi..tab asıl mevzu onu oraya getirenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

Alper'in uzun süre top sürüp pas verecek adam bulamayınca kollarını açıp isyan etmesini herkes gördü.

kocaman bir sıkıntı hemde. futbol zekası kıt oyuncuları bir araya toplayınca takım kurduk sanıyorlar . başkan da diyorki , son yılların en iyi f.bahçesi şöyle takım kurduk böyle niye oluyo. f.bahçe li arkadaşların çoguda çok iyi bir takımız yav niye böyle oynuyoruz. acaba hoca damı sorun. kesin hocadır diye dövünüyor.
  • saçma bir konu olmuş.fener de bursa da geçen senede böyle oynuyorlardı. fenerin sorunu oyuncularla ilgilidir. özellikle orta saha çok isteksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu hafta bursaspor idmanları ile ilgili haberleri takip ettim. Daum hayvan gibi çalıştırdı koşturdu topçuları. Bugün Habertürk'te Faik Çetiner Ersun Yanal Fenerli futbolcuları antreman yaptıramıyorum, bir şekilde bahane bulup antreman yapmak istemiyorlar dedi. Aradaki fark bu bence. Sıkı çalışan her zaman kazanır.
  • cevap basit.Daum 3 senedir korkak , çekingen , saldırmayı beceremeyen , defansdan çıkmaya korkan takım devir almadı.Bizim başımıza daumda geçse aynı olurdu.

Hala anlamadınız sorunun ersun hocada olmadığını.Tek sorun oyuncular.İLiklerine kadar işlemiş korkaklık , çekingenlik , defansif anlayış.Kralın oğluda gelse bu takımı 2 ayda bu alışkanlıktan kurtaramaz.Ikınsakta yırtsakta bir tarafımızı bu takımın zamana ihtiyacı var.Sahada oynanan oyun hala aykut kocamanın bıraktığı anlayış.Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Ha ersun hoca basarılı olur olmaz o ayrı mevzu , ama takımı şu an ki alışşkanlıklarından hiç kimse 2 ayda kurtaramazdı.Zamana ihtiyac var mecburuz buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

bu hafta bursaspor idmanları ile ilgili haberleri takip ettim. Daum hayvan gibi çalıştırdı koşturdu topçuları. Bugün Habertürk'te Faik Çetiner Ersun Yanal Fenerli futbolcuları antreman yaptıramıyorum, bir şekilde bahane bulup antreman yapmak istemiyorlar dedi. Aradaki fark bu bence. Sıkı çalışan her zaman kazanır.

Yok artık ya bu gerçek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

cevap basit.Daum 3 senedir korkak , çekingen , saldırmayı beceremeyen , defansdan çıkmaya korkan takım devir almadı.Bizim başımıza daumda geçse aynı olurdu.

Hala anlamadınız sorunun ersun hocada olmadığını.Tek sorun oyuncular.İLiklerine kadar işlemiş korkaklık , çekingenlik , defansif anlayış.Kralın oğluda gelse bu takımı 2 ayda bu alışkanlıktan kurtaramaz.Ikınsakta yırtsakta bir tarafımızı bu takımın zamana ihtiyacı var.Sahada oynanan oyun hala aykut kocamanın bıraktığı anlayış.Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Ha ersun hoca basarılı olur olmaz o ayrı mevzu , ama takımı şu an ki alışşkanlıklarından hiç kimse 2 ayda kurtaramazdı.Zamana ihtiyac var mecburuz buna.

