Şimdi Ara

2 Harddisk 1 PC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı pcye 2 farklı harddisk baglayıp farklı işletim sistemlerini veya aynı isletim sisteminden 2 tanesini ayrı ayrı kullanabilir miyiz?

• kurabilirsin ama eskiden yeniye dogru kurman lazim örnek c ye xp d ye windows 7 gibi
  • Evet kullanabilirsiniz.. Tek harddisk de iki tane partition varsa bu iki partitiona da farklı işletim sistemini kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Evet kullanabilirsiniz.. Tek harddisk de iki tane partition varsa bu iki partitiona da farklı işletim sistemini kurabilirsiniz.

Üstad eski harddiske dokunmadan yenisini pcye bağladıktan sonra yeni işletim sistemini nasıl kuraruz? xp cdsini takınca format atmak istemiyorum yanlıslıkla :)
  • Yanlış olmaz arkadaşım.. Her sürücünün bir adı vardır, yok ben yinede karıştırırım diyorsan bilgisayarına harddisk'i tak ve sürücüye bir ad ver, mesela kendi adın olabilir. Kurulum esnasında adını vermiş olduğun sürücüye windows'u yüklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Yanlış olmaz arkadaşım.. Her sürücünün bir adı vardır, yok ben yinede karıştırırım diyorsan bilgisayarına harddisk'i tak ve sürücüye bir ad ver, mesela kendi adın olabilir. Kurulum esnasında adını vermiş olduğun sürücüye windows'u yüklersin.

Arkadaş gerekli olanı söylemiş zaten kullanılan kısım dolu olarak gösterilir size silip silmek istemediğinizi sorar aşağıdada yükleme yapılmayan ham boş alan gösterilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.