Şimdi Ara

2 haftalık daum ,2 aylık ersun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

cevap basit.Daum 3 senedir korkak , çekingen , saldırmayı beceremeyen , defansdan çıkmaya korkan takım devir almadı.Bizim başımıza daumda geçse aynı olurdu.

Hala anlamadınız sorunun ersun hocada olmadığını.Tek sorun oyuncular.İLiklerine kadar işlemiş korkaklık , çekingenlik , defansif anlayış.Kralın oğluda gelse bu takımı 2 ayda bu alışkanlıktan kurtaramaz.Ikınsakta yırtsakta bir tarafımızı bu takımın zamana ihtiyacı var.Sahada oynanan oyun hala aykut kocamanın bıraktığı anlayış.Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Ha ersun hoca basarılı olur olmaz o ayrı mevzu , ama takımı şu an ki alışşkanlıklarından hiç kimse 2 ayda kurtaramazdı.Zamana ihtiyac var mecburuz buna.

Aynen oyle...

Hatta Ersun bu hafta selcukla baslayarak ılk cıddı cesaretli adımını attı.. Bakyaın fbde ortada o kadar adam varken selcukla baslamak kolay iş değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scyurdum

Yanlış tespit. Bursa geçen hafta Eskişehir maçında dökülüyordu. Bursa Galatasaray arasında zaten bizle GS arasındaki gibi bi istatislik var. 1997'den beri Gs, Bursa'da kazanamıyor, ters gelen bi takım. Daum'un tabii etkisi var ama 'U' dönüşü biraz uçuk olur.

2007den beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altan26

quote:

Yanlış tespit. Bursa geçen hafta Eskişehir maçında dökülüyordu. Bursa Galatasaray arasında zaten bizle GS arasındaki gibi bi istatislik var. 1997'den beri Gs, Bursa'da kazanamıyor, ters gelen bi takım. Daum'un tabii etkisi var ama 'U' dönüşü biraz uçuk olur.

2007den beri

Bir an üzülmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Altan26

quote:

2007den beri

Bir an üzülmüştüm

Elbet kırılacak şeytanın bacağı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.