• quote:

bu hafta bursaspor idmanları ile ilgili haberleri takip ettim. Daum hayvan gibi çalıştırdı koşturdu topçuları. Bugün Habertürk'te Faik Çetiner Ersun Yanal Fenerli futbolcuları antreman yaptıramıyorum, bir şekilde bahane bulup antreman yapmak istemiyorlar dedi. Aradaki fark bu bence. Sıkı çalışan her zaman kazanır.

nası yani şu antreman konusunu açar mısın hocam o ne demek öyle
  • siz bu takımın korkakça da olsa defansifde olsa bir oyun anlayışı oldugunu savunuyorsunuz. birçok forumdaşımızda takım kurarken orta sahaya 3 tane görüşler farklıda olsa ön libero yazmaktan geri durmuyor. 4+3 savunma oyuncusunu benimsemiş bu takım.

bende diyorum ki defansif de olsa bir oyun anlayışımız varsa nasıl 3 gol yiyoruz atamasak bile. madem sadece korkagız ve defansifiz o zaman bari 0/0 bitseymiş maç

bu takımın herhangi bir anlayışı uygulayacak futbol zekası veya anlayışı kesinlikle yoktur. çünkü ortada futbolcular var ama takım yok. dünyanın bütün hocaları biraraya gelse bu futbolculara iyi top oy-na-ta-maz. zaten hiçbir zamanda oynayamadı.

takıma futbol zekası üstdüzey max 30 yaşında alex , koysan işler azıcık düzelir, çok iyi olmaz.

takıma yine aynı şekilde nani (vb benzeri ) bir oyuncu koysan alex gibi birisi olmasa yine birazcık düzelir.

nani, alex olmasa da bi farfan koysan yine biraz düzelir.

şimdi, nani, alex, farfan gibi birileri + mevcutlardan uygun oyuncuları eklersen bu takım fena bi takım olmaz.

burda bahsetmek istedigim sadece isimler de degil , yapı da degişiyor, bambaşka oluveriyor.

• Aziz yıldırımı bir kenara bırakırsak sorunun %30 u ersunsa %70 i ruhsuz oynayan futbolculardır.sen bu takımdan ekmek yiyorsun böyle ruhsuz isteksiz oynamaya hakkın yok.kötü oynayabilirsin hocan taktik işini beceremiyor olabilir ama mücadele edeceksin.kaç kere gördüm önünden geçen topu izleyenleri araya kaçmaya üşenenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

cevap basit.Daum 3 senedir korkak , çekingen , saldırmayı beceremeyen , defansdan çıkmaya korkan takım devir almadı.Bizim başımıza daumda geçse aynı olurdu.

artı 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Bugün öğlen Habertürk'te Faik Çetiner dedi ki. Ersun Yanal yakın çevresine "Ne zaman yopun ve ağır bir antreman programı yapsam bazı futbolcular bazı bahanelerle o programa girmiyor düz koşu yapıyor, bu takıma antreman yaptırmakta zorlanıyorum" demiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Bugün öğlen Habertürk'te Faik Çetiner dedi ki. Ersun Yanal yakın çevresine "Ne zaman yopun ve ağır bir antreman programı yapsam bazı futbolcular bazı bahanelerle o programa girmiyor düz koşu yapıyor, bu takıma antreman yaptırmakta zorlanıyorum" demiş.

Kaynak ne kadar habertürk olsada dogruluk payı olabilir o antremandan kacanları maclara bakarsak tahmin etmek zor degil benim anlamadığı ersun hocanın td olarak oyunculara oteritesi nasıl yetmiyor

• BAŞLADIK YİNE DAUM MUHABBETİNE
  • Bizim futbolcular ersun yanalı istemiyorlar nokta başka açıklaması olamaz bunun..

• quote:

Orijinalden alıntı: scyurdum

Yanlış tespit. Bursa geçen hafta Eskişehir maçında dökülüyordu. Bursa Galatasaray arasında zaten bizle GS arasındaki gibi bi istatislik var. 1997'den beri Gs, Bursa'da kazanamıyor, ters gelen bi takım. Daum'un tabii etkisi var ama 'U' dönüşü biraz uçuk olur.

ters gelmesi ne alaka.İstatistikler öyle gösteriyor diye öyle olsaydı biz hiçbir zaman türkiye kupasını alamazdık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.